Γραπτό εποχιακό περιεχόμενο για το SEO στην Google

Απάντηση
mixalis
Δημοσιεύσεις: 103
Εγγραφή: Τετ Φεβ 15, 2023 3:54 pm

Γραπτό εποχιακό περιεχόμενο για το SEO στην Google

Δημοσίευση από mixalis »

Για γραπτό περιεχόμενο μπορεί να χρειαστούν έως και 6 μήνες για να βρει η Google και να τοποθετήσει τη σελίδα του ιστότοπού σας στη σωστή θέση στην κατάταξη SERP. Όταν γράφετε εποχιακό περιεχόμενο, σκέφτεστε πάντα 3-6 μήνες μπροστά. Έτσι, τον Ιανουάριο, εστιάστε στη σύνταξη του εποχιακού περιεχομένου σας για τον Απρίλιο - Ιούνιο. Τον Ιούνιο ξεκινήστε να γράφετε το εποχικό σας περιεχόμενο για τον Οκτώβριο - Δεκέμβριο.

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε ποιες παγκόσμιες εκδηλώσεις και αργίες συμβαίνουν το 2023. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να δείτε ποιες διακοπές και εκδηλώσεις σχετίζονται με τη θέση σας και να σχεδιάσετε το περιεχόμενο γύρω από αυτές.

Για παράδειγμα, ίσως το ιστολόγιό σας να ανήκει στον τομέα της δημιουργικότητας ή των τεχνών, θα μπορούσατε να γράψετε περιεχόμενο για τις ημέρες εκδηλώσεων, όπως "Στείλτε μια κάρτα σε μια μέρα φίλου", "Φορέστε ένα καπέλο" και "Ημέρα πουλιών" ή ίσως είστε στο εξειδικευμένη θέση ψησίματος στο σπίτι και θέλετε να γράψετε περιεχόμενο που να συνδέεται με την "Εθνική εβδομάδα ντόνατ" ή την "Εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τις τροφικές αλλεργίες" ή μπορεί να διαχειρίζεστε έναν ιστότοπο για θέσεις εργασίας και θέλετε να γράψετε για περιεχόμενο που σχετίζεται με την "Εβδομάδα μάθησης στην εργασία" ή τη "Δημόσια υπηρεσία" Ημέρα'.

Όταν διαδραματίζονται αυτές οι μέρες, γίνεται μεγάλη προβολή για αυτούς στην τηλεόραση και τα social media. Στα δικά σας μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να συνδέσετε το περιεχόμενό σας αυτές τις μέρες και να βοηθήσετε να εμφανιστεί το περιεχόμενο στους πιθανούς αναγνώστες σας χρησιμοποιώντας hashtags.

Στον ιστότοπό σας, πριν από αυτές τις ημέρες εκδήλωσης, θα μπορούσατε να συνδέσετε τις σχετικές σελίδες στην πλαϊνή γραμμή σας, έτσι ώστε οι αναγνώστες που φτάνουν στον ιστότοπό σας να μπορούν στη συνέχεια να μεταβούν σε επιπλέον σελίδες. Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνει ο αναγνώστης σας στον ιστότοπό σας, τόσο καλύτερο είναι τόσο από την Google, καθώς βλέπει ότι ο ιστότοπός σας έχει ισχυρές μετρήσεις εμπειρίας χρήστη όσο και από την άποψη των διαφημιζόμενων που τους αρέσει να βλέπουν ισχυρές μετρήσεις εμπειρίας χρήστη. Η έρευνα έχει δείξει ότι οι αναγνώστες που συνδέονται με το περιεχόμενο του ιστολογίου είναι πιο πιθανό να ασχοληθούν θετικά με τις διαφημίσεις.

Επίσης, όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνουν οι αναγνώστες σας στη σελίδα του ιστότοπού σας, τόσο περισσότερο χρόνο έχει ο Ezoic για να δημιουργήσει έσοδα από το περιεχόμενό σας σε αυτούς.

Για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε ποιο περιεχόμενο έχετε στον ιστότοπό σας αυτήν τη στιγμή και πού βρίσκονται οι πιθανοί τομείς για να εργαστείτε πρώτα, σας προτείνουμε να δείτε τα αναλυτικά στοιχεία Big Data των τελευταίων ετών για τις ακόλουθες αναφορές και να ψάξετε στα δεδομένα κάνοντας ερωτήσεις και βρίσκοντας πού υπάρχουν κενά στο περιεχόμενό σας που θα μπορούσατε να συμπληρώσετε φέτος:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Search Engine Optimization”