Black & Decker BCD6W

Απάντηση
Anita
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: Παρ Οκτ 22, 2021 3:55 pm

Black & Decker BCD6W

Δημοσίευση από Anita »

Αυτή είναι μια 4η ενημέρωση από τότε που το χρησιμοποιώ από τις αρχές Δεκεμβρίου 2018 έως τα μέσα Απριλίου 2019. Καθαρίζει καλά. Βοηθά να σκουπίσετε τα τρόφιμα από τα πιάτα με μια χαρτοπετσέτα πάνω από τον κάδο απορριμμάτων, τα πιάτα και τις γλάστρες. Χρησιμοποιώ τα δοχεία καθαρισμού, γενικά μόνο ένα ανά κύκλο, και τα πιάτα εξακολουθούν να βγαίνουν άψογα. Θα χρησιμοποιούσα την ίδια διαδικασία με πλυντήριο πιάτων πλήρους μεγέθους, ωστόσο, καθώς δεν μου αρέσει να βλέπω ή να μυρίζω τις παγίδες φαγητού που δημιουργούνται με υπολείμματα φαγητού από την αρχή. Περίπου μια φορά το μήνα, κάνω έναν κύκλο μόνο με ξύδι, χωρίς πιάτα, χωρίς σαπούνι, μόνο και μόνο για να το διατηρήσω πολύ καθαρό και να μυρίζει φρέσκο. Συνολικά, αυτό είναι ένα ανώτερο προϊόν. Μισώ να πλένω πιάτα στο χέρι όταν ένα διαμέρισμα δεν έχει DW, οπότε αυτό το προϊόν ήταν ένα πραγματικό όφελος για μένα και μου έδωσε χρόνο και ελευθερία πίσω. Τα πιάτα και τα ποτήρια βγαίνουν τόσο καθαρά στον κύκλο των 45 λεπτών, συμπεριλαμβανομένων κατσαρόλες και τηγάνια που έχουν σκουπιστεί πρώτα με χαρτοπετσέτα, από τα οποία ξέρω ότι τρώω και μαγειρεύω με καθαρά πιάτα και μαγειρικά σκεύη. Παραλείψτε να πλύνετε τα πιάτα με το χέρι - αγοράστε αυτό το προϊόν.

Αυτή είναι η τρίτη ενημέρωση:

Μετά από περίπου 25 κύκλους πλυσίματος πιάτων, αυτό το προϊόν συνεχίζει να αποδίδει καλά και αξιόπιστα. Χρησιμοποιώ τη ρύθμιση των 45 λεπτών που συμβολίζεται από το εικονίδιο ποτηριού/φλιτζανιού, το οποίο στεγνώνει τα πιάτα με έναν θαυμάσιο αέρα. Είμαι έκπληκτος πόσο καθαρά βγαίνουν τα πιάτα.

Συνιστώ να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον συγκεκριμένο κύκλο για τις περισσότερες μέσες ανάγκες σας και να αποθηκεύσετε τους μεγαλύτερους κύκλους για το βαρύ πλύσιμο. Ωστόσο, σας συνιστώ να σκουπίζετε τακτικά τυχόν σωματίδια τροφίμων από τα μαγειρικά σκεύη και τα πιάτα πριν τοποθετήσετε τα πιάτα για καθαρισμό. Αυτό διατηρεί τα φίλτρα καθαρά και είναι ένα μικρό τίμημα για τη διατήρηση της απόδοσης του πλυντηρίου πιάτων στο βέλτιστο επίπεδο. Σας συνιστώ επίσης να ελέγχετε τα εξαρτήματα του εύκαμπτου σωλήνα μία φορά την εβδομάδα για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλισμένα στη θέση τους και να χρησιμοποιείτε το πλυντήριο πιάτων όταν βρίσκεστε στο σπίτι για να παρακολουθείτε ή τουλάχιστον να είστε εκεί εάν κάποιος σωλήνας γλιστρήσει από τη θέση του. Μέχρι τώρα, όλοι οι εύκαμπτοι σωλήνες έχουν παραμείνει ασφαλείς στη θέση τους και δεν αναμένω ότι αυτό θα είναι πρόβλημα. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα πλυντήριο πιάτων στον πάγκο, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να σκεφτείτε να αγοράσετε αυτό το προϊόν. Η Black + Decker σχεδίασε ένα εξαιρετικό προϊόν εδώ.

