Το γούστο της Kate Middleton στα κοσμήματα είναι «απογοήτευση», λέει η πρώην συντάκτρια της Vogue, Suzy Menkes

Απάντηση
mixalis
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τετ Φεβ 15, 2023 3:54 pm

Το γούστο της Kate Middleton στα κοσμήματα είναι «απογοήτευση», λέει η πρώην συντάκτρια της Vogue, Suzy Menkes

Δημοσίευση από mixalis »

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει χαρακτηριστεί ως «απογοήτευση» όσον αφορά την προσέγγισή της στα κοσμήματα.

Η πρώην συντάκτρια της Vogue και κριτικός μόδας Σούζι Μένκες έκανε τις παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο νεότερο επεισόδιο του podcast Creative Conversations .

Μιλώντας στην συντάκτρια κοσμημάτων της βρετανικής Vogue , Carol Woolton, οι δυο τους συζήτησαν και ανέλυσαν μερικές από τις πρόσφατες επιλογές στυλ της Kate Middleton , εξηγώντας στους ακροατές ότι ως ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας, σίγουρα θα είχε πρόσβαση σε μερικά από τα καλύτερα κοσμήματα. στη χώρα.

«Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι λίγο απογοητευτική για τα κοσμήματα», είπε ο Μένκες. «Δίνει την εντύπωση ότι το βάζει μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο».

Ο 79χρονος κριτικός συνέχισε: «Την φαντάζομαι να δείχνει όμορφη με ένα από αυτά τα τουαλέτα στα παρασκήνια και μετά να τραβάει ένα πρόσωπο σαν να λέει: "Πρέπει να το φορέσω αυτό;"

«Δεν δίνει καμία αίσθηση ότι λατρεύει τα κοσμήματα και ότι χαίρεται να τα φοράει».

Ο Μένκες συνέχισε λέγοντας ότι η Βασίλισσα Καμίλα φαίνεται να ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο για τα κοσμήματα, δηλώνοντας: «Η [Κέιτ] δεν φαίνεται να έχει τη χαρά της Καμίλα να φοράει κοσμήματα».

Και συνέχισε: «Τώρα έχουμε μια νέα βασίλισσα, οπότε πιθανώς έχει μια πρώτη ευκαιρία να δει τα κοσμήματα.

«Μπορούμε να φανταστούμε ότι η επόμενη στη σειρά για τη σύζυγο του θρόνου θα ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο, οπότε θα δούμε την Catherine να φοράει κοσμήματα που είναι πιο δραματικά, πιο προσωπικά για εκείνη; Δεν γνωρίζω. Δεν μπορώ να μην αισθάνομαι με πράγματα ομορφιάς, είτε το αγαπάς είτε όχι».

Αργότερα στο podcast, ο Μένκες συνέχισε να συζητά μερικές από τις διαμάχες που έχει συγκεντρώσει η συλλογή κοσμημάτων της βασιλικής οικογένειας όλα αυτά τα χρόνια.

«Είναι ένα από αυτά τα περίεργα μυστικά», είπε. «Δεν έχει συζητηθεί, και μπορώ να καταλάβω γιατί επειδή ορισμένα από τα κομμάτια είναι αμφίβολα. Ήρθαν από την Ινδία.

«Δεν θα πω ότι κλάπηκαν, αλλά ίσως δόθηκαν και πήραν από τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Δεν το έκλεβαν, αλλά καταλάμβαναν μια χώρα εκείνη την εποχή και έπαιρναν κοσμήματα που νόμιζαν ότι ήταν ελκυστικό να πάρουν μαζί τους στην Αγγλία».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τέχνες”