Spacewalkers (δημιουργώντας παιχνίδια για διασκέδαση και συνάμα για το κέρδος)

Απάντηση
Tania
Δημοσιεύσεις: 101
Εγγραφή: Παρ Μάιος 20, 2022 11:51 am

Spacewalkers (δημιουργώντας παιχνίδια για διασκέδαση και συνάμα για το κέρδος)

Δημοσίευση από Tania »

Η ομάδα του Spacewalkers έχει δεκαετίες κοινής εμπειρίας μεταξύ των μελών της, που έχει αποκτηθεί σε πολλά έργα σε καθιερωμένα στούντιο όπως το Flying Wild Hog, το Bloober Team, το ONE MORE LEVEL ή το Ancient Forge Studio. Αφού δημιουργήσαμε μια πληθώρα παιχνιδιών τόσο με εκδότες όσο και ανεξάρτητα, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τους πόρους, την τεχνογνωσία και το πάθος μας για να δημιουργήσουμε ένα στούντιο που θα πετύχει ακόμη περισσότερα.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε καινοτόμο και ουσιαστικό παιχνίδι στους παίκτες τόσο σε υπολογιστή όσο και σε κονσόλες. Πρόκειται για την παροχή παιχνιδιών υψηλής ποιότητας AA διατηρώντας παράλληλα την ελευθερία δημιουργίας αντισυμβατικών εμπειριών. Αυτή η προσέγγιση μας δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι του λιγότερο ευέλικτου ανταγωνισμού, που περιορίζεται από καθιερωμένες λύσεις. Θέλουμε να φτιάξουμε παιχνίδια ενός premium μοντέλου, που πωλούνται συνήθως μέσω ψηφιακών πλατφορμών διανομής όπως το Steam ή το Playstation Store. Η τιμή των παιχνιδιών μας θα κυμαίνεται από 20 έως 30 $.

Αυτήν τη στιγμή εργαζόμαστε σε μια σειρά παιχνιδιών - το 'Interregnum Chronicles' που είναι μια σειρά αποσπασμάτων στον κόσμο του 'Interregnum'. Το παιχνίδι μας "zero" - ‚Interregnum Chronicles: Signal' - είναι ένας πρόλογος της σειράς και είναι ήδη διαθέσιμο σε παίκτες σε όλο τον κόσμο. Το επόμενο παιχνίδι μας και μια πρώτη σωστή είσοδος στη σειρά θα είναι ένα πολύ μεγαλύτερο έργο.

Το παιχνίδι στο οποίο εργαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι ένα παιχνίδι για την επιβίωση σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο στον οποίο εξωγήινοι πολιτισμοί διεξάγουν πόλεμο για τα ερείπια της Γης, ενώ οι απλοί άνθρωποι παλεύουν για την επιβίωση. Η ανθρωπότητα αποδεκατίστηκε από έναν μυστηριώδη ιό του μυαλού και ο κόσμος ωθήθηκε σε μια νέα εποχή των παγετώνων ενώ οι μαγνητικοί πόλοι μετατοπίστηκαν απότομα. Το παιχνίδι προσφέρει μια αναζωογονητική προοπτική μιας ομάδας απλών ανθρώπων που πιάνονται σε γεγονότα που ξεπερνούν την κατανόησή τους - οι μικρές τραγωδίες τους διαδραματίζονται ήσυχα στο φόντο γεγονότων που θα αποφασίσουν τη μοίρα του κόσμου.

Επενδυτικοί στόχοι

Τα συγκεντρωμένα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν κυρίως για την ανάπτυξη, το μάρκετινγκ, την εξωτερική ανάθεση και άλλες δαπάνες που σχετίζονται με την παραγωγή παιχνιδιών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Επιπλέον, μέρος των κεφαλαίων θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά κερμάτων από το χρηματιστήριο και την καύση τους, τη διανομή μεταξύ όλων των κατόχων κουπονιών του έργου και μια αμοιβή για την πλατφόρμα Tecra Space. Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα του έργου Spacewalkers, επισκεφτείτε την ενότητα «Για επενδυτές».

Υπάρχουν πολλοί επιτυχημένοι τίτλοι πολωνικών διαθέσιμων στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών. Αυτό που κάνει το Spacewalkers ένα έργο που αξίζει να υποστηριχθεί είναι το γεγονός ότι τα παιχνίδια μας βασίζονται στον κόσμο του «Interregnum» - το σύμπαν που δημιουργήθηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Πολωνίας. Το «Interregnum Chronicles» πρόκειται να είναι μια σειρά από 3 έως 5 παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουμε μέσα στα επόμενα 7 έως 9 χρόνια. Έχουμε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για την ίδρυση του σύμπαντος «Interregnum» όχι μόνο μέσω παιχνιδιών, αλλά και δημοσίευσης των επόμενων δύο συμμετοχών στην τριλογία βιβλίων και πιθανώς επιδρομών σε άλλα μέσα.

Αυτή τη στιγμή επικεντρωνόμαστε στα παραδοσιακά παιχνίδια, PC και κονσόλας. Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι για VR, η τεχνολογία εξακολουθεί να περιορίζει τους προγραμματιστές. Πιστεύουμε ότι η πραγματική εμβάπτιση και η συνολική υποδοχή του παιχνιδιού προέρχεται από την ποιότητά του. Και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία που βασίζεται στην ιστορία χρησιμοποιώντας καλά δοκιμασμένες πλατφόρμες.

Η βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών είναι ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο πράσινο λιβάδι ευκαιριών τόσο για επενδυτές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επιχείρηση ψυχαγωγίας του μέλλοντος όσο και για δημιουργικά άτομα που επιδιώκουν να κάνουν τις ιδέες τους πραγματικότητα. Χρόνο με το χρόνο η βιομηχανία παιχνιδιών βλέπει τεράστιες αυξήσεις τόσο σε αριθμό παικτών όσο και σε έσοδα. Σύμφωνα με αναφορές, η βιομηχανία παιχνιδιών έχει αυξηθεί κατά μισό δισεκατομμύριο παίκτες τα τελευταία τρία χρόνια. Πηγές όπως το Newzoo προβλέπουν ότι μέχρι το τέλος του 2021 η αγορά παιχνιδιών θα αποφέρει έσοδα 175,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων και θα φτάσει σε συνολικό αριθμό 2,9 δισεκατομμυρίων παικτών παγκοσμίως. Οι προβλέψεις εκτιμούν ότι μέχρι το τέλος του 2023 θα υπάρχουν περισσότεροι από 400 εκατομμύρια νέοι παίκτες που θα μπουν στην αγορά, οι οποίοι θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται τα επόμενα χρόνια, ξεπερνώντας τα 200 δισεκατομμύρια δολάρια στο τέλος του 2023.

Το Interregnum: False Prophet είναι ένα τακτικό παιχνίδι στρατηγικής που βασίζεται στη σειρά για την επιβίωση σε έναν μετα-αποκαλυπτικό (ή όπως θέλουμε να τον αποκαλούμε δια-αποκαλυπτικό) κόσμο. Ένας μυστηριώδης ιός έχει χτυπήσει τη γη που επηρεάζει το ανθρώπινο μυαλό, οι πόλοι έχουν μετατοπιστεί και ο κόσμος έχει βυθιστεί σε μια νέα εποχή των παγετώνων. Το παιχνίδι παρέχει μια νέα προοπτική για τις τύχες των ανθρώπων που έχουν παγιδευτεί στην αναταραχή της παγκόσμιας αλλαγής, που υπερβαίνει την κατανόησή τους.

Επί του παρόντος, το Interregnum Chronicles: False Prophet βρίσκεται στη φάση ανάπτυξης και θα κυκλοφορήσει το 2023.

Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε ολόκληρη τη σειρά παιχνιδιών «Interregnum Chronicles». Θα είναι μια αντανάκλαση των γεγονότων του μετα-αποκαλυπτικού κόσμου που παρουσιάζονται στο βιβλίο «Interregnum ».

Δείτε το πρώτο επίσημο κινηματογραφικό τρέιλερ του " Interregnum Chronicles: False Prophet "
Απάντηση

Επιστροφή στο “Άλλου τύπου παιχνίδια”