Ενημέρωση για την παρακάτω κριτική: Έχω τρέξει περίπου 12 φορτώσεις μέχρι στιγμής από τότε που πήρα τη συσκευή. Έχει καλή απόδοση και καθαρίζει όμορφα τα πιάτα, καθώς και τα απολυμαίνει στη διαδικασία. Συνιστώ να λειτουργείτε το πλυντήριο πιάτων μόνο όταν είστε στο σπίτι για να παρακολουθείτε - το νερό εκκενώνεται συχνά μέσω της βαλβίδας γρήγορης σύνδεσης της βρύσης, αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του κύκλου, και νομίζω ότι είναι σημαντικό να βρίσκεστε εκεί για να επαληθεύσετε ότι οι σωλήνες είναι ακόμα σφιχτά συνδεδεμένοι. Μέχρι στιγμής, οι σωλήνες έχουν μείνει στη θέση τους και δεν προβλέπω προβλήματα. Σκοπεύω να απολυμάνω το πλυντήριο πιάτων μία φορά την εβδομάδα, τρέχοντας έναν σύντομο κύκλο με μια πιτσιλιά λευκού ξιδιού και μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα, ενώ είναι άδειο. Αυτό θα διατηρήσει το πλυντήριο πιάτων απολυμασμένο και θα διασφαλίσει ότι η μονάδα βρύσης γρήγορης σύνδεσης παραμένει καθαρή. Αυτό το πλυντήριο πιάτων μου έδωσε πίσω την κουζίνα μου - δεν υπάρχει πλέον πλεόνασμα βρώμικων πιάτων για πλύσιμο στο χέρι. Μπορώ πλέον να φορτώνω καθημερινά το πλυντήριο πιάτων με βρώμικα πιάτα και να τρέχω αργότερα μέσα στην εβδομάδα, όπως χρειάζεται. Αυτό ξεπερνά το πλύσιμο των πιάτων στο χέρι σε πολλές τάξεις μεγέθους. Δεν υπάρχει άλλο πλύσιμο πιάτων στο χέρι εδώ!

Μόλις συνέδεσα τη νέα μου μονάδα χθες και έτρεξα ένα πρώτο φορτίο. Τα πιάτα ήταν άψογα μετά τον κύκλο πλύσης - κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί με το πλύσιμο στο χέρι. Και απολυμαίνονται επίσης. Το πλυντήριο πιάτων ήταν καλά συσκευασμένο και είχε ωραία εμφάνιση - ωστόσο, είναι ολόλευκο με ανοξείδωτη μπροστινή λαβή. Ακόμα κι έτσι, εξακολουθεί να φαίνεται καλό στην κουζίνα. Το προϊόν είναι καλά σχεδιασμένο και καλά κατασκευασμένο. Θυμηθείτε να έχετε εύχρηστη ταινία τεφλόν όταν συνδέετε τον προσαρμογέα στη βρύση σας, όπως θα χρησιμοποιούσατε όταν αλλάζετε τις κεφαλές ντους στο μπάνιο.

Η ταινία τεφλόν στερεώνει τα νήματα στη θέση τους. Έκανα το πρώτο φορτίο χθες για να συνηθίσω τι κάνει κατά τη διάρκεια του κύκλου πλυσίματος - και φροντίζω το 2ο φορτίο τώρα, πάλι για να εξοικειωθώ με το πώς λειτουργεί το πλυντήριο πιάτων, πότε εκκενώνει νερό σε όλο τον κύκλο κ.λπ. Συνιστώ σε ένα κτίριο διαμερισμάτων ή διαμερισμάτων να λειτουργείτε τη μονάδα μόνο όταν βρίσκεστε στο σπίτι, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τους σωλήνες για να βεβαιωθείτε ότι παραμένουν στη θέση τους υπό πίεση νερού. Επίσης, δεν με πειράζει να αφαιρώ μεγάλα κομμάτια φαγητού από τα σκεύη πιάτων πριν τα φορτώσω - μισώ να πλένω πιάτα με το χέρι (δεν υπάρχουν πλυντήρια πιάτων στα διαμερίσματα του κτιρίου μου), οπότε χαίρομαι που ζω με αυτή τη μικρή ταλαιπωρία για μεγαλύτερη ευκολία καθαρίζει τα πιάτα μου υπέροχα. Τώρα, μπορώ να επαναφέρω την κουζίνα μου σε φόρμα! Θα γράψω μια δεύτερη κριτική αργότερα αφού το έχω χρησιμοποιήσει για μερικές εβδομάδες. Περιμένω ότι θα συνεχίσω να εντυπωσιάζομαι.

Επομένως, σας συνιστώ να αγοράσετε αυτό το προϊόν - είναι το νούμερο 2 στη λίστα με τα 10 καλύτερα πλυντήρια πιάτων πάγκου και το αγόρασα επειδή η Black & Decker είναι ένας κατασκευαστής που εμπιστεύομαι εδώ και χρόνια. ότι λειτουργείτε τη μονάδα μόνο όταν είστε στο σπίτι, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τους σωλήνες για να βεβαιωθείτε ότι παραμένουν στη θέση τους υπό πίεση νερού. Επίσης, δεν με πειράζει να αφαιρώ μεγάλα κομμάτια φαγητού από τα σκεύη πιάτων πριν τα φορτώσω - μισώ να πλένω πιάτα με το χέρι (δεν υπάρχουν πλυντήρια πιάτων στα διαμερίσματα του κτιρίου μου), οπότε χαίρομαι που ζω με αυτή τη μικρή ταλαιπωρία για μεγαλύτερη ευκολία καθαρίζει τα πιάτα μου υπέροχα. Τώρα, μπορώ να επαναφέρω την κουζίνα μου σε φόρμα! Θα γράψω μια δεύτερη κριτική αργότερα αφού το έχω χρησιμοποιήσει για μερικές εβδομάδες. Περιμένω ότι θα συνεχίσω να εντυπωσιάζομαι.

Επομένως, σας συνιστώ να αγοράσετε αυτό το προϊόν - είναι το νούμερο 2 στη λίστα με τα 10 καλύτερα πλυντήρια πιάτων πάγκου και το αγόρασα επειδή η Black & Decker είναι ένας κατασκευαστής που εμπιστεύομαι εδώ και χρόνια. ότι λειτουργείτε τη μονάδα μόνο όταν είστε στο σπίτι, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τους σωλήνες για να βεβαιωθείτε ότι παραμένουν στη θέση τους υπό πίεση νερού. Επίσης, δεν με πειράζει να αφαιρώ μεγάλα κομμάτια φαγητού από τα σκεύη πιάτων πριν τα φορτώσω - μισώ να πλένω πιάτα με το χέρι (δεν υπάρχουν πλυντήρια πιάτων στα διαμερίσματα του κτιρίου μου), οπότε χαίρομαι που ζω με αυτή τη μικρή ταλαιπωρία για μεγαλύτερη ευκολία καθαρίζει τα πιάτα μου υπέροχα.

Τώρα, μπορώ να επαναφέρω την κουζίνα μου σε φόρμα! Θα γράψω μια δεύτερη κριτική αργότερα αφού το έχω χρησιμοποιήσει για μερικές εβδομάδες. Περιμένω ότι θα συνεχίσω να εντυπωσιάζομαι. Επομένως, σας συνιστώ να αγοράσετε αυτό το προϊόν - είναι το νούμερο 2 στη λίστα με τα 10 κορυφαία πλυντήρια πιάτων πάγκου και το αγόρασα επειδή η Black & Decker είναι ένας κατασκευαστής που εμπιστεύομαι εδώ και χρόνια. ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τους σωλήνες για να βεβαιωθείτε ότι παραμένουν στη θέση τους υπό πίεση νερού. Επίσης, δεν με πειράζει να αφαιρώ μεγάλα κομμάτια φαγητού από τα σκεύη πιάτων πριν τα φορτώσω - μισώ να πλένω πιάτα με το χέρι (δεν υπάρχουν πλυντήρια πιάτων στα διαμερίσματα του κτιρίου μου), οπότε χαίρομαι που ζω με αυτή τη μικρή ταλαιπωρία για μεγαλύτερη ευκολία καθαρίζει τα πιάτα μου υπέροχα. Τώρα, μπορώ να επαναφέρω την κουζίνα μου σε φόρμα! Θα γράψω μια δεύτερη κριτική αργότερα αφού το έχω χρησιμοποιήσει για μερικές εβδομάδες. Περιμένω ότι θα συνεχίσω να εντυπωσιάζομαι.

Επομένως, σας συνιστώ να αγοράσετε αυτό το προϊόν - είναι το νούμερο 2 στη λίστα με τα 10 κορυφαία πλυντήρια πιάτων πάγκου και το αγόρασα επειδή η Black & Decker είναι ένας κατασκευαστής που εμπιστεύομαι εδώ και χρόνια. ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τους σωλήνες για να βεβαιωθείτε ότι παραμένουν στη θέση τους υπό πίεση νερού.

