Τα 10 κορυφαία NFT Minting που αξίζει να τα ελέγξετε για τη φετινή χρονιά

Απάντηση
mixalis
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τετ Φεβ 15, 2023 3:54 pm

Τα 10 κορυφαία NFT Minting που αξίζει να τα ελέγξετε για τη φετινή χρονιά

Δημοσίευση από mixalis »

Τα μη ανταλλάξιμα tokens έχουν αναδειχθεί σε κάτι ενδιαφέρον, τα οποία και αυτά βοηθούν με τη σειρά τους στην ψηφιακή επανάσταση που βιώνει η ανθρωπότητα κυρίως όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης.

Σήμερα, τα Non-fungible tokens έχουν αναδειχθεί για να γίνουν ηγέτης στην ψηφιακή επανάσταση. Τα NFT είναι μοναδικά ψηφιακά διακριτικά που αναπτύσσονται στην τεχνολογία blockchain. Υπάρχει ένας καλός αριθμός πλατφορμών NFT εκεί έξω. Από όλα αυτά, καταλήξαμε σε μια λίστα με τις 10 κορυφαίες πλατφόρμες κοπής NFT που πρέπει να προσέξετε για φέτος. Ρίξτε μια ματιά!

Axie Infinity

Αυτός είναι ένας αποκλειστικός και συνάμα ιδιωτικός χώρος για παίκτες του ομώνυμου βιντεοπαιχνιδιού. Με αυτήν την πλατφόρμα, οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν, να αγοράσουν και να πουλήσουν άξονες (χαρακτήρες παιχνιδιού) και άλλα ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα. Αυτός είναι ένας φιλικός προς τον χρήστη τομέα που επιτρέπει στους παίκτες να αλληλεπιδρούν, να αναπτύσσουν NFT και να ανταγωνίζονται με άλλους για να κερδίσουν πόντους και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα.

Nifty Gateway

Το Nifty Gateway είναι μια πλατφόρμα επιμέλειας τέχνης που είναι γνωστή για την πώληση έργων τέχνης NFT παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνών όπως οι Beeple και Grimes. Η Gemini είναι η μητρική εταιρεία της Nifty Gateway. Αυτή η πλατφόρμα λειτουργεί στο blockchain Ethereum που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να πουλούν NFT χωρίς καμία απολύτως δυσκολία.

Binance

Προφανώς, αυτή η πλατφόρμα NFT αναπτύσσεται στο δίκτυο Binance Smart Chain. Το Binance επιτρέπει στους χρήστες του να πωλούν και να αγοράζουν όλους τους τύπους έργων τέχνης και συλλεκτικών αντικειμένων NFT. Αναρωτιέστε ποιο είναι το USP αυτής της πλατφόρμας; Λοιπόν, η δύναμή του είναι η ικανότητα να προσελκύει ένα ευρύ φάσμα χρηστών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δημιουργήθηκε από μια κορυφαία πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, την Binance.

OpenSea

Το OpenSea είναι μια από εκείνες τις γνωστές πλατφόρμες κοπής NFT όπου οι χρήστες μπορούν να κόψουν, να αγοράσουν και να πουλήσουν μια εκτεταμένη σειρά NFT. Αυτή η πλατφόρμα είναι χτισμένη στο blockchain Ethereum. Ένα σημείο που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι το OpenSea επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 700 έργα Non-Fungible Token.

Solanart

Το Solanart, μια ακόμη κορυφαία πλατφόρμα κοπής NFT, αναπτύσσεται στο blockchain Solana. Αυτή η πλατφόρμα έχει κερδίσει ευρεία αναγνώριση σε όλο τον κόσμο για την ικανότητά της να επιτρέπει στους χρήστες να κόβουν, να πουλούν και να αγοράζουν NFT που αναπτύσσονται στο blockchain Solana.

Stashh

Το Stashh έχει αναγνωριστεί επειδή επιτρέπει στους δημιουργούς μη ανταλλάξιμων διακριτικών να ρευστοποιούν το περιεχόμενό τους και να προστατεύουν την IP τους ενώ ξεκινούν τις συναλλαγές με τους συλλέκτες. Λοιπόν, δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί το γεγονός γιατί αυτή η αγορά NFT περιλαμβάνεται στη λίστα με τις 10 κορυφαίες πλατφόρμες NFT που πρέπει να προσέξετε το 2022.

Decentraland

Όπως είναι γνωστό σε πολλούς, το Decentraland είναι ένα παιχνίδι εικονικού κόσμου για να κερδίσετε. Ένα ενδιαφέρον σημείο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι είναι επίσης μια αγορά NFT. Αυτή η μη ανταλλάξιμη αγορά διακριτικών έχει αναπτυχθεί στο blockchain Ethereum. Εδώ, οι δημιουργοί και οι συλλέκτες NFT έχουν τον απόλυτο έλεγχο των έργων τους.

Rarible

Το Rarible, μια αγορά Non-Fungible Token που βασίζεται στην κοινότητα, επιτρέπει στους χρήστες του να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα NFT για αγορά και πώληση. Αυτή η πλατφόρμα κοπής NFT διαθέτει μια βελτιστοποιημένη διεπαφή εμπειρίας χρήστη που επιτρέπει στους χρήστες να κόβουν και να ανταλλάσσουν NFT με άνεση. Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Rarible είναι ότι υποστηρίζει τρία διαφορετικά δίκτυα blockchain: Ethereum, Flow και Tezos.

SuperRare

Μια άλλη πολύ γνωστή αγορά NFT είναι η SuperRare. Σε ελάχιστο χρόνο, αυτή η πλατφόρμα έχει γίνει μια από τις πιο περιζήτητες πλατφόρμες της αγοράς. Έχει κερδίσει ευρεία αναγνώριση μεταξύ των χρηστών για τη δημιουργικότητά του. Το SuperRare βασίζεται στο blockchain Ethereum.

NBA Top Shot

Το NBA Top Shot, μια αγορά NFT που βασίζεται στο δίκτυο Flow, δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις του μπάσκετ να εμπορεύονται, να αγοράζουν και να πουλάνε NFT που σχετίζονται με το NBA. Όσο προφανές μπορεί να γίνει, αυτή είναι μια αποκλειστική αγορά Non-Fungible Token που είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο πρωτάθλημα της Εθνικής Ένωσης Μπάσκετ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Οικονομία”