Acer Travelmate P4 Thin & Light Business Laptop, 14.0" Full HD, Intel Core i5-1135G7, 8GB DDR4, 512GB NVMe SSD

Απάντηση
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

Acer Travelmate P4 Thin & Light Business Laptop, 14.0" Full HD, Intel Core i5-1135G7, 8GB DDR4, 512GB NVMe SSD

Δημοσίευση από Stavroula »

Αυτός είναι ένας φορητός υπολογιστής, κατασκευασμένος για να τον χρησιμοποιείς εν κινήσει σε περίπτωση που θέλεις να μετακινείσαι στο δρόμο. Ο SSD και ο επεξεργαστής κάνουν την εκκίνηση και τις λειτουργίες της εφαρμογής αισθητά γρήγορη. Η θήκη έχει μια μικρή ελαστικότητα σε αυτήν, αλλά πρέπει πραγματικά να προσπαθήσετε να την λυγίσετε -- που σημαίνει ότι το πλαίσιο είναι απολύτως ισχυρότερο από τη μέση πλαστική θήκη σας. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι πολύ καλή. Δεν λαμβάνω τις 20 ώρες που υπόσχονται, αλλά παίρνω τουλάχιστον 14 ανά συνεδρία, τουλάχιστον. Αυτός είναι σίγουρα ένας φορητός υπολογιστής επαγγελματικού επιπέδου, που υποπτεύομαι ότι θα χρησιμοποιώ για χρόνια Μαΐου.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα. Πρώτα είναι η τιμή. Αυτός είναι ένας υπερσύγχρονος φορητός υπολογιστής και η υψηλή τιμή του αντικατοπτρίζει αυτό. Αυτό σημαίνει ότι πολλά από τα χαρακτηριστικά που είναι καλά έως εξαιρετικά είναι αρκετά τυπικά σε μονάδες που κοστίζουν τόσο πολύ. Επομένως, δεν μπορώ να πω ότι πρόκειται για μια τιμή ευκαιρίας, καθώς μπορείτε να αγοράσετε έναν παρόμοιο ή καλύτερο φορητό υπολογιστή από άλλο κατασκευαστή, εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε αυτήν την τιμή.

Δεύτερον, η μονάδα που έλαβα δεν είχε την κάμερα υπερύθρων που αναφέρεται στις προδιαγραφές. Και για την τιμή, θα ήθελα μερικές πρόσθετες εισροές. Και η χρηστικότητα του μαξιλαριού και του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν είναι πάντα πρώτης κατηγορίας.

Τρίτον, το Norton Security είναι προεγκατεστημένο. Είναι γελοία επεμβατικό εάν δεν επιλέξετε να πληρώσετε για την υπηρεσία του Norton μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου. Λαμβάνετε συνεχείς ειδοποιήσεις σχετικά με την ανανέωση και δεν υπάρχει τρόπος να τις απενεργοποιήσετε μέσω των ρυθμίσεων των Windows. Διαβάζετε κάτι στον ιστό και ξαφνικά το Norton ανοίγει μια καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησής σας που σας διακόπτει και σας υπενθυμίζει να τους πληρώσετε. Το χειρότερο από όλα, δεν υπάρχει πραγματικός τρόπος απεγκατάστασης του Norton. Η Acer σάς λέει να επικοινωνήσετε με τη Norton και η Norton σάς στέλνει σε έναν σύνδεσμο για να κατεβάσετε ένα εργαλείο αφαίρεσης που, μόλις χρησιμοποιηθεί, καθιστά τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων σας εκτός λειτουργίας. Μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε ξανά προγράμματα οδήγησης, αλλά ο αισθητήρας δεν θα λειτουργεί πλέον. Επομένως, πρέπει απλώς να κάνετε μια πλήρη επανεγκατάσταση και να υπομείνετε τις ασταμάτητα ειδοποιήσεις Norton. Για την τιμή αυτού του φορητού υπολογιστή, αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο.
Giannis
Δημοσιεύσεις: 106
Εγγραφή: Κυρ Απρ 10, 2022 4:24 pm

Δημοσίευση από Giannis »

Η μπαταρία αδειάζει από 100% έως 0% με ρυθμό περίπου. 5% κάθε μέρα όταν ο υπολογιστής είναι εντελώς απενεργοποιημένος. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Οι μπαταρίες φορητών υπολογιστών συνήθως διαρκούν αρκετούς μήνες σε υπολογιστές που είναι τελείως απενεργοποιημένοι.

Το επόμενο βήμα σύμφωνα με την Acer είναι η αποστολή του φορητού υπολογιστή για επισκευή με εγγύηση. Αλλά: Η Acer δεν καλύπτει την αποστολή στο κέντρο επισκευής: οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν μόνοι τους για να επιστρέψουν ελαττωματικά προϊόντα στην εταιρεία.

Έτσι, όχι μόνο έχω λάβει ένα ελαττωματικό προϊόν, αλλά έχω επίσης το προνόμιο να πληρώσω για να το στείλω στον κατασκευαστή για να το επισκευάσω...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Laptop”