Shure PGA56

Απάντηση
Anita
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: Παρ Οκτ 22, 2021 3:55 pm

Shure PGA56

Δημοσίευση από Anita »

Αυτό το μικρόφωνο παράγει έναν τόνο με οποιονδήποτε κραδασμό κραδασμού στο περίβλημα, ακόμη και τόσο λίγο όσο ένα ελαφρύ πάτημα του δακτύλου στο πλάι του μικροφώνου. Αυτός ο τόνος θα χρωματίσει τον ήχο των ηχητικών κυμάτων που προσπαθείτε να καταγράψετε. Μπορείτε να εξαλείψετε τη δόνηση κραδασμών στο περίβλημα απομονώνοντας το μικρόφωνο στη δική του βάση μικροφώνου, αλλά αυτό το συγκεκριμένο μικρόφωνο σχεδιάστηκε για να προσαρμόζεται σε έναν παρεχόμενο οπλισμό που προσαρμόζεται απευθείας σε μια παγίδα ή ένα τύμπανο. Η πρόσκρουση του τυμπάνου στο τύμπανο είναι αρκετή για να στείλει μια δόνηση μέσω του οπλισμού, στο μικρόφωνο και να παράγει τον τόνο. Πρέπει να πω ότι αυτό δεν είναι πολύ καλό σχέδιο. Μπορεί να κάνει έναν πολύ καλό ήχο σαν να τον κουρδίζει ένας χιμπατζής με hangover.

Ας είμαστε ξεκάθαροι εδώ. Είμαι άντρας Shure. Περίπου το 80% των μικροφώνων μου είναι κατασκευασμένα από τη Shure και νομίζω ότι ξεπερνούν κατά πολύ τον ανταγωνισμό, παρέχοντας το απόλυτο καλύτερο δυνατό κέρδος. Δεν είναι χωρίς λόγο ότι το Shure είναι το βιομηχανικό πρότυπο για ποιοτικά οικονομικά μικρόφωνα. Όταν πήρα το πρώτο μικρόφωνο και ενθουσιάστηκα με τον ξένο τόνο, επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη της Shure και το συζήτησα μαζί τους. Είπαν ότι πρέπει να είναι πρόβλημα με το μεμονωμένο μικρόφωνο που μου στάλθηκε, οπότε επικοινώνησα με την Amazon και έλαβα ανταλλαγή. Η Amazon ενέκρινε αμέσως την ανταλλαγή και έστειλε μια αντικατάσταση αμέσως. Δυστυχώς, η αντικατάσταση έχει επίσης τον ίδιο τόνο, οπότε πρέπει να συμπεράνω ότι αυτό είναι ένα σφάλμα εγγενές στη σχεδίαση αυτού του μικροφώνου χαμηλού προϋπολογισμού, εισαγωγικού επιπέδου.

Όταν οι δονήσεις από το τύμπανο δεν ταξιδεύουν απευθείας στο μικρόφωνο, ακούγεται πολύ καλό. Αυτό το μικρόφωνο είναι στιβαρό και ανθεκτικό. Αν ψάχνετε για ένα μικρόφωνο χαμηλού προϋπολογισμού που σκοπεύετε να τοποθετήσετε σε βάση μικροφώνου, αυτό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Εάν πρέπει οπωσδήποτε να το τοποθετήσετε στο τύμπανο σας με τον παρεχόμενο οπλισμό, θα πρότεινα να ρυθμίσετε το εύρος των 250 hz στο μηδέν για να ελαχιστοποιήσετε τον ανεπιθύμητο τόνο. Δεν θα εξαφανιστεί τελείως, αλλά ίσως μπορέσετε να το ελαχιστοποιήσετε αρκετά ώστε να ξεπεραστεί από τον επιθυμητό τόνο του τυμπάνου σας.

Δίνω σε αυτό το μικρόφωνο τρία αστέρια, αν και πιστεύω ότι το 2,5 είναι λίγο πιο κατάλληλο. Αυτό είναι ένα εντάξει μικρόφωνο σε εξαιρετική τιμή. Εάν έχετε προϋπολογισμό και δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το Shure Beta 56, τότε αυτό μπορεί να είναι το κατάλληλο μικρόφωνο για εσάς, αλλά συνειδητοποιήστε ότι θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με το EQ ή να το συνδέσετε σε μια βάση μικροφώνου για να αποφύγετε τον ανεπιθύμητο τόνο . Κρατώ αυτό που έχω και θα το χρησιμοποιήσω, αλλά ίσως μια μέρα μαζέψω αρκετά μετρητά για μια Beta 56.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επαγγελματικά Μικρόφωνα”