Wahl Manscaper Deluxe Hair Trimmer and Shaver for Total Body Grooming and Your Hair Down There with Safe-Touch

Απάντηση
Areti
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: Κυρ Σεπ 11, 2022 12:24 pm

Wahl Manscaper Deluxe Hair Trimmer and Shaver for Total Body Grooming and Your Hair Down There with Safe-Touch

Δημοσίευση από Areti »

Δεν είναι ούτε μεγάλο, ούτε και ογκώδες, είναι εύκολο να το κρατήσετε στο χέρι σας, είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει, είναι ελαφρύ, είναι ελκυστικό και συνοδεύεται από τη δική του τσάντα φροντίδας για να διατηρεί όλα τα εξαρτήματά σας ξυρίσματος καθώς και την ξυριστική μηχανή και οτιδήποτε άλλο θέλετε για να το βάλετε στην τσάντα ώστε να μείνουν όλα σε ένα μέρος. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε. Θα μπορούσατε να πετάξετε όλες εκείνες τις ξυριστικές μηχανές μιας χρήσης που κόβουν τα πόδια σας και αφήνουν εξανθήματα ή οποιοδήποτε άλλο είδος σημάδια που δεν είναι όμορφα. Για ένα καθαρό ξύρισμα που διαρκεί για μέρες, χρησιμοποιήστε το manscaper δεν θα απογοητευτείτε είναι ελκυστικό και συνοδεύεται από τη δική του τσάντα περιποίησης για να διατηρεί όλα τα εξαρτήματά σας ξυρίσματος καθώς και την ξυριστική μηχανή και οτιδήποτε άλλο θέλετε να βάλετε στην τσάντα, ώστε να μένει όλα σε ένα μέρος. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε. Θα μπορούσατε να πετάξετε όλες εκείνες τις ξυριστικές μηχανές μιας χρήσης που κόβουν τα πόδια σας και αφήνουν εξανθήματα ή οποιοδήποτε άλλο είδος σημάδια που δεν είναι όμορφα. Για ένα καθαρό ξύρισμα που διαρκεί για μέρες, χρησιμοποιήστε το manscaper δεν θα απογοητευτείτε είναι ελκυστικό και συνοδεύεται από τη δική του τσάντα περιποίησης για να διατηρεί όλα τα εξαρτήματά σας ξυρίσματος καθώς και την ξυριστική μηχανή και οτιδήποτε άλλο θέλετε να βάλετε στην τσάντα, ώστε να μένει όλα σε ένα μέρος. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε. Θα μπορούσατε να πετάξετε
Eiriini
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: Τετ Ιουν 22, 2022 1:26 pm

Δημοσίευση από Eiriini »

η συνολική εμφάνιση και η λειτουργία ήταν εξαιρετική. Θα μπορούσατε εύκολα να επιλέξετε το μήκος που θέλετε. Είχε μια κοφτερή λεπίδα που με άφηνε να παρατάξω πολύ καλά. Τα συνημμένα ταιριάζουν στις ανάγκες του καθενός. Η μπαταρία είναι πραγματικά εκπληκτική. Το προϊόν δεν τελείωσε ποτέ από μπαταρία ακόμη και όταν το χρησιμοποιούσατε κάθε μέρα. το κράτημα ήταν υπέροχο και μπορούσα να πάρω εύκολα κάθε γωνία. Κάτι που δεν ανησυχείτε για το ότι έχετε έξω σε ένα ράφι λόγω της κομψότητας του. Το μόνο μειονέκτημα αυτής της ξυριστικής μηχανής είναι ότι τραβάει τις τρίχες εδώ κι εκεί ενώ φτιάχνει τα γένια σας ή κόβει πιο μακριά μαλλιά. συνολικά υπέροχο προϊόν, αλλά θα ήθελα να είναι τέλειο για αυτή την τιμή.
Eiriini
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: Τετ Ιουν 22, 2022 1:26 pm

Δημοσίευση από Eiriini »

Aνάλογα με το πόσο καιρό το χρησιμοποιείτε, με μία πλήρης φόρτιση μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα Προφανώς γιατί η μπαταρία είναι καλής ποιότητας. Χρησιμοποίησα μόνο τη μισή μπαταρία για δύο εβδομάδες χρήσης. Μου αρέσει πολύ η ξυριστική μηχανή καθώς αυτή είναι η κύρια εστίασή μου. Ξύρισα τις μασχάλες και τα πόδια μου. Δούλεψε καλά και έχω χοντρά μαλλιά. Μακάρι οι οδηγίες που περιλαμβάνονται να έδιναν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο προσαρμογής του μήκους των μαλλιών. Ήταν δοκιμή και σφάλμα για μένα. Δεν μου αρέσει να μαντεύω πότε λεπτομερείς οδηγίες με φωτογραφίες θα μου ξεκαθάρισαν τα πράγματα. Ακόμα κι αν το φυλλάδιο οδηγιών ήταν πιο χοντρό, θα προτιμούσα να το μαντέψω. Μου αρέσει πολύ η περιποίηση σώματος Manscaper. Λειτουργεί πολύ καλά για το πώς θα το χρησιμοποιήσω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μηχανές Κουρέματος”