Η Tiffany Haddish θα μπλοκάρει όποιον της στέλνει «ανεπιθύμητες» φωτογραφίες στο Διαδίκτυο.

Απάντηση
Tania
Δημοσιεύσεις: 101
Εγγραφή: Παρ Μάιος 20, 2022 11:51 am

Η Tiffany Haddish θα μπλοκάρει όποιον της στέλνει «ανεπιθύμητες» φωτογραφίες στο Διαδίκτυο.

Δημοσίευση από Tania »

Η Tiffany Haddish έχει ορκιστεί ότι θα μπλοκάρει όποιον της στέλνει «ανεπιθύμητες» φωτογραφίες στο Διαδίκτυο.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για το Andy Cohen Live του SiriusXM την Τετάρτη, η ηθοποιός του Girls Trip αποκάλυψε ότι άλλαξε γνώμη σχετικά με τη λήψη απευθείας μηνυμάτων από θαυμαστές.

"Εννοώ παιδιά, μερικοί τύποι, όταν στέλνουν πράγματα που είναι, ξέρετε, ενδιαφέροντα, είναι ωραίο. Δεν μου αρέσει όταν στέλνουν τις φωτογραφίες D, που είναι αυτόκλητες. Αν δεν ζητήσω να τις δω, " είπε. "Ανεπιθύμητη d**k pic, είμαι κουλ. Δεν με ενδιαφέρει."

«Μάλλον θα σε μπλοκάρω ή θα σε κάνω σίγαση, ξέρεις;» μοιράστηκε, πριν αστειευτεί: "Αλλά σκεφτόμουν ότι βγήκαν τόσες πολλές αυτόκλητες φωτογραφίες, ίσως ξεκινήσω ένα βιβλίο για τραπέζι του καφέ. Δεν ξέρω."

Η Tiffany και ο οικοδεσπότης Andy συνέχισαν να συζητούν γιατί οι άνθρωποι τρέφουν την ανάγκη να στέλνουν αγενείς φωτογραφίες σε διασημότητες.

Σε άλλο σημείο, η Tiffany αποκάλυψε ότι η ζωή της στα ραντεβού δεν πηγαίνει τόσο καλά τον τελευταίο καιρό.

«Αυτό που είναι τόσο αστείο είναι ότι έχω βγει σε έξι ραντεβού και, ναι, μάλλον δεν θα ξαναβγώ ραντεβού με κανέναν από αυτούς τους ανθρώπους», είπε. "Γνώρισα αυτούς τους τύπους όπως μέσω φίλων. Ένας άντρας με τον οποίο μιλούσα, τον γνώρισα μέσω της κόρης του, που θα (το δω), θα δούμε πώς θα πάει."
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηθοποιοί”