Τι είναι το Predator Utility software

Απάντηση
Areti
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: Κυρ Σεπ 11, 2022 12:24 pm

Τι είναι το Predator Utility software

Δημοσίευση από Areti »

Τι είναι τα βοηθητικά προγράμματα Predator;

Τα βοηθητικά προγράμματα Predator είναι μια σειρά από υπηρεσίες ή εφαρμογές των Windows που συμπληρώνουν και επαυξάνουν τις υλοποιήσεις του Predator. Συχνά τα βοηθητικά προγράμματα Predator συνοδεύονται από Υπηρεσίες Predator.

Predator Export™

Το βοηθητικό πρόγραμμα Predator Export είναι μια εφαρμογή γραμμής εντολών που παρέχει εξαγωγή .csv από βάση δεδομένων Predator Oracle, Microsoft SQL Server ή Microsoft Access. Το βοηθητικό πρόγραμμα εξαγωγής Predator χρησιμοποιείται από το προσωπικό υποστήριξης και σέρβις του Predator όπως απαιτείται για μετεγκαταστάσεις ή μετατροπές βάσης δεδομένων.

Predator File Parser™

Το βοηθητικό πρόγραμμα Predator File Parser είναι ένας κεντρικός υπολογιστής vbscript που παρέχει προσαρμοσμένη μετάφραση ή μετατροπή αρχείων. Το βοηθητικό πρόγραμμα ανάλυσης αρχείων Predator συνοδεύεται από τις Υπηρεσίες ανάπτυξης Predator.

Predator Import Service™

Η υπηρεσία Predator Import Service είναι μια υπηρεσία Windows που έχει σχεδιαστεί για εκτέλεση 24x7x365 με δυνατότητα παρακολούθησης φακέλων για συγκεκριμένα αρχεία ενεργοποίησης ή αρχεία δεδομένων για επεξεργασία συναλλαγών ή εισαγωγή δεδομένων. Επιπλέον, η υπηρεσία εισαγωγής Predator υποστηρίζει την προσαρμογή μέσω των ακόλουθων γλωσσών δέσμης ενεργειών:
  • Lua έκδοση 4.0
  • Lua έκδοση 5.1
  • Python έκδοση 2.7
  • Python έκδοση 3.3
  • Perl
  • vbScript - wscript style
  • vbScript - cscript style
Η υπηρεσία εισαγωγής Predator περιλαμβάνει επίσης επιλογές για την υποστήριξη αντιγραφής ή μετακίνησης αρχείων δεδομένων από μη ασφαλή ή παλαιότερα CNC, CMM, ρομπότ και δοκιμαστικές βάσεις για ασφαλείς τοποθεσίες διακομιστή. Τέλος, η υπηρεσία Predator Import Service περιλαμβάνει το Predator Import Utility για αυτοματοποίηση εισαγωγής δεδομένων και ενσωματώσεις ERP/MES.

Predator Import Utility™

Το Predator Import Utility είναι μια εφαρμογή γραμμής εντολών που παρέχει εισαγωγή .csv και .tsv σε βάσεις δεδομένων Predator Oracle, Microsoft SQL Server ή Microsoft Access. Το βοηθητικό πρόγραμμα Predator Import Utility χρησιμοποιείται από το Windows Scheduler ή την Predator Import Service. Το προσωπικό του Predator Service χρησιμοποιεί συνήθως το βοηθητικό πρόγραμμα Predator Import Utility για μετεγκαταστάσεις βάσεων δεδομένων, μετατροπές, ενσωματώσεις ERP ή ενσωματώσεις MES.

Predator License Utility™

Το βοηθητικό πρόγραμμα Predator License παρέχει ένα ανεξάρτητο εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων για την απλοποίηση και την επίλυση προβλημάτων αδειοδότησης. Το βοηθητικό πρόγραμμα Predator Licensing είναι δωρεάν για κάθε πελάτη του Predator. Το βοηθητικό πρόγραμμα χρήσης άδειας χρήσης Predator χρησιμοποιείται συχνά από το προσωπικό εξυπηρέτησης και υποστήριξης του Predator για την επίλυση προβλημάτων.

Predator MDC Export Service™

Το Predator MDC Export Service είναι μια υπηρεσία Windows που συνοδεύεται από επαγγελματικές υπηρεσίες από μηχανικούς υπηρεσιών πεδίου Predator για εξαγωγή δεδομένων Predator MDC σε πραγματικό χρόνο. Παραδείγματα ετικετών περιλαμβάνουν την τρέχουσα κατάσταση του μηχανήματος, το % χρήσης και το % OEE ανά μηχανή.
Τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο είναι διαθέσιμα σε ένα ή περισσότερα ERP, MES ή επιχειρηματικές εφαρμογές που υποστηρίζουν JSON, MTConnect, OPC-UA και XML.
  • Λειτουργία 24x7x365 μέσω της υπηρεσίας Windows
  • Υποστηρίζει απεριόριστο αριθμό μηχανημάτων
  • Υποστηρίζει 40+ ετικέτες σε πραγματικό χρόνο ανά μηχανή
  • Υποστηρίζει ενσωμάτωση εφαρμογών JSON, MTconnect, OPC-UA και XML
  • Απαιτείται Predator MDC Enterprise
  • Περιλαμβάνει επιτόπια συμβουλευτική για την υλοποίηση και την ενσωμάτωση
Predator PRemote™

Το βοηθητικό πρόγραμμα Predator PRemote είναι μια επιλογή για έργα Predator DNC και MDC που απαιτούν ενσωμάτωση γραμμής εντολών με ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών ERP, MES, PLM, CAD και CAM τρίτων.

Predator Windows Utility™

Το Predator Windows Utility είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται συνήθως από το προσωπικό εξυπηρέτησης πεδίου του Predator και τους μεταπωλητές Predator για τη γρήγορη παρακολούθηση των υλοποιήσεων του Predator.
Απάντηση

Επιστροφή στο “PC Software”