Tayo Motorcycle πληροφορίες

Απάντηση
Eiriini
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: Τετ Ιουν 22, 2022 1:26 pm

Tayo Motorcycle πληροφορίες

Δημοσίευση από Eiriini »

Η κοινοπραξία, Guangdong Tayo Motorcycle Technology Co., Ltd ιδρύθηκε το 2003. Η συνολική επένδυση της εταιρείας έως τώρα είναι 2,6 δισεκατομμύρια RMB (δηλαδή σε κινεζικό γιουάν). Η Tayo είναι μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας δραστηριοποιείται σε διεθνές επίπεδο και είναι η πρώτη κινεζική εταιρεία που έλαβε το πιστοποιητικό υψηλού επιπέδου AEO. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας καλύπτουν έκταση 600 στρεμμάτων και διαθέτει προσωπικό περίπου 1600 ατόμων. Το 60% του προσωπικού είναι κάτοχος πτυχίου κολεγίου και άνω. Η Zontes είναι μια από τις μάρκες της Tayo, που στοχεύει σε μοτοσυκλέτες μεγάλου και μεσαίου κυβισμού όπως και σε μίνι αυτοκίνητα.

Η Tayo επικεντρώνεται στην εφεύρεση και την καινοτομία. Έχουμε 256 εμφανίσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, 121 διπλώματα ευρεσιτεχνίας μοντέλων χρησιμότητας, 36 πατέντες εφευρέσεων, τρία βραβεία καινοτομίας επιστήμης και τεχνολογίας του Γκουανγκντόνγκ. Πάνω από εκατό εθνικοί ή δημοτικοί ηγέτες έχουν επισκεφθεί την Tayo και μας δίνουν υψηλή αξιολόγηση.

Ανάπτυξη στρατηγικής: εστίαση στη δομή του υλικού, την τεχνολογία κατασκευής, τη διαδικασία ακριβείας, τον έξυπνο έλεγχο, την εξοικονόμηση ενέργειας, την προστασία του περιβάλλοντος, την ασφαλή και ανθεκτική και ούτω καθεξής. Η ανακάλυψη της νέας τεχνολογίας και έρευνας μπορεί να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε πιο αποτελεσματική και αξιόπιστη νέα μέθοδο που χρησιμοποιείται στην κατασκευή ελαφρών οχημάτων με κινητήρα μικρού κυβισμού, μειώνοντας έτσι τη ρύπανση των καυσαερίων.

Κατασκευαστική ικανότητα: Η Tayo έχει πλήρως αυτοματοποιημένο τομέα κατασκευής ρομπότ: 1. Δυνατότητα χύτευσης για κράμα αλουμινίου. 2. Μαγνητική χύτευση με έγχυση καλουπιού. 3. Συγκόλληση πλαισίου μοτοσικλέτας με μετατόπιση τεσσάρων αξόνων. 4. Η συγκόλληση σιγαστήρα μηχανής εκτροπής τεσσάρων αξόνων. 5. Συγκόλληση ραφής χωρίς ίχνη σε δεξαμενή. 6. Επιφανειακή επίστρωση από κράμα αλουμινίου. 7. Πλήρως κλειστή επίστρωση ρομπότ. 8. Το μαξιλάρι καθίσματος ενδοδερμική χύτευση αφρού. 9. Τρισδιάστατη αποθήκη ολοκλήρωσης συστήματος ERP. Τομέας κατασκευής ημιαυτόματων μηχανών υψηλής ακρίβειας: 1. CNC τεσσάρων αξόνων κατεργασία nc. 2. Μηχανική κατεργασία εργαλείων και θερμική επεξεργασία. 3. Δεξαμενή διαμόρφωσης τεντώματος Nc. 4. Χύτευση χαμηλής πίεσης από κράμα αλουμινίου. 5. Συγκόλληση πλαισίου από κράμα αλουμινίου. 6. Συναρμολόγηση μοτοσικλετών και κινητήρα. 7. Κατασκευή και συναρμολόγηση εξαρτημάτων και εξαρτημάτων ηλεκτρικών οχημάτων.

