Yamaha Crypton X-135

Απάντηση
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Yamaha Crypton X-135

Δημοσίευση από Takis »

Ο λόγος γίνεται για το νέο παπί της Yamaha, που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της 4ης Έκθεσης Μοτοσικλέτας. Πρόκειται για μία νέα πρόταση, που υπόσχεται να ανεβάσει τον πήχη των στάνταρ της κατηγορίας. Πιο συγκεκριμένα, το νέο Crypton X-135 είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία που συναντούσε κανείς έως τώρα μόνο σε ακριβές Supersport μοτοσικλέτες. Η Yamaha δήλωσε ότι, χωρίς... τυμπανοκρουσίες, έχει επιτύχει σημαντική πρόοδο στη θωράκιση των μοτέρ της, αυξάνοντας κατακόρυφα την αξιοπιστία τους.

Έτσι, ο νέος κινητήρας του X-135 είναι εφοδιασμένος με σφυρήλατο έμβολο και κύλινδρο, ο οποίος διαθέτει εσωτερική επίστρωση τύπου DIASil. Την τροφοδοσία του αναλαμβάνει ηλεκτρονικός ψεκασμός ώστε να εναρμονιστούν οι ρύποι και ο θόρυβός του με τις προδιαγραφές Euro3. Ο κινητήρας διαθέτει τετραβάλβιδη κεφαλή και ψύχεται μέσω κλειστού υγρού κυκλώματος. Η ισχύς του αγγίζει τους 12,6 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και υπόσχεται να βάλει... φωτιά στην άσφαλτο.

Το ατσάλινο πλαίσιο του είναι τύπου διαμάντι και εξοπλισμένο με συμβατικό πιρούνι κι ανάρτηση Monoshock. Διαθέτει χυτές ζάντες μοντέρνας σχεδίασης, δισκόφρενο στον εμπρός τροχό και την πιο σπορ σχεδίαση στην κατηγορία του. Θα διατίθεται σε κόκκινο, μπλε, ασημί, αλλά και σε μία ειδική έκδοση σε μαύρο χρώμα. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει από τα μέσα Ιουλίου, ενώ η τιμή του κυμαίνεται περίπου στα 2.300 ευρώ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Yamaha”