Adsense: Τα στοιχεία αντιστοιχισμένου περιεχομένου θα εμφανίζουν μόνο διαφημίσεις

Απάντηση
stelios
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 17, 2021 3:07 pm

Adsense: Τα στοιχεία αντιστοιχισμένου περιεχομένου θα εμφανίζουν μόνο διαφημίσεις

Δημοσίευση από stelios »

Σημαντικές αλλαγές στο Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Από την 1η Μαρτίου 2022 και έπειτα, τα στοιχεία αντιστοιχισμένου περιεχομένου θα εμφανίζουν μόνο διαφημίσεις και θα μετονομαστούν σε Διαφημίσεις multiplex.

Αρχικά, το Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο κυκλοφόρησε ως μια υπηρεσία προτάσεων, για να σας βοηθά να προωθείτε το περιεχόμενό σας στους επισκέπτες του ιστοτόπου σας. Περιελάμβανε επίσης την επιλογή εμφάνισης διαφημίσεων μαζί με τους συνδέσμους προς το περιεχόμενό σας.

Λόγω της φθίνουσας χρήσης της υπηρεσίας προώθησης περιεχομένου, καθώς και των θετικών σχολίων των πελατών και των αποτελεσμάτων απόδοσης από τη μορφή διαφήμισης Αντιστοιχισμένου περιεχομένου μόνο με διαφημίσεις, αποφασίσαμε να σταματήσουμε να υποστηρίζουμε την υπηρεσία προώθησης περιεχομένου και να μετατρέψουμε όλα τα υπάρχοντα στοιχεία Αντιστοιχισμένου περιεχομένου, έτσι ώστε να εμφανίζουν μόνο διαφημίσεις. Αυτό ισχύει και για τα στοιχεία αντιστοιχισμένου περιεχομένου στα οποία έχει απενεργοποιηθεί η επιλογή Δημιουργία εσόδων με διαφημίσεις.

Τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια;

Aν θέλετε όλα τα στοιχεία αντιστοιχισμένου περιεχομένου να εμφανίζουν μόνο διαφημίσεις από την 1η Μαρτίου 2022, δεν χρειάζεται να κάνετε οτιδήποτε. Σε διαφορετική περίπτωση, πρέπει να καταργήσετε τον κώδικα Αντιστοιχισμένου περιεχομένου από τις σελίδες σας, προτού πραγματοποιηθεί αυτή η αλλαγή.

Άλλες αλλαγές:

Μαζί με την αλλαγή μορφής, θα πραγματοποιηθούν και οι παρακάτω αλλαγές:

• Το Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο θα αλλάξει επωνυμία και θα ονομάζεται πλέον Διαφημίσεις Multiplex, για να συμβαδίζει με τη μορφή διαφήμισης που διατίθεται στο Google Ad Manager
• Καταργούνται οι περιορισμοί καταλληλότητας που ισχύουν επί του παρόντος για το Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο. Η νέα μορφή θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους εκδότες AdSense
• Η σελίδα Ιστότοποι > Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο θα καταργηθεί από τη διεπαφή του AdSense
• Το πρόγραμμα επεξεργασίας στοιχείων αντιστοιχισμένου περιεχομένου θα ενημερωθεί, προκειμένου να εμφανίζει τη νέα μορφή μόνο διαφημίσεων
• (Μόνο για συμμετέχοντες στο Εργαστήριο): Το Εργαστήριο AdSense για το Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο μόνο για διαφημίσεις θα απενεργοποιηθεί και θα επισημανθεί ως αποσυρθέν.

Σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να βελτιώσουμε το Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Google Adsense”