Fisher Gold Bug Pro Metal Detector

Απάντηση
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

Fisher Gold Bug Pro Metal Detector

Δημοσίευση από Stavroula »

Αυτό το μηχάνημα θα βρει χρυσό αν βρίσκεστε στη χώρα του χρυσού... κατευθυνθείτε προς αυτόν τον τρόπο, αλλά θα βρει μικροσκοπικά, μικροσκοπικά κομμάτια μετάλλου 3 έως 4 ίντσες στο έδαφος, οπότε ξέρω ότι θα βρει χρυσό εάν είναι εκεί. Χρησιμοποιώ επίσης ένα Χειροποίητος ανιχνευτής μετάλλων Cen-tech για δείκτη καρφίτσας... λειτουργεί άψογα. Μέχρι στιγμής βρήκα πολλά νομίσματα και αντικείμενα από μέταλλο σε περιοχές που είχα ψάξει με το Bounty Hunter Tracker IV πριν... τα διάλεξε ο Fisher Gold Bug βαθύτερα.

Πιστεύω ότι ένα άτομο πρέπει να γνωρίζει τι μπορεί να κάνει το μηχάνημά του διαβάζοντας τις οδηγίες και βγάζοντάς το έξω στα χωράφια και θάβοντας νομίσματα, μέταλλο σε διαφορετικά βάθη για να καταλάβει πώς αντιδρά και ακούγεται και τις αναγνώσεις του μετρητή στο μηχάνημα, επίσης το πηνίο κάνει ένα μεγάλο διαφορετικό επίσης, το μικρό πηνίο είναι για μικρά αντικείμενα, αλλά θα βρει και μεγαλύτερα αντικείμενα και το μεγαλύτερο πηνίο είναι για πιο βαθιά αντικείμενα, αλλά μπορεί να χάσει μικρά αντικείμενα. Το Fisher Gold Bug είναι ένα ισχυρό μηχάνημα που λειτουργεί στα 19 kHz για τα χρήματα. Έχω χρησιμοποίησα αυτό το μηχάνημα για ένα χρόνο και μου άρεσε πολύ.....
Anita
Δημοσιεύσεις: 168
Εγγραφή: Παρ Οκτ 22, 2021 3:55 pm

Δημοσίευση από Anita »

Το αγόρασα για κάποια υπαίθρια περιπέτεια στο ράντσο μου στο Νέο Μεξικό. Το παίρνω πίσω στο δάσος της αρκεύθου και έχω βρει κάθε λογής ενδιαφέροντα πράγματα. Το αγαπημένο μου ήταν το μισοθαμμένο παπούτσι mule, όπως φαίνεται. Βρήκα επίσης πολύ παλιά εξαρτήματα βαρέως εξοπλισμού, ένα μπουκάλι θερμός της εποχής του 1940 και έναν μικρό μετεωρίτη (περίπου 1/4 ίντσας). Τα βάθη είναι συνήθως ρηχά, αν και βρήκα έναν μυστηριώδη ατσάλινο σωλήνα θαμμένο περίπου 8 ίντσες κάτω στο δρόμο. Μετά από προσεκτική ανασκαφή, αποδείχθηκε ότι ήταν κάποιο τυχαίο κομμάτι σωλήνα. Ποτέ δεν θα ήξερα ότι ήταν εκεί χωρίς αυτόν τον ανιχνευτή, συν το ότι με βοήθησε να καθαρίσω μια περιοχή εργασίας για αιχμηρά μεταλλικά κομμάτια, μετά από κάποιες κατασκευαστικές εργασίες.

Το χρησιμοποιώ για πάνω από ένα χρόνο και είμαι ακόμα στην πρώτη μπαταρία! Εντάξει, δεν το χρησιμοποιώ ΚΑΘΕ μέρα, αλλά είμαι έκπληκτος με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Φροντίστε να προσθέσετε έναν ανιχνευτή χειρός. Το Gold Bug φτάνει ένα αρκετά κοντά στον στόχο, αλλά ο φορητός ανιχνευτής μηδενίζει. Εάν είναι μικρός, θα μπορούσε κανείς πραγματικά να χάσει κάτι καλό, χρησιμοποιώντας μόνο το Gold Bug.

Δεν έχω βρει ακόμα ψήγματα χρυσού, αλλά αν είναι εκεί έξω, αυτή η συσκευή πιθανότατα θα το βρει. Όχι νιφάδες, όμως. Θα χρειαζόταν πιθανώς ένα μικρό ψήγμα για να λάβετε ένα σταθερό σήμα που αξίζει να το σκάψετε.

Εξαιρετικό προϊόν. καλή τιμή. Ευτυχισμένος πελάτης!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανιχνευτές Χρυσού”