Δέρμα και φινέτσα για το iPhone από την Noreve

Απάντηση
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Δέρμα και φινέτσα για το iPhone από την Noreve

Δημοσίευση από Takis »

Μεταχειρίζομαι πολύ προσεχτικά τα πράγματα μου και παρόλο που μου αρέσει να τα χαίρομαι ακριβώς όπως τα παρέχει ο κατασκευαστής τους, στο θέμα του κινητού κάνω μια αναγκαστική υποχώρηση. Είναι τόσες πολλές οι διαδρομές που κάνει καθημερινά που είναι αδύνατον να μην πάθει κάτι. Και έτσι ενώ στην εποχή προ iPhone δεν υπήρχε περίπτωση να χρησιμοποιήσω κάποια θήκη, πλέον είναι στον στάνταρ εξοπλισμό.

Πέραν των bumpers και κάτι ψευτοπλαστικές θήκες που σπάνε και γρατζουνίζονται απίστευτα εύκολα, σήμερα είχα την χαρά να δοκιμάσω μία λίγο πιο "επίσημη". Η Tradition leather case για το iPhone 4 της Noreve, θα έλεγα πως είναι μία καλοσχεδιασμένη θήκη για αυτούς που θέλουν παραπάνω από casual προστασία.

Εκ πρώτης όψεως δεν θα έλεγα πως φέρει κάποια σχεδιαστική καινοτομία, μιας και το concept της θήκης υπάρχει ήδη σε πολλές άλλες. Η ποιότητα στο υλικό της όμως κάνει τη διαφορά. Οι ραφές και τα τελειώματα φαίνονται πως είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν καθημερινή χρήση. Αυτό θα έλεγα πως είναι και το πιο κύριο θέμα, μιας και μιλάμε για μία θήκη που μονίμως θα πρέπει να την ανοιγοκλείνει ο χρήστης σε αντίθεση με άλλες που απλά αγκαλιάζουν τη συσκευή.

Η θήκη που έχω στα χέρια μου και βλέπετε στις φωτογραφίες είναι της σειράς Ambition, δερμάτινη και χρώμα Ivory. Η Noreve γράφει στο site της πως η συγκεκριμένη ποιότητα δέρματος είναι γνωστή για την ανθεκτικότητα της χάρη σε μια πολυμερής ταινία που περιέχει τις χρωστικές ουσίες. Μάλιστα η επιφάνεια της προσφέρει ενισχυμένη αντίσταση στις γρατσουνιές και τον αποχρωματισμό. Όλα αυτά όμως είναι χαρακτηριστικά που θα δείξουν την αξία τους στο μέλλον.

Όσον αφορά την πρακτικότητα της θήκης θα έλεγα πως στην αρχή ήμουν λίγο διστακτικός για το πως θα με βολέψει το μπροστινό κάλυμμα. Τελικά όμως αυτά τα έξτρα δευτερόλεπτα που χρειάζονται για να ανοίξεις και να κλείσεις τη θήκη αποδείχτηκαν σωτήρια στο θέμα της οθόνης. Γιατί όχι μόνο προστατεύετε όλη την ώρα από σχεδόν τα πάντα, αλλά λιγόστεψαν αισθητά και οι δαχτυλιές στην οθόνη που πραγματικά είναι αδύνατον να γλυτώσεις χωρίς μια θήκη. Το κούμπωμα της είναι λίγο περίεργο. Όχι τόσο στο κλείσιμο αφού απλά το πιέζεις, αλλά στο άνοιγμα θέλει λίγο παραπάνω δύναμη την οποία αν χρησιμοποιήσεις λάθος νομίζω πως θα κάνεις ζημιά στη θήκη.

Αρκετά πρακτικό είναι και το clip ζώνης που περιέχει στη συσκευασία. Ξεβιδώνοντας την διακοσμητική βίδα που υπάρχει στο πίσω μέρος της θήκης, βάζετε μία άλλη η οποία κουμπώνει στο clip ζώνης. Η όλη διαδικασία είναι πανεύκολη και η συσκευασία περιέχει ακόμα και το κατσαβίδι που χρειάζεστε για την αλλαγή.

Σε γενικές γραμμές η Tradition leather case της Noreve θα έλεγα πως είναι μία πάρα πολύ καλή θήκη για αυτούς που θέλουν να προστατεύσουν πλήρως το iPhone τους. Τόσο ο σχεδιασμός, όσο και το υλικό κατατάσσουν τη θήκη σε κάτι πιο "σοβαρό" παρά παιχνιδιάρικο. Το δέρμα θα έλεγα πως μάλλον ευθύνεται για αυτή την αίσθηση αλλά και για τη τιμή της θήκης που στα 42.99 € σίγουρα δεν τη λες φθηνή. Όπως με όλα τα πράγματα όμως… Ότι πληρώνεις παίρνεις!
Απάντηση

Επιστροφή στο “iPhone”