Tablet για πολύ σκληρή χρήση από τη Panasonic

Απάντηση
Lakis
Δημοσιεύσεις: 281
Εγγραφή: Τρί Μάιος 25, 2021 10:35 am

Tablet για πολύ σκληρή χρήση από τη Panasonic

Δημοσίευση από Lakis »

Δεν έχει σημασία αν το θέλετε πάντα μαζί σας ή αν θέλετε να είναι κομψό. Αυτό που καταβάθος νοιάζει τον καθένα είναι να είναι ανθεκτικό και να αντέχει σε αντίξοες συνθήκες.

Αν λοιπόν είστε σαν χαρακτήρας ευέξαπτος και αρέσκεστε στο να πετάτε πράγματα στον τοίχο ή λίγο απρόσεκτος και σας γλιστράνε τα Gadget από τα χέρια, τότε αυτό το Tablet είναι για εσάς! Ο λόγος για το Panasonic Toughpad FZ-X1.

Η αλήθεια είναι πως για 5 ίντσες δε το λες Tablet αλλά η Panasonic επιμένει! Δε χαλάμε χατήρι και ορίστε μερικές φωτογραφίες από το καθόλου λεπτεπίλεπτο Tablet που αντέχει πτώση από τα 3 μέτρα ύψος και είναι αδιάβροχο στο 1.5 μέτρο για περίπου 30 λεπτά. Η μπαταρία του φαίνεται να είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα αλλά πάντα εξαρτάται και από τη χρήση που θα του κάνει κάποιος. Μια όμως δυνατότητα που ξεχωρίζει σχετικά με τη μπαταρία του, είναι πως το κινητό παραμένει για λίγο ανοιχτό ακόμα και αν βγάλεις τη μπαταρία ώστε να την αλλάξεις με μια άλλη χωρίς επανεκκίνηση.

Προφανώς το συγκεκριμένο προϊόν απευθύνεται σε επαγγελματίες που εργάζονται υπό αντίξοες συνθήκες, άλλωστε εκτός από τα χαρακτηριστικά του, η τιμή του είναι τσουχτερή αφού αγγίζει τα 1.269 δολάρια! Δε ξέρουμε για εσάς αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να προτιμούμε τα λίγο λιγότερο ανθεκτικά!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Tablet”