Samsung Galaxy S4

Απάντηση
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Samsung Galaxy S4

Δημοσίευση από Takis »

Με βελτιωμένη οθόνη και εκδόσεις με διαφορετικούς επεξεργαστές.

Το περυσινό Samsung Galaxy S III καθιερώθηκε ως το πιο ισχυρό smartphone της αγοράς. Πλέον, η Samsung κοιτάει στο μέλλον, ανακοινώνοντας το Samsung Galaxy S 4, το οποίο όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω θα βαδίσει αρκετά στα χνάρια του προκατόχου του.

Η βασικότερη αλλαγή του είναι η οθόνη, η οποία είναι πλέον AMOLED στα 441 ppi, μεγέθους 5 ιντσών (από 4.8 που ήταν το S III). Η μνήμη του θα ανέρχεται σε 2GB RAM, κάτι που είχαν συγκεκριμένα μοντέλα του Samsung Galaxy S ΙΙΙ (τα περισσότερα θυμίζουμε ότι καθιερώθηκαν στην αγορά με 1GB RAM). Όσο για τον επεξεργαστή, η Samsung αποφάσισε να λανσάρει το smartphone της με ξεχωριστό hardware για κάθε ήπειρο! Ενώ στην Αμερική θα διαθέτει έναν Qualcomm Snapdragon 600 στα 1.9 GHz, στην Ευρώπη θα έχει έναν Exynos 5 Octa βασισμένο στην αρχιτεκτονική big.LITTLE της ARM. Θα είναι quad-core στα 1.6Ghz και θα συνοδεύεται από έναν επίσης quad-core Cortex-A7 στα 1.2Ghz.

Τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν θα διαθέτουν 16, 32 ή 64GB αποθηκευτικό χώρο αντίστοιχα. Η οπίσθια κάμερα θα είναι 13 megapixel και η μπαταρία του μία 2,600mah. Όσο για τις διαστάσεις του, θα το S4 αναμένεται πιο λεπτό από το Samsung Galaxy S III (7.9mm έναντι 8.6mm), ενώ θα ζυγίζει μόλις 130 γραμμάρια. Το λειτουργικό του σύστημα θα είναι το Android 4.2.2 Jelly Bean.

Το Samsung Galaxy S 4 θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2013. Οι τιμές του δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Samsung”