Samsung C24F390FHU Curved Monitor 24" FHD

Απάντηση
Katerina
Δημοσιεύσεις: 298
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 17, 2021 5:09 pm

Samsung C24F390FHU Curved Monitor 24" FHD

Δημοσίευση από Katerina »

Η οθόνη αγοράστηκε 119€ σε bf και όπως καταλαβαίνετε σε αυτά τα χρήματα 27άρα curved και με σφραγίδα Samsung μόνο ικανοποιημένος μπορεί να είναι κάποιος.
Η κυρτότητα της είναι διακριτική και δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει, η βάση της είναι πολύ πιο ωραία σε σχέση με την φωτογραφία και στιβαρή. Ενώ αρχικά στις φωτογραφίες με ενοχλούσε που ήταν στρόγγυλη και σκόπευα να την βάλω στον τοίχο μόλις την είδα από κοντά άλλαξα γνώμη και την χρησιμοποιώ.
Η λειτουργία eye saver mode είναι εξαιρετική και την χρησιμοποιώ μόνιμα γιατί είμαι πολλές ώρες στον υπολογιστή, διαφορετικά τα χρώματά της είναι αρκετά ζωντανά και οι γωνίες θέασης άψογες καθώς πρόκειται για VA panel.
Το Eco-saving λειτουργεί μόνο με freesync και δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει. Το led μπορείτε να ρυθμίσετε να ανάβει είτε όταν η οθόνη λειτουργεί είτε όταν είναι κλειστή (θα ήθελα και μια επιλογή να ανάβει μόνο ως ανάδραση).
Στα 119€ ήταν τρομερό vfm για full HD οθόνη γραφείου, με διπλά παράθυρα και multi tasking καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες.
Όσον αφορά τα παιχνίδια, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις και είναι μια χαρά.
Nikolaos
Δημοσιεύσεις: 461
Εγγραφή: Τρί Ιαν 19, 2021 5:02 pm

Δημοσίευση από Nikolaos »

Η οθόνη ειναι πολύ καλή. Απο την πρώτη μερα την εχω σε mount και με εχει βολέψει υπερβολικά πολύ μιας και την χρησιμοποιώ σαν δεύτερη (πλέον κυρία) οθόνη για το λαπτοπ μου. Ενα πρόβλημα που με εχει ταλαιπωρήσει λιγο ειναι οτι οταν το λαπτοπ ειναι σε idle και σβήνουν οι οθόνες μετα απο ενα χρονικό διάστημα, η συγκεκριμένη οθόνη 2/10 φορές δεν θα "ξυπνησει" ποτέ, θα χρειαστεί να βγαλω το hdmi και να το ξανασυνδέσω για να ανοίξει (παρόλο που μπορει να πατάω πληκτρα σε ποντίκι και πληκτρολόγιο και να παταω και το κουμπί απο πισω για να κανει restart). Το κουμπί πίσω ειναι εύχρηστο αλλα η αλήθεια ειναι οτι δεν πιστευω πως θα αντέξει στον χρόνο αμα υπάρχει συχνή χρήση του. Την συνιστώ, πιστεύω πως στα λεφτά της δεν υπαρχει ανταγωνιστής, θα την ξαναεπαιρνα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “PC monitor”