Cage: Παρουσιάστε και μοιραστείτε τα σχέδια σας με φίλους και πελάτες

Απάντηση
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Cage: Παρουσιάστε και μοιραστείτε τα σχέδια σας με φίλους και πελάτες

Δημοσίευση από Takis »

Καιρός ήταν να φτιαχτεί μία υπηρεσία άσχετη με το facebook και τα υπόλοιπα social networks. Κάτι πραγματικά χρήσιμο, κάτι που όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά που θα μπει στη καθημερινότητα πολλών σχεδιαστών. Αυτό το "κάτι" λοιπόν λέγετε Cage και αφορά κυρίως όλους όσους ασχολούνται με οποιουδήποτε είδους γραφικά.

Δημιουργώντας ένα δωρεάν λογαριασμό στο Cage σας δίνετε η δυνατότητα να ανεβάσετε εικόνες από τις τρέχων δουλειάς σας για να τις μοιραστείτε με ένα πελάτη, να τις δείξετε σε κάποιο φίλο κλπ. προκειμένου να ακούσετε τα σχόλια και την κριτική τους. Κάθε εικόνα που ανεβάζετε στην υπηρεσία μπορεί να προστατευτεί με κωδικό ή να την αφήσετε "ανοιχτή" στα μάτια όλων για ακόμα περισσότερες γνώμες πάνω στις δημιουργίες σας. Ο διάλογος για το καθετί που θέλει να σχολιάσει κάποιος πάνω σε ένα project σας ξεκινάει τονίζοντας ένα μέρος του, ενώ μπορούν να υπάρξουν πολλαπλοί διάλογοι σε κάθε εικόνα.

Το όλο ιnterface της υπηρεσίας είναι απλό και λειτουργικό. Η αναζήτηση στα project σας ιδιαίτερα εύχρηστη και τα slideshows που διαθέτει μηδενίζουν την ανάγκη για downloads. Είμαι σίγουρος ότι το Cage θα βολέψει πάρα πολλούς και πολύ περισσότερο ομάδες ανθρώπων που ασχολούνται με το ίδιο project.
Απάντηση

Επιστροφή στο “MacOS Software”