LG Ψυγειοκαταψύκτης NoFrost Inox GBP62DSNFN

Απάντηση
Nikolaos
Δημοσιεύσεις: 461
Εγγραφή: Τρί Ιαν 19, 2021 5:02 pm

LG Ψυγειοκαταψύκτης NoFrost Inox GBP62DSNFN

Δημοσίευση από Nikolaos »

Αγορά πριν 3 μήνες. Απόλυτο vfm. Αγορασμένο στα 600 ευρώ από μεγάλη αλυσίδα. Πολύ ικανοποιημένη από την απόδοση μέχρι τώρα. Είναι ψηλό ψυγείο - με ύψος 1.65 οριακά φτάνω το πάνω ράφι -, στενό, με γυάλινα ράφια και πλαστικά συρτάρια. Έχει προειδοποίηση όταν μείνει η πόρτα ανοιχτή πολλή ώρα. Η ρύθμιση της θερμοκρασίας γίνεται με αφή δεξιά κι αριστερά από την ένδειξη, μην χάσετε το χρόνο σας ψάχνοντας το κουμπί σαν εμένα...

Πιο συγκεκριμένα, στα θετικά του :
- Πανέμορφο χρώμα τύπου inox που δεν κάνει δαχτυλιές και καθαρίζει πανεύκολα.
-Αθόρυβο.
-Ικανοποιητική χωρητικότητα.
-Εξαιρετική ψύξη σε όλα τα σημεία, συρτάρια, ράφια, ακόμα και στην πόρτα. Ακόμα και γεμάτο στο φουλ η ποιότητα της ψύξης δεν έπεσε.
- Μεγάλος χώρος στα συρτάρια για φρούτα και λαχανικά.
- Συντηρεί άψογα τα πάντα και διατηρεί φρέσκα τα φρούτα και τα λαχανικά για πολύ μεγάλο διάστημα.
Στα αρνητικά του :
-Το μεγαλύτερο αρνητικό για εμένα είναι η κατανομή των χώρων του. Μπουκάλι μικρό (330ml} δε χωράει πουθενά όρθιο εκτός από το ένα ράφι της πόρτας, κουτάκια αναψυκτικών ίσα που χωράνε σε κάποια από τα ράφια εσωτερικά εκτός αν αλλάξουν θέση, μειώνοντας έτσι βέβαια κατά πολύ το ύψος μεταξύ των υπολοίπων ραφιών. Ψηλά τάπερ επίσης χωράνε οριακά και φυσικά για κατσαρόλες ούτε λόγος, μόνο βγάζοντας τελείως κάποιο από τα άλλα ράφια μπορεί να χωρέσει θυσιάζοντας έτσι βέβαια τη συνολική χωρητικότητα. Τα ράφια στην πόρτα είναι φιξαρισμένα, βγαίνουν μεν οπότε καθαρίζονται εύκολα, αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή διάταξης καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής θέσης.
- Η κατάψυξη είναι μικρή για οικογένεια, δεν ξέρω και για 2 άτομα αν θα ήταν αρκετή, αλλά δεν επηρέασε την επιλογή μας καθώς εξυπηρετούμαστε από καταψύκτη.

Έχοντας αντικαταστήσει ψυγείο 30ετιας που με το ζόρι τα έβγαζε πέρα, η διαφορά για εμένα είναι τεράστια. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένη κι ελπίζω με την πάροδο του χρόνου να αποδειχτεί καλή επιλογή. Σχετικά με την ποιότητα κατασκευής δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, καθώς είναι λίγο καιρό στην κατοχή μας, φαίνεται ποιοτικό προϊόν αλλά με τον καιρό θα αποδειχτεί αν όντως είναι έτσι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψυγεία”