Ο δημιουργός του Flappy Bird κερδίζει περίπου 50.000 δολάρια την ημέρα!

Απάντηση
Anita
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: Παρ Οκτ 22, 2021 3:55 pm

Ο δημιουργός του Flappy Bird κερδίζει περίπου 50.000 δολάρια την ημέρα!

Δημοσίευση από Anita »

Το παιχνίδι Flappy Bird για iOS και Android βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των App Store και Google Play αντίστοιχα. Πρόκειται για ένα πολύ απλό σε gameplay παιχνίδι, όπου ο χρήστης καλείται να ελέγξει ένα πουλί ώστε να περνάει ανάμεσα από σωλήνες τύπου Mario Bros. Όσο ο χρήστης πατάει πάνω στην οθόνη, το πουλί κινείται προς τα πάνω.

Το παιχνίδι κατά τη γνώμη μου, όπως και χιλιάδων άλλων, είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό σε σημείο να θες να πετάξεις το κινητό σου στον τοίχο. Παρόλα αυτά μετράει ήδη 50 εκατομμύρια downloads. Το μυστικό της εξάπλωσής του είναι ότι διατίθεται δωρεάν και στα δύο online καταστήματα, όπως επίσης στο ότι δεν απαιτεί και κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια για να μάθει κανείς το χειρισμό του.

Πώς βγάζει χρήματα ο developer; Πολύ απλά έχει τοποθετήσει στο παιχνίδι διαφημίσεις και σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο τραπεζικός του λογαριασμός αυξάνεται από διαφημιστικά έσοδα κατά 50.000 δολάρια την ημέρα.

Ο βιετναμέζος developer του παιχνιδιού, Dong Nguyen, έχει και κάποια άλλα παιχνίδια στα σκαριά όπως δήλωσε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον έχει και αρκετά χρήματα για να επενδύσει…
Απάντηση

Επιστροφή στο “Android εφαρμογές”