Η σημερινή Αλβανία ήταν για χιλιάδες χρόνια τόπος Ελληνικός

Απάντηση
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Η σημερινή Αλβανία ήταν για χιλιάδες χρόνια τόπος Ελληνικός

Δημοσίευση από Takis »

Η σημερινή Αλβανία ήταν χιλιάδες χρόνια τόπος Ελληνικός. Με την άφιξη των τούρκων οι Ηπειρώτες σε μεγάλο ποσοστό εξισλαμίστηκαν και αναμίχθηκαν με άλλους Οθωμανούς οι οποίοι ήταν επίσης εξισλαμισμένοι ντόπιοι πληθυσμοί, και Σλάβους. Στο ισλάμ υπάρχει λόγω του δόγματος ομογενοποίηση πληθυσμού πιο έντονα απ' ότι στον χριστιανισμό. Γενίτσαροι τουρκοκρητικοί, γενίτσαροι τουρκαλβανοί στιγνοί διώκτες των συγγενών τους. Καμμιά κολυμπήθρα του Σιλωάμ δεν τους ξεπλένει. Οι απόγονοί τους τρέχουν σήμερα να παραποιήσουν την ιστορία.
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Δημοσίευση από Takis »

Άλλος λαός οι Ιλλύριοι. Άλλος. λαός οι Αλβανοί ! Οι Ιλλύυριοι είναι απόγονοι του ΙΛ = Απολλωνας ( ΛΙ = η Λίληθ η γυναίκα του ΙΛ αυτός )
ΛΥΡ= του λυράρη ( Απόλλωνα ) ΙΟΙ = υιοί ! Οι Ιλλύριοι πρέπει να είναι ο ίδιος λαός με τους Σαβίνους γιατί Σάββιος είναι όνομα του Απόλλωνα Σαββίδου - οίνοι = κρασιά !

Ενώ οι Αλβανοί είναι γιοί του ΑΛ= Του Άλφα = του Αδάμ , ή Άδμου , ή Κάδμου και. της. ΒΑ= Έβας και του Ανα = Διος ο οποίος έχει την ΝΙΑ = το νιάξημο για αυτούς ( οι ίδιοι λενε. του Καδμου και της Αρμονίας Η Αρμονία ήτανε κόρη του Διος και της Αφροδυτης ) οι Ιταλοί το έκαναν κόρη του Άρη και της Αφροδυτης για να τους προσαρτησουν ! Αλλά δυστυχώς γι αυτούς η αλήθεια είναι καταγεγραμμένη ότι είναι Γρεκοι και Έλληνες !
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Δημοσίευση από Takis »

Τους λαούς τους συμφέρει να ζουν σε ειρήνη, αυτούς όμως που δήθεν καθοδηγούν ενώ στην πραγματικότητα απλώς εκμεταλλεύονται τους λαούς δεν τους συμφέρει η ειρήνη. Το πραγματικό πρόβλημα λοιπόν είναι οι πολιτικοί και μάλιστα παγκοσμίως.
Kostas
Δημοσιεύσεις: 456
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 06, 2021 11:41 am

Δημοσίευση από Kostas »

Είναι αστείο και συνάμα επικίνδυνο, Έλληνες πολιτικοί να πέφτουν στην παγίδα της Τουρκίας, και να απομακρύνουν την Αλβανία οδηγώντας την στην σφαίρα επιρροής της Τουρκίας. Η οποία Τουρκία όμως δεν έχει πραγματικούς μακροχρόνιους δεσμούς με την περιοχή. Η Ελλάδα από την άλλη, έχει χρέος λόγω ιστορίας και μακραίωνων συγγενικών δεσμών να προστατεύσει και να αναδείξει περαιτέρω την θέση της στην περιοχή. Η Ελλάδα οφείλει να καταστεί χώρα ηγέτης και οδηγός και για τα Βαλκάνια και για την Αλβανία όπως ταιριάζει στην ιστορία της και στον πολιτισμό της. Αυτό εναπόκειται στους ίδιους τους Έλληνες και στους πολιτικούς τους...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιστορία”