Best Timer: το πιο καλοσχεδιασμένο χρονόμετρο που έχω δει

Απάντηση
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Best Timer: το πιο καλοσχεδιασμένο χρονόμετρο που έχω δει

Δημοσίευση από Takis »

Ένα χρονόμετρο χρησιμεύει σε πάρα πολλές λειτουργίες. Από τη μαγειρική μέχρι τα παιχνίδια και ένα σωρό άλλες χρήσεις. Συνήθως όταν πρόκειται για κάποια συσκευή που λειτουργεί με χρονόμετρο, τότε αυτό είναι ενσωματωμένο. Όμως οι εφαρμογές στο iPhone έχουν την τάση να προσθέτουν διάφορες έξτρα επιλογές προκειμένου να γίνουν ελκυστικές. Γι' αυτό άλλωστε υπάρχουν και τόσες πολλές επιλογές στο App Store για κάποιον που ψάχνει ένα χρονόμετρο app.

Κάποιο όμως έπρεπε να ξεχωρίζει. Κάποιο που ενώ η λειτουργίες του βασίζονται στην απλή λογική ενός χρονόμετρου, το interface του σε παροτρύνει να το χρησιμοποιήσεις όπου μπορείς. Το Best Timer σίγουρα είναι το πιο καλοσχεδιασμένο χρονόμετρο που έχω δει. Οι λειτουργίες του εναλλάσσουν το interface του σε χρονοδιακόπτη κουζίνας, αντίστροφο μετρητή και χρονόμετρο με διακόπτη. Λειτουργεί ακόμα και όταν το iPhone είναι σε κατάσταση αναμονής και οι ειδοποιήσεις του βασίζονται σε 16 διαφορετικούς ήχους και μελωδίες.

Η λειτουργικότητα ενός τέτοιου app είναι κάτι σχετικά απλό. Αυτό όμως που πραγματικά κάνει το Best Timer να ξεχωρίζει είναι τα γραφικά του. Ειδικά οι κάτοχοι του iPhone 4 με την οθόνη retina θα απολαύσουν στο έπακρο τον ρεαλισμό ενός ψηφιακού χρονόμετρου. Στην τιμή των 0,79 € αναμφισβήτητα το Best Timer είναι όντως το καλύτερο... τουλάχιστον όσον αφορά τον σχεδιασμό του!
Απάντηση

Επιστροφή στο “iOS εφαρμογές”