Izzy Super Chef S1503 1400W 6lt

Απάντηση
melina
Δημοσιεύσεις: 159
Εγγραφή: Παρ Σεπ 10, 2021 2:32 pm

Izzy Super Chef S1503 1400W 6lt

Δημοσίευση από melina »

Η ποιότητα κατασκευής δεν είναι άριστη, αλλά κρίνετε καλή με γνώμονα ότι για να πάρεις κάτι πραγματικά καλύτερο θες πάνω από 250+ ευρώ. (π.χ η kenwood prosperro δεν είναι καλύτερη σε τίποτα με ίσος χειρότερη ποιότητα κατασκευής και έχει 180 ευρώ)

Ένα μεγάλο αρνητικό είναι πως τα εξαρτήματα δεν είναι ανοξείδωτα με εξαίρεση τον αυγογδάρτη και την ποιότητα βαφής τους να κρίνετε επιεικώς μέτρια.

Εν κατακλείδι,

Θα φτιάξεις τα πάντα με το συγκεκριμένο μηχάνημα, ως άνθρωπος που ασχολείται με την μαγειρική ως χόμπι, φτιάχνοντας για παράδειγμα πίτσες, κέικ, γλυκά, είτε δύσκολα, είτε εύκολα, αλλά σίγουρα με ευχαρίστηση μιας και κάνει τέλεια μίξη υλικών και δεν χρειάζεται να σταματάς για να σπρώχνεις με μαρίζ τα υλικά κάθε τρείς και λίγο (κάνει μαρέγκα με ένα αυγό!)

Αν θες να γίνεις ο νέος Πετρετζίκης, όχι δεν θα στην πρότεινα! Πήγαινε πάρε κατευθείαν Kenwood (την ακριβή σειρά titanium xl)

Μακάρι να έχει και αντοχή στον χρόνο, αν βγάλει 10ετια με την περιστασιακή χρήση που κάνουμε θα κριθεί πετυχημένη αγορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος melina την Τετ Σεπ 15, 2021 5:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Katerina
Δημοσιεύσεις: 298
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 17, 2021 5:09 pm

Δημοσίευση από Katerina »

Ο κάδος έχει χωρητικότητα 6 λίτρα είναι σχετικά ικανοποιητική για τη μέση μαγείρισσα και νοικοκυρά! Επίσης η μηχανή θεωρείται αντικειμενικά αρκετά δυνατή αφού είναι 1400 watt. δεν ξέρω αν θα καεί το μοτέρ αύριο αλλά αυτό μπορεί να συμβεί με όλα! αθόρυβη σχετικά κ δείχνει ανθεκτική κατασκευή. θα την λιώσουμε στα ζυμάρια μέσα στα Χριστούγεννα και θα δούμε αν θα αντέξει! σε κάποιο σχόλιο είδα ότι μαύρισε ο γάντζος στο πλυντήριο πιάτων....Μην τα βάζετε στο πλυντήριο πιάτων! το λέει και το βιβλίο χρήσης! μόλις κάναμε την ζύμη τα ξεπλύναμε αμέσως και με λίγο σαπούνι πιάτων ήταν καθαρά όλα χωρίς τρίψιμο...απλά πράγματα...αυτά προς το παρόν αν αλλάξει κάτι θα ξαναγράψουμε!
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Δημοσίευση από Takis »

Αρχικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως η συγκεκριμένη Κουζινομηχανή σίγουρα δεν έχει τα εχέγγυα να καλύψει τις ανάγκες ενός επαγγελματία μάγειρα που βλέπει το επάγγελμα του σοβαρά. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό πως στον κύκλο των κορυφαίων σεφ, ότι τέτοιου είδους μηχανήματα δεν έχουν καμία θέση στην κουζίνα τους, αφού επιλέγουν μόνο εξειδικευμένα εργαλεία. Ωστόσο για μία απλή νοικοκυρά, είναι βέβαιο πως θα καλύψει τις καθημερινές στις ανάγκες. Αλλά μέχρι εκεί και τίποτα παραπάνω
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουζινομηχανές”