Η Ναόμι Κάμπελ λέει λέει πως δεν υιοθέτησε την κόρη της και ότι τη γέννησε η ίδια

Απάντηση
Areti
Δημοσιεύσεις: 89
Εγγραφή: Κυρ Σεπ 11, 2022 12:24 pm

Η Ναόμι Κάμπελ λέει λέει πως δεν υιοθέτησε την κόρη της και ότι τη γέννησε η ίδια

Δημοσίευση από Areti »

Η Ναόμι Κάμπελ δεν θέλει να πει το όνομα της μικρής της κόρης, αλλά δεν έχει πρόβλημα να την δείξει (με γυρισμένη την πλάτη) στο εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού Vogue. Το κοριτσάκι, λέει, πηγαίνει μαζί της παντού, καθώς δεν έχει σταματήσει να δουλεύει.

Ένα από τα πράγματα που έχει ξεκαθαρίσει είναι ότι το μωρό δεν υιοθετείται. "Είναι η κόρη μου."

Η Ναόμι Κάμπελ λέει λέει πως δεν υιοθέτησε την κόρη της και ότι τη γέννησε η ίδια.

Η Naomi ανακοίνωσε τη μητρότητά της στο Instagram τον Μάιο του 2021, όταν γεννήθηκε το κορίτσι.

Δεν υπήρχαν περισσότερες λεπτομέρειες. Λέει τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που θα κρατήσει για το βιβλίο της, το οποίο θα γράψει…. κάποια μέρα. Μεταξύ αυτών των μυστικών είναι το όνομα της κόρης της και εκείνων των ανθρώπων που γνώριζαν ότι σχεδίαζε να γίνει μητέρα.

«Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ».

Τη φωτογράφιση σκηνοθέτησε ο Steven Meisel, κάποιος με τον οποίο συνεργάζεται η Naomi από τα 16 της. Γνωρίστηκαν το 1986, στη Νέα Υόρκη. Περισσότερες από τρεις δεκαετίες αργότερα, παραμένουν φίλοι, όπως και τα άλλα τρία σούπερ μόντελ της εποχής τους, η Σίντι Κρόφορντ (που έχει ήδη γνωρίσει το μωρό), η Κρίστι Τέρλινγκτον και η Λίντα Εβαντζελίστα.

«Έχουμε μια ομαδική συνομιλία», λέει.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που κάνουν. Εργάζονται επίσης σε ένα ντοκιμαντέρ για το Apple TV+ με τίτλο The Supermodels, σε σκηνοθεσία Barbara Kopple. «Είναι για τις κοινές μας ζωές, τη φιλία μας, την καριέρα, τη γυναικεία ιδιότητα και τη μητρότητα». Εκτελεστικός παραγωγός (μαζί με αυτούς) είναι ο Ρον Χάουαρντ.


Τώρα, με την κόρη της, δεν πιστεύει καν ότι η διαφορά ηλικίας των 50 ετών είναι θέμα. Είχε πάντα υψηλά επίπεδα ενέργειας και ελάχιστη ανάγκη για ύπνο. Αυτή τη στιγμή ενθαρρύνει όλους τους φίλους της να κάνουν μωρά. «Τους λέω: κάντε το, μη διστάσετε!».

Τι της αρέσει στο να έχει μια κόρη; «Είμαι πάλι ένα κοριτσάκι, θυμάμαι νανουρίσματα, παίζω και ανακαλύπτω πόσα νέα παιχνίδια υπάρχουν στον κόσμο και κούκλες! Πράγματα που δεν είχα καν ονειρευτεί». Τώρα, λέει, η κόρη της έρχεται πρώτη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά”