Η Tatiana Maslany του Orphan Black

Απάντηση
stavros
Δημοσιεύσεις: 92
Εγγραφή: Δευ Φεβ 21, 2022 3:14 pm

Η Tatiana Maslany του Orphan Black

Δημοσίευση από stavros »

Η Marvel κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την τελευταία spinoff σειρά της, She-Hulk: Attorney at Law , και φαίνεται ότι θα είναι πολύ διασκεδαστικό. Μπόνους: Ο Mark Ruffalo επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως Bruce Banner/Hulk και συνεργάζεται με τη She-Hulk, την οποία υποδύεται η σταρ των Orphan Black , Tatiana Maslany. Η Marvel ανακοίνωσε επίσης ότι ξεκίνησε την παραγωγή στην Ατλάντα στο Echo , μια spinoff σειρά εννέα επεισοδίων με επίκεντρο την αρχηγό της κωφής συμμορίας Μάγια Λόπεζ (Alaqua Cox), η οποία παρουσιάστηκε στο περσινό Hawkeye.

Ο Πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige, περιέγραψε τη σειρά ως μια "νόμιμη κωμωδία μισής ώρας" (με υπερήρωες) και είπε ότι θα ακολουθούσε στενά την άποψη του John Byrne για τον χαρακτήρα στα κόμικς. Αυτή θα ήταν η σειρά The Sensational She-Hulk , γνωστή για τη μεταπλαστική της προσέγγιση, στην οποία η She-Hulk έσπασε περιστασιακά τον τέταρτο τοίχο, περπατώντας μέσα από διαφημίσεις και ακόμη και μαλώνοντας με τον Byrne ως συγγραφέα. Ο χαρακτήρας ήταν μέλος των The Avengers, της Fantastic Force και της SHIELD και αναμένεται ότι η She-Hulk θα εμφανιστεί τελικά στις ταινίες του MCU.

Σύμφωνα με την επίσημη παραδοχή: " She-Hulk: Η Δικηγόρος ακολουθεί την Jennifer Walters καθώς περιηγείται στην περίπλοκη ζωή ενός ανύπαντρου δικηγόρου 30 ετών που τυχαίνει να είναι επίσης ένας πράσινος υπερδύναμος Hulk 6 πόδια 7 ιντσών." Εκτός από το "Smart Hulk" του Ruffalo, ο Tim Roth θα επαναλάβει τον ρόλο του ως Emil Blonsky/the Abomination από το The Incredible Hulk του 2008 , και ο Benedict Wong θα επιστρέψει ως Wong, τον οποίο είδαμε πιο πρόσφατα στο Doctor Strange στο Multiverse of Madness . Η Jameela Jamil παίζει την Titania, μια εξαιρετικά ισχυρή αντίπαλο του SheHulk. Η Τζίντζερ Γκονζάγκα υποδύεται τον καλύτερο φίλο του Γουόλτερς. και η Renee Elise Goldsberry υποδύεται την Amelia.

Είδαμε τα πρώτα πλάνα από το She-Hulk τον περασμένο Νοέμβριο κατά τη διάρκεια της Ημέρας Disney+. Το σύντομο teaser παρουσίαζε τους Maslany και Ruffalo σε έναν φόρο τιμής στη ζωντανή σειρά Hulk της δεκαετίας του 1970, με τον Walters να εκφράζει τη φράση σήμα κατατεθέν του Bill Bixby, "Don't make angry. You don't like me όταν είμαι θυμωμένος". Αυτό το νέο τρέιλερ μας συστήνει την Τζένιφερ Γουόλτερς (Μάσλανι), μια επιτυχημένη ανύπαντρη δικηγόρο που μόλις κλήθηκε να ηγηθεί του υπερανθρώπινου νομικού τμήματος της εταιρείας της. Στη συνέχεια όμως ο ξάδερφός της, Μπρους Μπάνερ, της κάνει μετάγγιση αίματος και εκείνη αποκτά μερικές από τις ικανότητές του στον Χαλκ. Ευτυχώς, κάνει έναν σπουδαίο μέντορα, εκπαιδεύοντάς την να διοχετεύει τις δυνάμεις της εστιάζοντας στον θυμό και τον φόβο της (γνωστός και ως «η βάση κάθε γυναίκας που μόλις υπάρχει»).

Παίρνουμε μια σύντομη ματιά στον Μπλόνσκι του Ροθ στη φυλακή και στη μορφή του Abomination, καθώς και στο Titania του Τζαμίλ. Και φαίνεται ότι η She-Hulk θα προσπαθήσει να βρει τον κύριο Right (ή ίσως τον Mr. Right Now), καθώς τη βλέπουμε να περνάει μέσα από μια εφαρμογή γνωριμιών και να μεταφέρει ένα από τα ραντεβού της στην κρεβατοκάμαρα, σε στυλ γαμπρού.

Όσο για την Echo, έχουμε ήδη γνωρίσει τη Maya Lopez, γνωστή και ως Echo, στο Hawkeye . Ήταν η κωφή διοικητής της Μαφίας των αθλητικών στολών, ικανή να αντιγράψει τέλεια τις κινήσεις ενός άλλου ατόμου. Και ήταν σε μια αναζήτηση για να ανακαλύψει την αληθινή ταυτότητα του Ronin, του δολοφόνου που είχε σκοτώσει τον πατέρα της. Αυτό την έβαλε σε τροχιά σύγκρουσης με τον Clint Barton/Hawkeye, ο οποίος είχε κλείσει για τα καλά τον εξοπλισμό του Ronin.

Όταν οι δύο αντίπαλοι τελικά το πολέμησαν, ο Μπάρτον αποκάλυψε ότι κάποιος που εργαζόταν για το αφεντικό της Μάγια ήθελε τον πατέρα της νεκρό. Αυτό το αφεντικό αποδείχθηκε ότι ήταν ο Wilson Fisk/Kingpin (Vincent D'Onofrio). Στο φινάλε του Hawkeye, η Kingpin δραπέτευσε, για να έρθει αντιμέτωπη με μια θυμωμένη Μάγια, η οποία είχε μάθει την αλήθεια για τη δολοφονία του πατέρα της. Ακούσαμε έναν πυροβολισμό, αλλά ποιος πυροβολήθηκε; Και ήταν μια θανατηφόρα πληγή;

Η σειρά Echo φαίνεται να είναι μια ιστορία προέλευσης. Σύμφωνα με την επίσημη υπόθεση, η αδίστακτη συμπεριφορά του χαρακτήρα στη Νέα Υόρκη την πιάνει στη γενέτειρά της. Πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν της, να επανασυνδεθεί με τις ιθαγενείς αμερικανικές ρίζες της και να αγκαλιάσει την έννοια της οικογένειας και της κοινότητας, αν ελπίζει ποτέ να προχωρήσει ." Ο D'Onofrio θα επαναλάβει τον ρόλο του ως Kingpin και θα δούμε ακόμη και τον Charlie Cox ως Matt Murdock/Daredevil, τον οποίο είδαμε για λίγο (προς χαρά των θαυμαστών) πιο πρόσφατα στο Spider-Man: No Way Home . Ο Zahn McClarnon θα υποδυθεί τον αποθανόντα πατέρα της Maya, William Lopez.

Το She-Hulk: Attorney at Law κάνει το ντεμπούτο του στο Disney+ στις 17 Αυγούστου 2022. Το Echo έχει προγραμματιστεί για πρεμιέρα το 2023.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηθοποιοί”