Kingston HyperX QuadCast

Απάντηση
Kostas
Δημοσιεύσεις: 456
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 06, 2021 11:41 am

Kingston HyperX QuadCast

Δημοσίευση από Kostas »

Ένα φανταστικό μικρόφωνο που σίγουρα δεν απευθύνεται στον μέσο χρήστη. Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ ψάχνοντας ένα Gaming headset με καλό μικρόφωνο, τελικά αποφάσισα να μεταβώ σε studio headphones και ξεχωριστό μικρόφωνο. Ποιότητα κατασκευής άψογη, στολίδι πάνω στο γραφείο, με την ρύθμιση έντασης εισόδου των windows στο 80% και το μικρόφωνο ανάμεσα στα επίπεδα 1-2 (ροδέλα στο κάτω μέρος), σε απόσταση 30cm από το στόμα ακούγεται κρυστάλλινος ήχος χωρίς το ενοχλητικό βουητό των περισσότερων μικροφώνων. Στο discord και στο Microsoft teams όσοι το ακούν παθαίνουν πλάκα και ρωτάνε ποιο είναι.

Αγοράστηκε στα 80€ από φίλο, αξίζει το κάθε €€€ και σίγουρα ένα τέτοιο προϊόν μόνο και μόνο βλέποντας το καταλαβαίνεις την αντοχή που θα έχει στα επόμενα χρόνια. Στα 120€ που παίζει τώρα στην ελληνική αγορά θεωρώ αξίζει αλλά επαναλαμβάνω ΔΕΝ απευθύνεται στον μέσο χρήστη. Όσοι gamers ψάχνεται κάτι ποιοτικό και δεν σας ενδιαφέρει το κάτι παραπάνω στον ήχο κοιτάξτε στην τιμή των 50-60€, υπάρχουν εξαιρετικά μικρόφωνα που θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Δημοσίευση από Takis »

Τα λόγια δεν είναι αρκετά για την συγκεκριμένη αγορά. Ο λόγος που το αγόρασα ήταν το γεγονός ότι χρησιμοποιώ ασύρματα ακουστικά (Logitech G533) και το μικρόφωνο του είναι άθλιο. Αυτό με ανάγκασε λόγω του Streaming και των Βιντεοκλήσεων να κοιτάξω σε κάτι έξτρα και το μάτι μου έπεσε στο Quadcast.Μπορει για πολλούς τα 150 να είναι πολλά για μικρόφωνο αλλά αν ψάχνεις κάτι σε Professional Level με πολλές δυνατότητες και έχεις το Budget σίγουρα το Quadcast είναι από τις καλύτερες επιλογές. Επίσης με βόλεψε τρομακτικά το τεράστιο καλώδιο του μικροφώνου που δεν χρειάζεται κανένα εξτένσιον οπουδήποτε και να βρίσκεται το PC.
Nikolaos
Δημοσιεύσεις: 461
Εγγραφή: Τρί Ιαν 19, 2021 5:02 pm

Δημοσίευση από Nikolaos »

Πολύ καλό μικρόφωνο, το καταλαβαίνεις αμέσως ειδικά εάν έκανες και πριν καταγραφές με άλλο π.χ. των ακουστικών σου. Δεν έχει δικό του πρόγραμμα από ότι ξέρω, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλον από τα πολλά που υπάρχουν εκεί έξω. Είναι sensitive, δηλαδή αν έχεις το pc κάπου που μιλάνε άλλοι κοντά θα τους πικάρει, εκτός αν το βολέψεις με κάποιο πρόγραμμα όπως κάνω εγώ κ βάλεις φίλτρα. Έχει το gain control στην κάτω μεριά που είναι χρήσιμο, το tap-to-mute στο πάνω μέρος, το led που φωτίζει. Γενικά είναι όμορφο! Εμένα με έχει βολέψει και για discord που λιώνουμε όλη μέρα και για stream.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μικρόφωνα PC”