Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker κάνουν το επόμενο βήμα και σχεδιάζουν να κάνουν ένα μωρό

Απάντηση
Areti
Δημοσιεύσεις: 89
Εγγραφή: Κυρ Σεπ 11, 2022 12:24 pm

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker κάνουν το επόμενο βήμα και σχεδιάζουν να κάνουν ένα μωρό

Δημοσίευση από Areti »

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker είναι έτοιμοι να επεκτείνουν την οικογένειά τους. Στενή πηγή διαβεβαίωσε ότι η Kourtney Kardashian θέλει να συλλάβει φυσικά, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αποκτήσει άλλο μωρό μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker κάνουν το επόμενο βήμα και σχεδιάζουν να κάνουν ένα μωρό
«Ακριβώς όταν αρραβωνιάστηκαν, ο Κουρτ και ο Τράβις αποφάσισαν να κάνουν μια προσπάθεια να μείνουν έγκυες», αποκάλυψε μια πηγή αποκλειστικά στο Us Weekly. «Ήταν άδικο και για τους δύο γιατί έβαλαν την καρδιά τους σε μια μεγάλη οικογένεια και συμφώνησαν ότι δεν είχε νόημα να καθυστερήσουν ή να περιμένουν πρώτα να παντρευτούν».

Η πηγή σημείωσε ότι το μέλος του Keeping Up With the Kardashians , 42, που είναι ήδη μαμά του Mason, 12, της Penelope, 9 και του Reign, 7 ετών, «προσπαθεί να μείνει έγκυος φυσικά», αλλά δεν αποκλείει επίσης το ενδεχόμενο να το κάνει μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Ενώ η ντόπιος του Λος Άντζελες «θα μπορούσε να είναι ήδη έγκυος», η πηγή είπε ότι είναι «πολύ απίθανο» η ίδια και ο 46χρονος ρόκερ Blink-182 να κάνουν επίσημη ανακοίνωση σύντομα. «Όλοι οι στενοί της φίλοι και η οικογένειά της γνωρίζουν ότι είναι στη διαδικασία και είναι θέμα χρόνου να επιβεβαιώσει τα νέα που περιμένουν», προσθέτει η πηγή.

«Είναι και οι δύο σίγουροι ότι είναι ο σωστός δρόμος. Ο Κόρτνεϊ απλώς λιώνει με το πόσο καλός είναι ο Τράβις με τα δικά του παιδιά (Λάντον, 18 και Αλαμπάμα, 16), και ήταν επίσης κύριος για εκείνη και τα παιδιά που είχε με τον Σκοτ ​​Ντίσικ.

Απλώς τον λατρεύουν. Θα είναι ένα όμορφο ταξίδι που τελειώνει με τη συγχώνευση των οικογενειών τους ως μία και ανυπομονούν».

Ο ντράμερ και η επιχειρηματίας δημοσιοποίησαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο του 2021 και η υποψήφια για Grammy γονάτισε εννέα μήνες αργότερα.

Μετά τον αρραβώνα του ζευγαριού τον Οκτώβριο του 2021, ένας είπε στο ίδιο δημοσίευμα ότι θέλουν «ένα μωρό μαζί χωρίς αμφιβολία».

Η πηγή σημείωσε τότε ότι η Kourtney ένιωθε «σίγουρη» για την ικανότητά της να συλλάβει φυσικά και είπε: «Αυτή και ο Τράβις σίγουρα θέλουν να φέρουν το δικό τους παιδί στη σκηνή και αν δεν μπορεί να συλλάβει, θα ψάξουν για άλλες εναλλακτικές λύσεις. .»

Πριν βγει με τον Barker, η Kardashian μίλησε ανοιχτά για τα σχέδιά της για ένα τέταρτο μωρό, καταγράφοντας μάλιστα την εμπειρία της κατάψυξης ωαρίων στη σεζόν 15 της εκπομπής E!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”