Pure Reader: Επιστροφή στα RSS Feeds

Απάντηση
Katerina
Δημοσιεύσεις: 298
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 17, 2021 5:09 pm

Pure Reader: Επιστροφή στα RSS Feeds

Δημοσίευση από Katerina »

Τα RSS feeds υπάρχουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο Internet. Όμως ποτέ δεν τα είδα να είναι το επίκεντρο στις συζητήσεις διαφόρων site για τόσο καιρό. Αν δεν κάνω λάθος η αρχή έγινε όταν εμφανίστηκε η πρώτη beta του Reeder. Ξαφνικά άρχισαν όλοι να ξεσκονίζουν τους λογαριασμούς τους στο Google Reader και να ψάχνουν για νέα ενδιαφέρον feeds. Και όλα αυτά γιατί ένα πραγματικά όμορφο και λειτουργικό πρόγραμμα τους θύμισε κάτι που υπήρχε ήδη.

Καλό το Reeder και η εξέλιξη του τις τελευταίες μέρες είναι ακόμα καλύτερη. Όμως κάτι μου λέει πως μιας και ξεσκούριασαν αρκετοί λογαριασμοί του Google Reader θα σας αρέσει και κάτι ακόμα που έκανε την εμφάνιση του σήμερα στο Internet. Λέγετε Pure Reader και όχι δεν είναι ένα ακόμα πρόγραμμα που θα κατεβάσετε και θα ξεχάσετε σε μια βδομάδα. Είναι ένα φανταστικό extension του Safari που αναλαμβάνει να αλλάξει ολοκληρωτικά το look 'n feel του Google Reader. Μάλιστα λόγω του χρωματισμού του θα τολμούσα να πω ότι φέρνει λίγο στον Reeder.

Ο δημιουργός του Pure Reader Na Wong, το χαρακτηρίζει ως "UI haircut for Google Reader" και όχι μόνο έχει δίκιο, αλλά είναι και πετυχημένο. Τα καλά νέα όμως δεν σταματάνε εδώ. Επειδή ακόμα (?) δεν χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος τον Safari, για τους λάτρεις του Google Chrome φρόντισε ο Milind Alvares και μετέφερε ήδη το extension του Pure Reader ανακοινώνοντας το στο Twitter.

Τελικά μου φαίνεται πως το creativity ανεβαίνει κατακόρυφα στις γιορτές
Απάντηση

Επιστροφή στο “MacOS Software”