PANCKY Metal Detectors for Adults Waterproof - Professional Higher Accuracy Gold Detector with LCD Display, 5 Mode, Adva

Απάντηση
Nikolaos
Δημοσιεύσεις: 461
Εγγραφή: Τρί Ιαν 19, 2021 5:02 pm

PANCKY Metal Detectors for Adults Waterproof - Professional Higher Accuracy Gold Detector with LCD Display, 5 Mode, Adva

Δημοσίευση από Nikolaos »

Ο σύζυγός μου και εγώ αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε ένα νέο χόμπι και να αρχίσουμε να ψάχνουμε στις παραλίες της περιοχής μας για θησαυρούς.
Μου αρέσει πολύ που αυτός ο ανιχνευτής μετάλλων χρησιμοποιεί μια οθόνη LCD που πραγματικά σας δίνει μια εκτίμηση σχετικά με το τι ανιχνεύει πριν πάρετε το χρόνο και προσπάθεια να σκάψετε στο έδαφος. Ο πίνακας LCD είναι επίσης χρήσιμος με πολλούς τρόπους, σας λέει πώς φαίνεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Μου αρέσει ιδιαίτερα αυτή η δυνατότητα, καθώς δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να θέλεις να χρησιμοποιήσεις μια συσκευή μόνο για να διαπιστώσεις ότι είναι νεκρή.

Η ρύθμιση του ανιχνευτή ήταν πολύ εύκολη. παρόλο που άνοιξα το κουτί, στην αρχή ήμουν λίγο απελπισμένος (τόσα πολλά κομμάτια), αλλά κατάφερα να το κάνω σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Πρέπει πραγματικά απλώς να συνδέσετε μια μικρή χούφτα εξαρτημάτων, να τοποθετήσετε 2 μπαταρίες 9V και είστε έτοιμοι. Η συσκευασία περιέχει ακόμη και ένα μικρό πτυσσόμενο φτυάρι για να ξεθάψετε τα λάφυρά σας. Μια ωραία πινελιά.

Μου αρέσει πολύ που έχει διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας και ανιχνεύει διαφορετικούς τύπους μετάλλων, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στο αγαπημένο σας.

Τώρα ξέρω ότι έχω ένα ισχυρό εργαλείο που μπορώ να χρησιμοποιήσω εάν ο εαυτός μου ή κάποιο αγαπημένο μου πρόσωπο χάσει ποτέ ένα πολύτιμο κόσμημα.

Πραγματικά είμαι ευχαριστημένος με αυτή την αγορά! Αξίζει εντελώς την τιμή! Είναι ένα ανθεκτικό μηχάνημα και έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί, επίσης πολύ άνετο στη χρήση.. ελαφρύ και εύκολο στον χειρισμό
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

Δημοσίευση από Stavroula »

Εάν είστε αρχάριος ή ακόμα και έμπειρος ανιχνευτής μετάλλων, αυτό είναι ένα πραγματικά ολοκληρωμένο σετ που θα σας δώσει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να βγείτε εκεί έξω και να ξεκινήσετε το κυνήγι θησαυρού. Το σετ περιλαμβάνει τον ίδιο τον ανιχνευτή, ακουστικά, ακόμη και ένα πτυσσόμενο φτυάρι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανακαλύψετε τα ευρήματά σας.

Ο ανιχνευτής μετάλλων είναι πραγματικά όμορφα κατασκευασμένος. Μου αρέσει το κόκκινο χρώμα καθώς ξεχωρίζει από τα άλλα. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που έχει και αυτός ο ανιχνευτής μετάλλων. Το προσωπικό μου αγαπημένο είναι οι τρόποι διάκρισης. Λειτουργούν πολύ καλά για να σας δώσουν μια ακριβή ιδέα για το τι υπάρχει στο έδαφος πριν σκάψετε, ώστε να μην χρειάζεται να χάνετε το χρόνο σας σκάβοντας σκουπίδια, εκτός φυσικά και αν θέλετε να το κάνετε αυτό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανιχνευτές Χρυσού”