Τι είναι οι εφαρμογές Predator Secure;

Απάντηση
Areti
Δημοσιεύσεις: 89
Εγγραφή: Κυρ Σεπ 11, 2022 12:24 pm

Τι είναι οι εφαρμογές Predator Secure;

Δημοσίευση από Areti »

Οι εφαρμογές Predator Secure είναι μια σειρά εφαρμογών δικτύωσης, παρακολούθησης μηχανών και κατασκευής εφαρμογών συλλογής δεδομένων που βασίζονται στα Windows, σχεδιασμένες να υποστηρίζουν τις σύγχρονες απαιτήσεις ασφάλειας πληροφορικής του σήμερα. Όλες οι εφαρμογές Predator Secure παρέχουν αυτόματο έλεγχο ταυτότητας, κρυπτογράφηση και συμπίεση δεδομένων.

Predator Secure DNC™

Το Predator Secure DNC παρέχει συνδεσιμότητα Ethernet σε μηχανές CNC που βασίζονται στα Windows, ρομπότ, CMM, PLC, τρισδιάστατους εκτυπωτές, δείκτες λέιζερ, δείκτες κουκκίδας, προρυθμιστές εργαλείων και βάσεις δοκιμών ενώ τα αφαιρεί από τον εταιρικό τομέα αξιοποιώντας τη δύναμη του Ethernet. Το Predator Secure DNC υποστηρίζει Windows 95 ή νεότερο και περιλαμβάνεται στο Predator DNC.

Predator Secure PLC™

Το Predator Secure PLC παρέχει συνδεσιμότητα Ethernet μέσω OPC DA σε μηχανήματα που βασίζονται σε PLC για λήψη και αποστολή συνταγών ή συγκεκριμένων μητρώων. Το Predator Secure PLC αφαιρεί τον βιομηχανικό εξοπλισμό κατασκευής από τον εταιρικό τομέα, αξιοποιώντας παράλληλα τη δύναμη του Ethernet. Το Predator Secure PLC υποστηρίζει Windows 95 ή νεότερο και περιλαμβάνεται στο Predator DNC.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Predator Secure PLC δεν υποστηρίζει αποκλειστικές μεθόδους φόρτωσης και αποθήκευσης προγραμμάτων σκάλας PLC. Αυτές οι εργασίες θα πρέπει να εκτελούνται με το IDE του συγκεκριμένου PLC.

Predator Secure CM100™

Το Predator Secure CM100 παρέχει συνδεσιμότητα Ethernet σε μηχανές CNC με βάση το Cincinnati CM100 για παρακολούθηση μηχανών και συλλογή δεδομένων κατασκευής. Το Predator Secure CM100 αφαιρεί τον βιομηχανικό εξοπλισμό κατασκευής από τον εταιρικό τομέα, αξιοποιώντας παράλληλα τη δύναμη του Ethernet. Το Predator Secure CM100 υποστηρίζει Windows 95 ή νεότερο και περιλαμβάνεται στην υπηρεσία Predator CNC Service.

Predator Secure Gerber™

Το Predator Secure Gerber παρέχει συνδεσιμότητα Ethernet σε μηχανές CNC που βασίζονται στη Gerber για την παρακολούθηση μηχανών και τη συλλογή δεδομένων κατασκευής. Το Predator Secure Gerber αφαιρεί τον βιομηχανικό εξοπλισμό κατασκευής από τον εταιρικό τομέα, αξιοποιώντας παράλληλα τη δύναμη του Ethernet. Το Predator Secure Gerber υποστηρίζει Windows 95 ή νεότερο και περιλαμβάνεται στην υπηρεσία Predator CNC.

Predator Secure HID™

Το Predator Secure HID παρέχει συνδεσιμότητα Ethernet σε αναγνώστες γραμμωτού κώδικα που βασίζονται σε USB και αναγνώστες κωδικών QR για δικτύωση μηχανών, παρακολούθηση μηχανών και συλλογή δεδομένων κατασκευής. Το Predator Secure HID υποστηρίζει Windows 95 ή νεότερη έκδοση και περιλαμβάνεται στην υπηρεσία Predator CNC.

Predator Secure OPC™

Το Predator Secure OPC παρέχει συνδεσιμότητα Ethernet σε μηχανές CNC με βάση το OPC DA για παρακολούθηση μηχανών και συλλογή δεδομένων κατασκευής. Το Predator Secure OPC αφαιρεί τον βιομηχανικό εξοπλισμό κατασκευής από τον εταιρικό τομέα, αξιοποιώντας παράλληλα τη δύναμη του Ethernet. Το Predator Secure OPC υποστηρίζει Windows 95 ή νεότερο και περιλαμβάνεται στην υπηρεσία Predator CNC.

Predator Secure Siemens™

Το Predator Secure Siemens παρέχει συνδεσιμότητα Ethernet σε μηχανές Siemens CNC με βάση το OPC DA για παρακολούθηση μηχανών και συλλογή δεδομένων κατασκευής. Το Predator Secure Siemens αφαιρεί τον βιομηχανικό εξοπλισμό κατασκευής από τον εταιρικό τομέα, αξιοποιώντας παράλληλα τη δύναμη του Ethernet. Predator Secure Η Siemens υποστηρίζει Windows 95 ή νεότερη έκδοση και περιλαμβάνεται στην υπηρεσία Predator CNC Service.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές Predator Secure;
  • Καταργήστε την υποστήριξη και τη χρήση παλαιότερης έκδοσης των Windows στον εταιρικό τομέα
  • Καταργήστε τη χρήση του FTP στον εταιρικό τομέα
  • Καταργήστε τη χρήση κοινόχρηστων στοιχείων των Windows σε μη αξιόπιστα VLAN
  • Καταργήστε τη χρήση μη ασφαλών συσκευών USB στον εταιρικό τομέα
  • Καταργήστε την πρόσβαση των Windows διαχειριστή
  • Καταργήστε το SMB v1.0 από τον εταιρικό τομέα
  • Καταργήστε το CIFS από τον εταιρικό τομέα
  • Καταργήστε τα κοινόχρηστα στοιχεία των Windows από τον εταιρικό τομέα
  • Υποστήριξη κλειδωμένων εταιρικών εικόνων Windows
  • Υποστήριξη περιορισμένων δικαιωμάτων χρήστη των Windows
  • Υποστηρίξτε όλα τα τείχη προστασίας
  • Συμβατό με FIPS 140-2
  • Υποστηρίζει περιβάλλοντα εικονικής μηχανής
  • Υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις των Windows
  • Υποστηρίζει Windows 10, 8, 7, Vista, XP, ME, 98 και 95
  • Υποστηρίζει Windows Server 2016, 2012, 2008, 2003, NT 4.0 και NT 3.51
Απάντηση

Επιστροφή στο “PC Software”