Canon XA11

Απάντηση
melina
Δημοσιεύσεις: 159
Εγγραφή: Παρ Σεπ 10, 2021 2:32 pm

Canon XA11

Δημοσίευση από melina »

Επέλεξα την Canon XA11, επειδή διαθέτει την καλύτερη αυτόματη σταθεροποίηση βίντεο στο παιχνίδι βιντεοκάμερας μεσαίας κατηγορίας. Εάν πρόκειται να φωτογραφίζετε εν κινήσει, αυτή είναι η κάμερα για εσάς.

Αυτή η Canon XA11 τραβάει βίντεο απίστευτα υψηλής ευκρίνειας σε time-lapse (7 ταχύτητες), αργή κίνηση (2 ταχύτητες) και πολλαπλές επιλογές κινηματογραφικής εγγραφής (κάνουν συναρπαστικό περιεχόμενο).

Μπορείτε ακόμη και να τραβήξετε φωτογραφίες πλούσιες σε χρώματα, με εξαιρετικά λεπτομερείς φωτογραφίες με την Canon XA11. Ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία του Blubonnet και θα δείτε πώς η αυτόματη εστίαση της κάμερας αποτυπώνει τέλεια τις λεπτομέρειες των λουλουδιών στο προσκήνιο και στη συνέχεια θολώνει ελαφρώς το φόντο για να κάνει το μοντέλο να λάμπει πραγματικά.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε συναρπαστικό, ενδιαφέρον βίντεο (δείτε το βίντεο time-lapse που επισυνάπτεται σε αυτήν την κριτική), αποκτήστε αυτό το Canon XA11. Αυτά είναι χρήματα που επενδύθηκαν πολύ καλά.

Πρόσθετες πληροφορίες ελπίζω να σας φανούν χρήσιμες (δείτε τη φωτογραφία για το τι συνδέω με την κάμερα):

• Μικρόφωνο όπλου Comica CVM-VP2 Super-Cardioid Condenser (189$ - υπέροχος ήχος)
• Regetek 70" Monopod-Tripod Adjustable Stand (49$ - πιστέψτε με , μην πάτε φθηνότερα)
• Altura Photo 160 LED Video Light (36 $ - σίγουρα λάβετε φωτισμό με δυνατότητα σύνδεσης για αυτήν τη φωτογραφική μηχανή)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Επέλεξα να αγοράσω από αυτόν τον πωλητή, επειδή είναι η έκδοση των ΗΠΑ με εγγύηση. Φυσικά, αυτή η κάμερα βρέθηκε φθηνότερα στο Amazon ή σε γιγάντια πακέτα (με απαίσια εξωτερικά μικρόφωνα και τόσο φθηνά άχρηστα πρόσθετα), αλλά αυτές είναι διεθνείς εκδόσεις της κάμερας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Canon”