Ο Lil Nas X θα τιμηθεί στην τελετή του Songwriters Hall of Fame

Απάντηση
Tania
Δημοσιεύσεις: 101
Εγγραφή: Παρ Μάιος 20, 2022 11:51 am

Ο Lil Nas X θα τιμηθεί στην τελετή του Songwriters Hall of Fame

Δημοσίευση από Tania »

Ο Lil Nas X θα τιμηθεί στην τελετή του Songwriters Hall of Fame τον Ιούνιο.

Στον τραγουδιστή της Old Town Road θα απονεμηθεί το βραβείο Hal David Starlight, μια τιμή που αναγνωρίζει "προικισμένους νέους τραγουδοποιούς που έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη μουσική βιομηχανία μέσω των πρωτότυπων τραγουδιών τους", στο γκαλά SHOF.

"Ο Lil Nas X είναι κάποιος για τον οποίο είμαστε πολύ περήφανοι που απονέμουμε το Hal David Starlight Award", δήλωσε ο πρόεδρος του SHOF, Nile Rodgers, σε δήλωση στο Variety. "Έχει ίσως καλύτερα από οποιονδήποτε αποδείξει πόσο δυνατά είναι τα υπέροχα τραγούδια, με το Old Town Road και το Montero να κυριαρχούν στα charts σχεδόν κάθε μέρα των τελευταίων τριών ετών. Εάν είστε αρκετά τυχεροί που είστε ζωντανοί αυτή τη στιγμή, ξέρετε ακριβώς ποιος Ο Lil Nas X είναι και είναι ένα απίστευτο και εμπνευσμένο άτομο για κάθε κοινότητά του επίσης».

Ο δημιουργός επιτυχίας του Industry Baby ακολουθεί τα βήματα προηγούμενων τιμώμενων, συμπεριλαμβανομένων των Drake, Taylor Swift, Halsey, Ed Sheeran, John Legend, Alicia Keys και John Mayer.

Η τελετή, η πρώτη από το 2019, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Marriott Marquis στη Νέα Υόρκη στις 16 Ιουνίου.

Στους φετινούς εισαχθέντες στο SHOF περιλαμβάνονται οι Mariah Carey, Annie Lennox και Dave Stewart των Eurythmics, The Isley Brothers, Pharrell Williams και Chad Hugo των Neptunes, Steve Miller, Rick Nowels και William 'Mickey' Stevenson.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”