STOP στις ενοχλητικές διαφημίσεις Android!

Απάντηση
Lakis
Δημοσιεύσεις: 281
Εγγραφή: Τρί Μάιος 25, 2021 10:35 am

STOP στις ενοχλητικές διαφημίσεις Android!

Δημοσίευση από Lakis »

Το πράγμα ξεκάθαρα είχε παραγίνει. Τόσο απλά και χωρίς πολλά λόγια. Οι διαφημίσεις μέσα στις εφαρμογές και στα Games που κατεβάζει ο χρήστης από το Play Store, έχουν καταντήσει λόγος να αποφεύγει ένας μεγάλος αριθμός χρηστών το Android και να δυσφημεί τη Google!

Στο βωμό του κέρδους αρκετοί ήταν οι δημιουργοί που μέσα στις εφαρμογές, παραπλανούσαν τον χρήστη με σκοπό να πατήσει πάνω σε κάποια διαφήμιση. Με κάθε «κλικ» ή άγγιγμα πάνω στις διαφημίσεις οι δημιουργοί κέρδιζαν χρήματα. Φυσικά σε καμιά περίπτωση η διαφήμιση δεν είναι κάτι κακό. Αυτό όμως που ενόχλησε τη Google, ήταν η πονηριά μερικών σε τέτοιο βαθμό, που γινόταν άμεση προώθηση πορνογραφικού περιεχομένου και μάλιστα εις βάρος της ομαλής χρήσης του κινητού. Δυσάρεστα μηνύματα έφταναν στο κινητό, pop ups και άλλα πολλά.

Όσοι έχουν εγκαταστήσει εφαρμογές με ενοχλητικές διαφημίσεις, μπορούν να χαρούν λίγο γιατί οι Google έδωσε παράθυρο 15 ημερών σε όσους ανιχνευθούν τέτοιες διαφημίσεις. Μετά τις 15 μέρες, αν ο δημιουργός δεν τις αφαιρέσει, δύσκολα θα καταφέρει να ανεβάσει εφαρμογή στο Play Store.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Android”