Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III Telephoto Zoom Lens for Canon SLR Cameras

Απάντηση
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III Telephoto Zoom Lens for Canon SLR Cameras

Δημοσίευση από Stavroula »

Δεν είμαι επαγγελματίας. Είμαι απλά μια μαμά. Το 99% των φωτογραφιών που βγάζω είναι των παιδιών μου. Πριν αγοράσω αυτόν τον φακό, είχα μόνο τον φακό κιτ και έναν prime φακό. Ήθελα έναν φακό που θα μου επέτρεπε να μεγεθύνω λίγο, ώστε να μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες των παιδιών μου να παίζουν χωρίς να χρειάζεται να είμαι πάνω τους. Αυτός είναι ο τέλειος φακός για αυτό. Πυροβόλησα τον πρώτο αγώνα του γιου μου στο Little League το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ ήμουν στις εξέδρες και αυτός ήταν εκτός γηπέδου. Πήρα μερικές από τις πιο εξαιρετικές λήψεις που έδειχναν τα αληθινά του συναισθήματα, επειδή δεν πόζαρε. δεν με είδε να βγάζω φωτογραφίες. Δεν μπορώ να αντέξω οικονομικά έναν φακό 1.000-2.000 $, οπότε αυτή ήταν η τέλεια τιμή και έχω λάβει πολλά κομπλιμέντα για τις λήψεις. Τα περισσότερα από αυτά τα τράβηξα χειροκίνητα χρησιμοποιώντας την αθλητική ρύθμιση (έχω μια Canon Rebel).
Anita
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: Παρ Οκτ 22, 2021 3:55 pm

Δημοσίευση από Anita »

Ήμουν πολύ απογοητευμένος από τις κριτικές και είχα αποφασίσει να μην αγοράσω αυτόν τον φακό, αλλά μετά διάβασα την κριτική του John Nolley II. Αφού διάβασα την κριτική του, το αγόρασα. Το έχω εδώ και λίγες μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν βρήκα κανένα πρόβλημα εστίασης. Λειτουργεί ακριβώς όπως ο τηλεφακός Canon 55-250mm. Οι περισσότερες λήψεις μου (περίπου το 99%) είναι Φύση και Τοπίο. Κάθε τόσο φωτογραφίζω τα εγγόνια μου να αθλούνται. Η πρώτη μου δοκιμή του φακού ήταν να πυροβολώ πουλιά στην αυλή μου. Δεν κάθονται ακίνητα για πολλή ώρα, οπότε εστιαζόμουν συνεχώς και ξαναεστιάζα, και ήταν αρκετά γρήγορο για μένα. Δεν βλέπω καμία διαφορά στη λειτουργία αυτού του φακού και της Canon 55-250mm. Το μόνο που του λείπει είναι η σταθεροποίηση εικόνας. Βρήκα τον εαυτό μου να απενεργοποιεί το κουμπί Image Stabilized για τις περισσότερες λήψεις με τα 55-250mm μου,

Ευχαριστώ Γιάννη, δεν θα είχα αγοράσει αυτόν τον φακό αν δεν ήταν η κριτική σου.

Παρεμπιπτόντως, μπόρεσα να πουλήσω το μεταχειρισμένο μου 55-250 χιλιοστά στο ebay για 107 $ μείον 9 $ έξοδα αποστολής και ασφάλισης (πωλείται σε λίγες ώρες), οπότε υπολογίζω ότι αυτός ο φακός μου κόστισε περίπου 30 $ καθαρά!
Λατρεύω απόλυτα αυτόν τον φακό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Φακοί Φωτογραφικών Μηχανών”