Η εμφάνιση και η αισθητική των Αυτόματων διαφημίσεων αλλάζει στο AdSense

Απάντηση
mixalis
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τετ Φεβ 15, 2023 3:54 pm

Η εμφάνιση και η αισθητική των Αυτόματων διαφημίσεων αλλάζει στο AdSense

Δημοσίευση από mixalis »

Από τις 15/03/2023, κάναμε τη διεπαφή των Αυτόματων διαφημίσεων στο AdSense περισσότερο φιλική προς τον χρήστη, παρέχοντάς σας περισσότερα στοιχεία ελέγχου του τρόπου τοποθέτησης των διαφημίσεων. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις αλλαγές στη διεπαφή των Αυτόματων διαφημίσεων , ανατρέχοντας στο Κέντρο βοήθειας.

Για να χρησιμοποιήσετε τη νέα διεπαφή, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο AdSense, ενεργοποιήστε τις Αυτόματες διαφημίσεις και επισκεφτείτε το πλαίσιο Ρυθμίσεις διαφημίσεων.

Τι αλλάζει;

Για να διευκολύνουμε την πλοήγηση και την κατανόηση των διαφορών μεταξύ των μορφών των Αυτόματων διαφημίσεων, πραγματοποιήσαμε τις ακόλουθες ενημερώσεις στο πλαίσιο ρυθμίσεων των Αυτόματων διαφημίσεων:

• Αναδιοργανώσαμε τις μορφές σε δύο ομάδες, με βάση τη συμπεριφορά τους:
○ Οι Μορφές επικάλυψης (αγκύρωσης, vignette και στο πλάι της στήλης) είναι διαφημίσεις που τοποθετούνται στο περιεχόμενο μιας σελίδας, χωρίς να επηρεάζεται η διάταξη της σελίδας.
○ Οι Μορφές στη σελίδα (banner και multiplex) είναι διαφημίσεις που τοποθετούνται σε περιοχές μιας σελίδας με βάση τη διάταξη και τον όγκο περιεχομένου της σελίδας.
• Η μορφή που προηγουμένως ονομαζόταν Διαφημίσεις στη σελίδα ονομάζεται πλέον Διαφημίσεις banner και ανήκει στην ομάδα Μορφές στη σελίδα.
• Τα στοιχεία ελέγχου για τις διαφημίσεις banner και τις διαφημίσεις multiplex είναι πλέον ανεξάρτητα. Στο παρελθόν, για να ενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις multiplex, έπρεπε πρώτα να έχετε ενεργοποιήσει τις διαφημίσεις banner.
• Κάθε μορφή μπορεί πλέον να αναγνωριστεί εύκολα από το μενού, μέσω ενός εικονιδίου επεξήγησης.
• Προσθέσαμε μια συλλογή διαφημίσεων που δείχνει παραδείγματα κάθε μορφής.
• Υπάρχουν πλέον περισσότερα στοιχεία ελέγχου για την εξαίρεση συγκεκριμένων περιοχών της σελίδας από την εμφάνιση διαφημίσεων.

Προσπαθούμε να βελτιώνουμε συνεχώς την απόδοση και τη χρηστικότητα του AdSense. Τα πολύτιμα σχόλιά σας έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση των αλλαγών που παρατίθενται παραπάνω και θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την εμπειρία χρήστη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Google Adsense”