Η Μάργκοτ Ρόμπι θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι παραγωγός της νέας ταινίας Ocean's Eleven

Απάντηση
Tania
Δημοσιεύσεις: 101
Εγγραφή: Παρ Μάιος 20, 2022 11:51 am

Η Μάργκοτ Ρόμπι θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι παραγωγός της νέας ταινίας Ocean's Eleven

Δημοσίευση από Tania »

Η Margot Robbie φαίνεται έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και να κάνει την παραγωγή μιας νέας ταινίας «Ocean's Eleven».

Η 31χρονη ηθοποιός θα σκηνοθετηθεί από τον Τζέι Ρόατς - ο οποίος συνεργάστηκε με την σταρ στην ταινία του 2019 «Bombshell», που της χάρισε το Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου - στην ταινία ληστείας.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Robbie θα είναι παραγωγός της επερχόμενης ταινίας μαζί με τον Tom Ackerley, τον συνεργάτη της παραγωγής στο LuckyChap.

Η Carrie Solomon έχει γράψει το σενάριο για την ταινία και ενώ οι λεπτομέρειες παραμένουν σε μεγάλο βαθμό κρυφές, η ταινία αναμένεται να διαδραματίζεται στην Ευρώπη τη δεκαετία του 1960.

Ο Gary Ross, η Olivia Milch και ο Josey McNamara του LuckyChap θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Ωστόσο, οι εμπειρογνώμονες πρόσθεσαν στη δημοσίευση ότι η ταινία δεν έχει ακόμη πάρει πράσινο φως, αλλά ελπίζεται ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2023.

Το franchise ταινιών "Ocean's" έχει δημιουργήσει τρεις ταινίες, το "Ocean's Eleven" του 2001, το "Ocean's Twelve" το 2004 και το "Ocean's Thirteen" του 2007.

Η σειρά ταινιών εμπνεύστηκε από την ταινία του 1960 «Ocean's 11», στην οποία πρωταγωνιστούσαν τα μέλη της Rat Pack, Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford και Joey Bishop.

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ σκηνοθέτησε την ταινία του 2001, στην οποία πρωταγωνίστησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ ως κλέφτης Ντάνι Όσιαν, ο οποίος, μετά την αποφυλάκισή του, ετοιμάζει μια ληστεία σε τρία καζίνο στο Λας Βέγκας για να κερδίσει τη σύζυγό του, Τες (Τζούλια Ρόμπερτς).

Στην ταινία εμφανίστηκαν επίσης οι Matt Damon, Andy García, Brad Pitt, Casey Affleck και Don Cheadle.

Ένα αποκλειστικά γυναικείο spin-off, το «Ocean's Eight», κυκλοφόρησε το 2018, με πρωταγωνιστές τη Rihanna, την Cate Blanchett, την Anne Hathaway και τη Sandra Bullock, η οποία υποδύθηκε την επαγγελματία κλέφτη Debbie Ocean, την αδερφή του Danny.

Αυτή τη στιγμή η Robbie γυρίζει το «Barbie», στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει ως η τιμητική κούκλα Mattel και ο Ryan Gosling θα υποδυθεί τον φίλο της Barbie, Ken.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ταινίες”