Τα αφεντικά του «Celebrity Big Brother» «θα ξοδέψουν 2 εκατομμύρια λίρες

Απάντηση
petros
Δημοσιεύσεις: 110
Εγγραφή: Τρί Φεβ 14, 2023 2:21 pm

Τα αφεντικά του «Celebrity Big Brother» «θα ξοδέψουν 2 εκατομμύρια λίρες

Δημοσίευση από petros »

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αφεντικά του «Celebrity Big Brother» είναι διατεθειμένα να ξοδέψουν 2 εκατομμύρια λίρες για να στρατολογήσουν τον Phillip Schofield και την υποτιθέμενη ερωμένη του Boris Johnson, Jennifer Arcuri.

Το σόου επιστρέφει το 2024 μετά από ένα διάλειμμα έξι ετών, και οι μυημένοι λένε ότι μια σειρά από αμφιλεγόμενα αστέρια βρίσκονται στη σειρά για να εμφανιστούν.

Μια πηγή είπε στη Sun: «Το "Celebrity Big Brother" επιστρέφει και το ITV θέλει τεράστια ονόματα να το ξεκινήσουν.

«Το 'CBB' είναι το τέλειο μέρος για αστέρια που ξεφεύγουν από το κύμα ενός σκανδάλου ή κάτι μεγάλο που συμβαίνει στη ζωή τους.

«Ο Phillip Schofield είναι κάποιος που πρόκειται να προσεγγίσουν, καθώς και άτομα όπως η Jennifer Arcuri, η οποία λέγεται ότι είχε τσακωθεί με τον Boris.

«Έχουν πολλά μετρητά να ξοδέψουν, λίγο λιγότερο από 2 εκατομμύρια λίρες. Ο προϋπολογισμός του bumper θα πρέπει να επιτρέπει τουλάχιστον ένα ή ίσως δύο μεγάλα ονόματα να πυροδοτήσουν τη σειρά."

Ο Phillip, 61 ετών, παράτησε το ρόλο του στην εκπομπή «This Morning» του ITV νωρίτερα αυτό το έτος, αφού παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με ένα νεότερο μέλος του προσωπικού.

Και η επιχειρηματίας Τζένιφερ, 38 ετών, είπε περιβόητα ότι τα είχε με τον πρώην πρωθυπουργό Τζόνσον, 59 ετών, ενώ ήταν δήμαρχος του Λονδίνου.

Το ITV λέγεται ότι σχεδιάζει να επαναλανσάρει το «CBB» καθώς η τρέχουσα επανεκκίνηση του «Big Brother» στο κανάλι έχει γίνει επιτυχία.

Το εναρκτήριο σόου παρακολούθησαν 3,6 εκατομμύρια άνθρωποι είτε ζωντανά είτε σε ανανέωση, σύμφωνα με στοιχεία.

Είναι το υψηλότερο κοινό από τότε που το ριάλιτι εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Channel 4 το 2001.

Μια πηγή πρόσθεσε στη The Sun: «Το ITV ήθελε να δει αν το κοινό ήταν εκεί για την επανεκκίνηση της σειράς και τα στοιχεία ήταν υπέροχα.

«Η απόφαση να επαναφέρουμε τα αστέρια δόθηκε το πράσινο φως και τώρα κάνουν κάστ για ταλέντο. Το προσωπικό χτυπάει τα τηλέφωνα.

«Όσο πιο αμφιλεγόμενη είναι η σύνθεση τόσο το καλύτερο. Θέλουν να επιστρέψει πραγματικά με ένα χτύπημα».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τηλεοπτικές σειρές”