Pitsos WUP1200G9 1200 Στροφές 9kg

Απάντηση
Nikolaos
Δημοσιεύσεις: 461
Εγγραφή: Τρί Ιαν 19, 2021 5:02 pm

Pitsos WUP1200G9 1200 Στροφές 9kg

Δημοσίευση από Nikolaos »

Αυτά περι αθόρυβου πλυντηρίου είναι μπούρδες κάτι σαν τους Μονόκερους ένα πράγμα απλά δεν υπάρχουν.
Προγράμματα διαθέτει πολλά πραγματικά χρήσιμα είναι όμως το πολύ 4-5.
Με έχει προβληματίσει κάπως η οθόνη αφής η ΄΄έναρξη΄΄ δεν πιάνει με την πρώτα αλλά οκ ίσως δεν την πατάω καλά.
Στα συν του τώρα παίρνει μεγάλη ποσότητα ρούχων προσοχή όμως δεν το τιγκάρουμε ποτέ πάνω από την μέση του κάδου αν θέλουμε να μας βγάλει πάνω απο 4-5 χρόνια καθώς τα ρουλεμάν του κάδου καταπονούνται και πάνε πλέον σετ με τον κάδο και η αντικατάσταση του είναι ασύμφορη, οι κατασκευαστές όταν λένε 9 κιλά ρούχα εννοούν βρεγμένα ποτέ στεγνά.

Στον βωμό της οικονομίας ρεύματος κάποια προγράμματα τραβάνε πολύ πχ τα λευκά κάνει σχεδόν 4 ώρες να τα πλύνει! (τα βγάζει όμως άψογα).
Κάποια προγράμματα μπορείς να τα δουλέψεις στον μισό χρόνο πλύσης το δε πρόγραμμα των 30 λεπτών θα σας λύσει τα χέρια πχ για τα καθημερινά ρούχα που θέλουν απλά ένα φρεσκάρισμα και δεν είναι πολύ λερωμένα.

Το στύψιμο στις 800 είναι πολύ καλό.
Η οθόνη παρέχει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες, η πόρτα κλείνει στιβαρά με κρυφή χούφτα και όμορφο μαύρο δαχτυλίδι.
Ο περιστρεφόμενος διακόπτης επίσης στιβαρός και ακριβής.
Σε γενικές γραμμές αξίζει τα χρήματα της η συσκευή είναι στιβαρή και δείχνει καλοφτιαγμένη εκτός από το πορτάκι φίλτρου το οποίο είναι φτιαγμένο κυριολεκτικά απο το πλαστικό που χρησιμοποιούν στα μπουκάλια των αναψυκτικών σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι αθόρυβη, Πλυντήριο αθόρυβο δεν υπάρχει.
Η αξιοπιστία του θα φανεί σε βάθος χρόνου, προσωπικά με 4 πλύσεις την βδομάδα αν βγάλει 6 χρόνια θα το θεωρώ καλή αγορά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πλυντήρια ρούχων”