Canon VIXIA HF G50

Απάντηση
stavros
Δημοσιεύσεις: 92
Εγγραφή: Δευ Φεβ 21, 2022 3:14 pm

Canon VIXIA HF G50

Δημοσίευση από stavros »

Πρώτο και κύριο είναι καλή η ποιότητα βίντεο 4K. Υπέροχο, πραγματικά. Το "Color Science" της Canon έρχεται για άλλη μια φορά. Δεύτερον: η αξία αυτής της βιντεοκάμερας με τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται. Η υψηλή ταχύτητα λήψης (ανά δευτερόλεπτο) για λήψεις 4K εξασφαλίζει ποιότητα. Χρησιμοποιήστε κάρτα U3 SDHC ΜΟΝΟ για λήψη 4K. Προτείνω τις κάρτες SanDisk 'Extreme Pro" 128 GB. Ναι, κάρτες, επειδή αυτή η βιντεοκάμερα έχει δύο υποδοχές για κάρτες. Μπορείτε να "αναμεταδώσετε" εγγραφή για μεγαλύτερη χωρητικότητα *ή* να επιλέξετε *ταυτόχρονα* να χρησιμοποιήσετε και τα δύο "A" και υποδοχές καρτών "Β" για να έχετε το "Β" έχει αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Η τιμολόγηση του Amazon Canada είναι στην πραγματικότητα πολύ ανταγωνιστική με τις τιμές των ΗΠΑ. Επομένως, δεν χρειάζεται να ψωνίζετε νότια των συνόρων. Η κουκούλα του φακού είναι επίσης προστατευτικό με "διακόπτη" να πέσει κάτω το προστατευτικό του φακού.Έξυπνο. Πάρα πολλά χαρακτηριστικά και προσαρμογές για να αναφέρουμε. Μεταβείτε στον ιστότοπο της Canon για όλες τις προδιαγραφές και τις λεπτομέρειες των λειτουργιών. *Συνιστάται*. Έριξε ένα αστέρι γιατί βρίσκω δύσκολη την αυτόματη εστίαση σε επίπεδα χαμηλού φωτισμού, αλλά υπάρχουν έξυπνες λύσεις και επιλογές για αυτό. Και πάλι, μεταβείτε στον ιστότοπο της Canon για λύσεις, συμπεριλαμβανομένων μερικών τρόπων μη αυτόματης εστίασης εάν είναι απαραίτητο. Εκτός κουτιού, οι ρυθμίσεις "Auto" λειτουργούν πολύ καλά σε εξαιρετικές έως "λογικές" καταστάσεις φωτισμού. Απολαμβάνω!
melina
Δημοσιεύσεις: 159
Εγγραφή: Παρ Σεπ 10, 2021 2:32 pm

Δημοσίευση από melina »

Έχω αυτή τη βιντεοκάμερα εδώ και 6+ μήνες. Με έχει μεγαλώσει. Η ποιότητα της εικόνας είναι φοβερή. Το ζουμ είναι εξαιρετικό. Ακόμη και σε πλήρη τηλεφακό που είναι περισσότερο από 600 mm (ισοδύναμο 35 mm) οι εικόνες είναι πολύ καθαρές. Η αυτόματη εστίαση φοβερή. Η εργονομία είναι κορυφαία και μου αρέσει η κουκούλα του φακού που κλείνει για την προστασία του φακού.

Ένα σημείο αντιπάθειας: ο ψηφιακός κωδικοποιητής ήχου είναι AAC (απώλειες) σε αντίθεση με το προτιμώμενο LPCM (χωρίς απώλειες). Υπάρχουν εργασίες γύρω από αυτό, αλλά προτιμώ πολύ το LPCM, ακόμα κι αν κάνει τα αρχεία λίγο μεγαλύτερα, αξίζει τον κόπο. Η Canon θα πρέπει επίσης να κατασκευάζει γούνινα παρμπρίζ για τα μικρόφωνα με δυνατότητα τοποθέτησης.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Canon”