Επίσης, δεν με πειράζει να αφαιρώ μεγάλα κομμάτια φαγητού από τα σκεύη πιάτων πριν τα φορτώσω - μισώ να πλένω πιάτα με το χέρι (δεν υπάρχουν πλυντήρια πιάτων στα διαμερίσματα του κτιρίου μου), οπότε χαίρομαι που ζω με αυτή τη μικρή ταλαιπωρία για μεγαλύτερη ευκολία καθαρίζει τα πιάτα μου υπέροχα. Τώρα, μπορώ να επαναφέρω την κουζίνα μου σε φόρμα! Θα γράψω μια δεύτερη κριτική αργότερα αφού το έχω χρησιμοποιήσει για μερικές εβδομάδες. Περιμένω ότι θα συνεχίσω να εντυπωσιάζομαι. Επομένως, σας συνιστώ να αγοράσετε αυτό το προϊόν - είναι το νούμερο 2 στη λίστα με τα 10 κορυφαία πλυντήρια πιάτων πάγκου και το αγόρασα επειδή η Black & Decker είναι ένας κατασκευαστής που εμπιστεύομαι εδώ και χρόνια. Δεν με πειράζει να αφαιρέσω μεγάλα κομμάτια φαγητού από τα σκεύη πιάτων πριν από τη φόρτωση - μισώ να πλένω πιάτα με το χέρι (δεν υπάρχουν πλυντήρια πιάτων στα διαμερίσματα του κτιρίου μου), οπότε είμαι χαρούμενος που ζω με αυτή τη μικρή ταλαιπωρία για τη μεγαλύτερη ευκολία του καθαρισμού μου πιάτα υπέροχα.

Τώρα, μπορώ να επαναφέρω την κουζίνα μου σε φόρμα! Θα γράψω μια δεύτερη κριτική αργότερα αφού το έχω χρησιμοποιήσει για μερικές εβδομάδες. Περιμένω ότι θα συνεχίσω να εντυπωσιάζομαι. Επομένως, σας συνιστώ να αγοράσετε αυτό το προϊόν - είναι το νούμερο 2 στη λίστα με τα 10 κορυφαία πλυντήρια πιάτων πάγκου και το αγόρασα επειδή η Black & Decker είναι ένας κατασκευαστής που εμπιστεύομαι εδώ και χρόνια. Δεν με πειράζει να αφαιρέσω μεγάλα κομμάτια φαγητού από τα σκεύη πιάτων πριν από τη φόρτωση - μισώ να πλένω πιάτα με το χέρι (δεν υπάρχουν πλυντήρια πιάτων στα διαμερίσματα του κτιρίου μου), οπότε είμαι χαρούμενος που ζω με αυτή τη μικρή ταλαιπωρία για τη μεγαλύτερη ευκολία του καθαρισμού μου πιάτα υπέροχα. Τώρα, μπορώ να επαναφέρω την κουζίνα μου σε φόρμα! Θα γράψω μια δεύτερη κριτική αργότερα αφού το έχω χρησιμοποιήσει για μερικές εβδομάδες. Περιμένω ότι θα συνεχίσω να εντυπωσιάζομαι.

Επομένως, σας συνιστώ να αγοράσετε αυτό το προϊόν - είναι το νούμερο 2 στη λίστα με τα 10 κορυφαία πλυντήρια πιάτων πάγκου και το αγόρασα επειδή η Black & Decker είναι ένας κατασκευαστής που εμπιστεύομαι εδώ και χρόνια. Θα γράψω μια δεύτερη κριτική αργότερα αφού το έχω χρησιμοποιήσει για μερικές εβδομάδες. Περιμένω ότι θα συνεχίσω να εντυπωσιάζομαι. Επομένως, σας συνιστώ να αγοράσετε αυτό το προϊόν - είναι το νούμερο 2 στη λίστα με τα 10 κορυφαία πλυντήρια πιάτων πάγκου και το αγόρασα επειδή η Black & Decker είναι ένας κατασκευαστής που εμπιστεύομαι εδώ και χρόνια. Θα γράψω μια δεύτερη κριτική αργότερα αφού το έχω χρησιμοποιήσει για μερικές εβδομάδες. Περιμένω ότι θα συνεχίσω να εντυπωσιάζομαι. Επομένως, σας συνιστώ να αγοράσετε αυτό το προϊόν - είναι το νούμερο 2 στη λίστα με τα 10 κορυφαία πλυντήρια πιάτων πάγκου και το αγόρασα επειδή η Black & Decker είναι ένας κατασκευαστής που εμπιστεύομαι εδώ και χρόνια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πλυντήρια πιάτων”