Το μοντέλο με σύνδρομο Down που γράφει ιστορία στη Victoria's Secret: «Δεν υπάρχουν όρια»

Απάντηση
Areti
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: Κυρ Σεπ 11, 2022 12:24 pm

Το μοντέλο με σύνδρομο Down που γράφει ιστορία στη Victoria's Secret: «Δεν υπάρχουν όρια»

Δημοσίευση από Areti »

Μια γυναίκα με σύνδρομο Down έγραψε ιστορία με το να γίνει μοντέλο της Victoria's Secret. Είναι η Πορτορικανή Sofia Jirau, η οποία πρόσφατα μοιράστηκε την είδηση ​​με τους περισσότερους από 150 χιλιάδες followers της στα κοινωνικά δίκτυα. Με το χαρακτηριστικό της μότο «μέσα και έξω δεν υπάρχουν όρια», η νεαρή γυναίκα έδειξε ότι δεν υπάρχουν εμπόδια όταν εργάζεσαι προς έναν στόχο.

Το μοντέλο με σύνδρομο Down που γράφει ιστορία στη Victoria's Secret

«Μια μέρα το ονειρεύτηκα, δούλεψα για αυτό και σήμερα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Επιτέλους μπορώ να σας πω το μεγάλο μου μυστικό… Είμαι το πρώτο μοντέλο της Victoria's Secret με σύνδρομο Down! Ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίζετε πάντα στα έργα μου», δήλωσε η Jirau στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου μοιράζεται φωτογραφίες από τη δουλειά της ως επαγγελματίας μοντέλο.

Συνόδευσε επίσης το συγκινητικό μήνυμα με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της που αποτελεί μέρος μιας καμπάνιας συμπερίληψης που κυκλοφόρησε από τη μάρκα, γνωστή ως Love Cloud Collection, την οποία μοιράζεται με μοντέλα όπως η Hailey Bieber και η Taylor Hill .

«Αυτή είναι μόνο η αρχή, τώρα έχει διαμορφωθεί πραγματικά!» πρόσθεσε στην ανάρτηση, όπου παρατήρησε επίσης ότι «δεν υπάρχουν όρια». Σε λιγότερο από 24 ώρες, η εικόνα έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 30.000 likes.

Υπό αυτή την έννοια, η Σοφία μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο στις ιστορίες της όπου έδειξε έναν κατάλογο της νέας συλλογής. «Είμαι στο εξώφυλλο!» ο Πορτορικανός εξέφρασε με ενθουσιασμό.

Γεννημένη το 1996, από μικρή η Σοφία ήθελε να είναι στην πασαρέλα.

Γι' αυτό η μητέρα της την έγραψε σε σχολή μόντελινγκ στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο.

Ωστόσο, μόλις το 2019 η ζωή της νεαρής κοπέλας άλλαξε εντελώς όταν το όνειρό της έγινε πραγματικότητα και παρέλασε για τον K elvin Giovannie και άλλους Πορτορικανούς σχεδιαστές .

Στη συνέχεια, χάρη στη σχεδιάστρια Marisa Santiago, εκτοξεύτηκε στη διεθνή σκηνή.

Υπό αυτή την έννοια, η 25χρονη άνοιξε τη δική της ιστοσελίδα, όπου εξέφρασε μια από τις βασικές της προϋποθέσεις: «Ονειρεύομαι να γίνω επαγγελματίας μοντέλο και να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο. Θέλω να δείξω σε όλους ότι δεν έχω όρια».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τέχνες”