Λογισμικό διαχείρισης: ανεξάρτητη ανάπτυξη του λογισμικού "Tayo work platform", ενότητα ολοκλήρωσης περιλαμβάνει: 1. αυτοματισμό γραφείου. 2. HR και αξιολόγηση απόδοσης. 3. Ολοκληρωμένη διαχείριση του προϋπολογισμού. 4. Το εργαστήριο ευφυούς διαχείρισης. 5. Κάθετη τρισδιάστατη διαχείριση αποθήκης. 6. Παρακολούθηση ποιότητας και καταγγελία. 7. Αλλαγή και διαχείριση σχεδιασμού PLM. 8. Πλατφόρμα αγορών ηλεκτρονικού εμπορίου. 9. Διαχείριση διανομής και προβλέψεων δικτύου. 10. Διαχείριση προμηθευτών. 11. Τηλεχειριστήριο διαχείρισης logistics τρίτου μέρους? 12. Διαχείριση κατανάλωσης τραπεζαρίας. 13. Απομακρυσμένες προσλήψεις στην πανεπιστημιούπολη ουσιαστικά. 14. Να πραγματοποιήσει την απρόσκοπτη σύνδεση με ώριμο σύστημα ERP.

Ιδέα διαχείρισης: τήρηση του νόμου διαχείρισης του ανάντη κατάντη. Εάν βρήκαμε το πρόβλημα, έχουμε μόνο τη διοίκηση ανώτερου επιπέδου για να αναλάβει τις ευθύνες της δουλειάς, να κάνει κάθε προσωπικό του ταχυδρομείου να διαμορφώσει τη συνήθεια να εποπτεύει την εργασία ανάντη και τις καταγγελίες, μόλις το πρόβλημα πάει στην επόμενη θέση τους, θα αναλάβουν την ευθύνη. Αυτό το μοτίβο εξασθενεί στα στελέχη της μεσαίας διοίκησης οι διαιτητές, η ευκαιρία να αποφύγουν την ευθύνη, μπλόκαρε το πρόβλημα βήμα-βήμα μέχρι την πηγή, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουν να μην αποδεχτούν κακό προϊόν, να μην κάνουν κακό προϊόν και να μην αφήσουν κακό προϊόν. Το απόλυτο ιδεώδες διαχείρισης δεν είναι τα στελέχη, για την υλοποίηση της εργασίας που έχει ανατεθεί από το σύστημα λογισμικού διαχείρισης, η αυτόματη άρση της αξιολόγησης, οι ανταμοιβές και η τιμωρία και η αποζημίωση.

Εκπαίδευση προσωπικού: Ο Tayo επιμένει να προσλαμβάνει νέους αποφοίτους από το σχολείο για περισσότερο από μια δεκαετία για την αρχή. τηρούμε την αρχή της καλλιέργειας των επικεφαλής κάθε τμήματος μόνοι μας. Η εκπαίδευση, η μάθηση, η προβολή είναι ένα σημαντικό μέρος της εργασίας των εργαζομένων της Tayo, η εξάσκηση με επαγγελματικό επίπεδο καινοτομίας και η ικανότητα επίλυσης του προβλήματος είναι ο μόνος τρόπος στην Tayo για προαγωγή.

Μισθολογικό σύστημα: το αρχικό σύστημα διαχείρισης προσόντων της εταιρείας, όχι με βάση τη θέση στελεχών, χωρίς επιδοτήσεις μετά. όχι βάσει προϋπηρεσίας, όχι βάσει ετών εργασίας. Μόνο με βάση την ικανότητα εργασίας, δηλαδή, έχετε τα προσόντα για αυτό που, όταν οι εργαζόμενοι έχουν κατακτήσει μια δεξιότητα, τα προσόντα ανεξάρτητα για να κάνουν το επίπεδο προσόντων για τη δουλειά θα ανέβουν. Οι νέοι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα λάβουν αμοιβή σύμφωνα με την κατηγορία του σχολείου τους, την επαγγελματική τους ποιότητα, τον βαθμό προσόντων και τα αποτελέσματα των εξετάσεων πρόσληψης ως αρχικό επίπεδο προσόντων. Εκτός από τον βασικό μισθό, την αξιολόγηση απόδοσης, τα μπόνους, το μπόνους έργου, το έπαθλο είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος του νέου κέρδους στις δομές αμοιβής, ανάλογα με την ικανότητα και την κατανομή εισφορών, τελικά πραγματοποιεί το νέο μπόνους κέρδους στα κύρια έσοδα του προσωπικού είναι τα έσοδα της εταιρείας στόχος αποζημίωσης.

Προσανατολισμένα στους ανθρώπους, προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας μέσω συνεχούς έρευνας και καινοτομίας ανάπτυξης και συνεχούς βελτίωσης του προϊόντος, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να μοιράζονται την αίσθηση του επιτεύγματος από το υψηλό εισόδημα και την ευτυχία είναι ο στόχος διαχείρισης της εταιρείας Tayo για πάντα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μοτοσικλέτες, σκούτερ, παπάκια”