Garrett ACE 300 Metal Detector with Waterproof Coil and Headphone + Accessories

Απάντηση
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

Garrett ACE 300 Metal Detector with Waterproof Coil and Headphone + Accessories

Δημοσίευση από Stavroula »

Μόλις ξεκίνησα να ασχολούμαι με την ανίχνευση μετάλλων και μετά από μια ενδελεχή έρευνα επέλεξα αυτό το μοντέλο. Δεν έχω εντοπίσει ποτέ μέταλλο πριν στη ζωή μου, ωστόσο είχα παρακολουθήσει πολλά βίντεο πριν από την αγορά, οπότε είχα ήδη μια καλή κατανόηση του τι να κάνω. Ωστόσο, υπάρχει μια μικρή καμπύλη εκμάθησης όταν χρησιμοποιείτε τον ανιχνευτή μετάλλων σας. Μετά από λίγες μόνο ημέρες χρήσης, μπόρεσα να χρησιμοποιήσω τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για να περιορίσω αυτό που ακριβώς έψαχνα. Μέχρι στιγμής αυτό είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό χόμπι και δεδομένου ότι ζω στο Θεσσαλονίκη σκέφτομαι ήδη ότι θα το μισήσω όταν έρθει ο χειμώνας γιατί δεν θα μπορώ να βγω έξω και να ασχοληθώ με τα πράγματα. Ο ανιχνευτής είναι καλά κατασκευασμένος είναι πολύ εύκολος στη χρήση και είναι ελαφρύς. Θα το συνιστούσα σε οποιονδήποτε μόλις ξεκινάει γιατί έχει αρκετές επιλογές για να κάνει την ανίχνευση μετάλλων απολαυστική. Συνιστώ ανεπιφύλακτα για όποιον ξεκινάει.
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Δημοσίευση από Takis »

Ξεκίνησα για πρώτη φορά την ανίχνευση μετάλλων πριν από περισσότερα από 30 χρόνια και έχω στην κατοχή μου πολλές μάρκες και επίπεδα μηχανημάτων. Το Garrett Ace 300 είναι εργονομικά σχεδιασμένο, ελαφρύ και εύκολο στην περιστροφή. Είναι τόσο ελαφρύ και ισορροπημένο με το πηνίο DD 5x8 ιντσών, αλλά παρόλα αυτά αισθάνεται στιβαρό. Το μηχάνημα αποκρίνεται και βαθύ και είναι ευχάριστο στη χρήση.

Κράτησα τα 5 αστέρια γιατί παρατηρώ ότι σκάβω πολύ περισσότερα σκουπίδια. κυρίως καπάκια μπουκαλιών. Νομίζω ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στην ψηφιακή τεχνολογία και τα πηνία DD που χρησιμοποιούνται. Αυτό φαίνεται να είναι ένα κοινό πρόβλημα με πολλές μάρκες και μηχανές ακόμα υψηλότερες τιμές. Πριν από είκοσι χρόνια, είχα αναλογικές μηχανές που απέρριπταν σθεναρά τα καπάκια των μπουκαλιών Κατά την ανίχνευση νομισμάτων

Εκτός από αυτό, δεν έχω κανένα παράπονο και σίγουρα προτείνω αυτό το μηχάνημα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανιχνευτές Χρυσού”