Chrome Web Store: οι προγραμματιστές επεκτάσεων πρέπει να έχουν το e-mail τους δημόσιο

Απάντηση
Anita
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: Παρ Οκτ 22, 2021 3:55 pm

Chrome Web Store: οι προγραμματιστές επεκτάσεων πρέπει να έχουν το e-mail τους δημόσιο

Δημοσίευση από Anita »

Αγαπητέ προγραμματιστή,

Όπως γνωρίζετε, αναζητούμε συνεχώς τρόπους για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ποιότητα του Chrome Web Store για τους τελικούς μας χρήστες. Ως μέρος αυτής της προσπάθειας, σήμερα ανακοινώνουμε μια νέα πολιτική επαλήθευσης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα τεθεί σύντομα σε ισχύ.

Σήμερα, οι προγραμματιστές είναι υποχρεωμένοι να εισάγουν μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως μέρος της διαδικασίας ρύθμισης λογαριασμού προγραμματιστή στο Chrome Web Store . Με λίγα λόγια το email θα είναι ορατό προς όλους και θα εμφανίζεται δημόσια ως μέθοδος επικοινωνίας των χρηστών με τον προγραμματιστή στις σελίδες που είναι καταχωρημένες οι επεκτάσεις.

Από την 1η Δεκεμβρίου 2021, το Chrome Web Store θα απαιτεί την επαλήθευση όλων των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν εισαχθεί ως μέρος της ρύθμισης του λογαριασμού. Από εκείνη την ημερομηνία και μετά, οι προγραμματιστές χωρίς επαληθευμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν θα μπορούν πλέον να δημοσιεύουν νέα στοιχεία ή να ενημερώνουν υπάρχοντα στοιχεία τους, ούτε θα μπορούν να τροποποιούν τις επεκτάσεις τους που είναι καταχωρημένες στο διαδικτυακό κατάστημα Google Chrome Store

Τι πρέπει να κάνεις

Ακολουθήστε τις οδηγίες για την επαλήθευση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη σελίδα Δημοσίευση στο Chrome Web Store.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη προγραμματιστών .

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και για τη συμμετοχή σας στο οικοσύστημα επέκτασης Chrome!

- Η ομάδα του Google Chrome Web Store
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά για το διαδίκτυο”