Πολιτική του Google Ad Manager - Μέτρα προστασίας για εφήβους όσον αφορά την προβολή διαφημίσεων

Απάντηση
Tania
Δημοσιεύσεις: 101
Εγγραφή: Παρ Μάιος 20, 2022 11:51 am

Πολιτική του Google Ad Manager - Μέτρα προστασίας για εφήβους όσον αφορά την προβολή διαφημίσεων

Δημοσίευση από Tania »

Το Ad Manager επεκτείνει τα μέτρα προστασίας για εφήβους παγκοσμίως όσον αφορά την προβολή διαφημίσεων.

Αγαπητέ εκδότη,

Όπως έχει αναφερθεί ήδη, η Google επεκτείνει τα μέτρα προστασίας για εφήβους παγκοσμίως όσον αφορά την προβολή διαφημίσεων. Τα μέτρα προστασίας θα ισχύσουν για λογαριασμούς Google ατόμων τα οποία βρίσκονται πάνω από το όριο ηλικίας ψηφιακής συναίνεσης αλλά είναι κάτω των 18 ετών ("έφηβοι") και θα εφαρμοστούν επιπροσθέτως των μέτρων προστασίας που έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ στην Ευρώπη και την Αυστραλία. Με την παρουσίαση αυτής της νέας πολιτικής διαφήμισης για εφήβους, θα προβούμε στα εξής:

• Θα απενεργοποιήσουμε την εξατομίκευση διαφημίσεων
• Δεν θα επιτρέπουμε την προβολή ευαίσθητων κατηγοριών δημιουργικού

Η απενεργοποίηση της εξατομίκευσης θα ισχύσει για όλα τα προϊόντα, ενώ η το φιλτράρισμα του δημιουργικού των διαφημίσεων θα εφαρμοστεί στο Ad Manager, στο AdSense και στο AdMob. Η εφαρμογή της πολιτικής θα ξεκινήσει στις 15 Αυγούστου 2022.

Τα προηγούμενα μέτρα προστασίας που εφαρμόστηκαν μετά από τη θέσπιση κανονισμών που αφορούν σε παιδιά, όπως ο Νόμος για την Προστασία του Απορρήτου των Παιδιών στο Διαδίκτυο (COPPA), ο κώδικας σχεδίασης κατάλληλος για συγκεκριμένες ηλικίες (AADC) και ο αυστραλιανός Νόμος για την ασφάλεια στο διαδίκτυο (AU OSA), θα συνεχίσουν να ισχύουν στις σχετικές περιπτώσεις.

Ανατρέξτε σε αυτήν την πολιτική, προκειμένου να κατανοήσετε για ποιες κατηγορίες διαφημίσεων θα ισχύσουν περιορισμοί για εφήβους. Αν και μπορεί να παρατηρήσετε αντίκτυπο στην απόδοση της δημιουργίας εσόδων, δεν απαιτείται καμία ενέργεια εκ μέρους σας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.

Εις το επανιδείν,

Η ομάδα του Google Ad Manager
Απάντηση

Επιστροφή στο “Google Ads”