Παραγγελία από Amazon.de και πρόβλημα με ACRPI

Απάντηση
Giannis
Δημοσιεύσεις: 106
Εγγραφή: Κυρ Απρ 10, 2022 4:24 pm

Παραγγελία από Amazon.de και πρόβλημα με ACRPI

Δημοσίευση από Giannis »

Γεια σας έκανα μία παραγγελία από τον ιστότοπο Amazon.de, για ένα προϊόν που το είχα βρει φθηνότερα σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα. Ωστόσο επειδή πέρασαν ήδη μερικές μέρες και άρχισα να ανησυχώ, αναγκάστηκα να ψάξω το θέμα, και είδα στο λογαριασμό μου στην ενότητα «Track package» ότι μου το έχουν στείλει μέσω ACRPI και δεν βγάζω άκρη γιατί δεν γνωρίζω ποια είναι αυτή η εταιρεία courier.

Να σημειωθεί Επίσης πως αυτή τη στιγμή μου εμφανίζει στο λογαριασμό μου στο Amazon.de πως το δέμα μου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μιλάνο της Ιταλίας. Τελικά πρέπει να ανησυχώ ή θα έρθει κανονικά στην ώρα του; Μήπως πρέπει να κάνω refund για να επιστραφούν τα χρήματα στο λογαριασμό μου;

Οποιαδήποτε τεκμηριωμένη άποψη είναι ευπρόσδεκτη και παρακαλώ να απαντήσουν μόνο όσοι γνωρίζουν το θέμα.
stavros
Δημοσιεύσεις: 111
Εγγραφή: Δευ Φεβ 21, 2022 3:14 pm

Δημοσίευση από stavros »

Γεια σου φίλε μου επειδή μου έτυχε και μένα ακριβώς το ίδιο ζήτημα πριν λίγους μήνες, Θα σου εξηγήσω συνοπτικά πόσο έχει το ζήτημα για να μην ανησυχείς. Μόλις το δέμα εμφανιστεί ότι έχει φτάσει στην Ελλάδα χρησιμοποίησε το tracking number τα ΕΛΤΑ Courier για να δεις ακριβώς πού βρίσκεται, και αν διαπιστώσεις ότι βρίσκεται στην περιοχή σου, τότε πάρε τηλέφωνο αμέσως στο ταχυδρομείο για να ρωτήσεις για το δέμα σου, και θα σου πρότεινα εφόσον είμαι εκεί Να πας να το πάρεις ο ίδιος σου για να επισπεύσει τη διαδικασία διαφορετικά μπορεί να περιμένεις λίγο περισσότερο.

Στη χειρότερη περίπτωση που δεις ότι δεν έχει έρθει η παραγγελία σου, τότε κάνε refund money και σε πληροφορώ πως η Amazon θα σου επιστρέψει αμέσως όλα τα χρήματα, όπως και το ποσό για τα έξοδα αποστολής, φυσικά με την προϋπόθεση ότι δεν έχει φτάσει το δέμα στην προκαθορισμένη ημερομηνία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Amazon Pay”