OMMO Metal Detector for Adults & Kids, High Accuracy Adjustable Waterproof Metal Detector, with Pinpoint & Disc

Απάντηση
Anita
Δημοσιεύσεις: 168
Εγγραφή: Παρ Οκτ 22, 2021 3:55 pm

OMMO Metal Detector for Adults & Kids, High Accuracy Adjustable Waterproof Metal Detector, with Pinpoint & Disc

Δημοσίευση από Anita »

Το αγόρασα για να αντικαταστήσω έναν παλαιότερο ανιχνευτή που είχα, ο οποίος ήταν πολύ βασικός και βασικός και αυτή ήταν μια ωραία αναβάθμιση. Η συναρμολόγηση χρειάστηκε μόνο λίγα λεπτά και το μέγεθος/μήκος είναι ρυθμιζόμενο για να φιλοξενεί κοντούς, ψηλούς, νέους και ηλικιωμένους. Έρχεται με ακουστικά, ένα μικρό φτυάρι με τσάντα μεταφοράς και τη μεγάλη τσάντα που χωράει εύκολα τα πάντα. Ζω στα βορειοανατολικά, οπότε δεν μπορώ να το εντοπίσω μέχρι να έρθει η άνοιξη, αλλά το δοκίμασα, στο χιόνι, τοποθετώντας διαφορετικά νομίσματα, δαχτυλίδια, καρφιά κλπ σε μια μικρή περιοχή και αυτό εντόπισε όλα όσα έπρεπε να έχει. Οι ρυθμίσεις σάς επιτρέπουν να διαφοροποιήσετε τα μέταλλα και ανυπομονώ να το χρησιμοποιήσω πραγματικά. Για την τιμή, είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτόν τον ανιχνευτή.
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

Δημοσίευση από Stavroula »

Σχςδόν όλοι είμαστε εθισμένοι στο να βλέπουμε ανθρώπους να χρησιμοποιούν ανιχνευτές μετάλλων στο YouTube (ιδιαίτερα aquachigger και nuggetnoggin), οπότε ο μεγαλύτερος γιος μου έπρεπε να έχει έναν. Του πήραμε ένα φτηνό-ο που μοιάζει με κάτι βγαλμένο από το RadioShack της δεκαετίας του '70. Λειτουργεί, αλλά δεν μπορούσαμε πραγματικά να μοιραστούμε την εμπειρία μόνο με έναν. Το διάλεξα αυτό για τον εαυτό μου και μέχρι στιγμής έχω ενθουσιαστεί.

Έχει τρεις λειτουργίες - όλα μεταλλικά, όλα τα νομίσματα και πολύτιμα νομίσματα. Το κρατάω σε όλα τα νομίσματα για να βγάλω άουτ λίγο από το προβάδισμα και τα καρφιά που έχουμε σε όλο το έδαφος. Έχει κάνει αρκετά αξιοπρεπή δουλειά μέχρι στιγμής. Εννοώ...Έχω βρει μόνο ένα τέταρτο στην μπροστινή αυλή, αλλά τουλάχιστον αυτό είναι κάτι. Θα το πάρουμε μαζί μας αυτό το Σαββατοκύριακο σε μια τοποθεσία ανασκαφής κρυστάλλων όπου είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι έχουν αφήσει κάποια τιμαλφή. Μπορώ'

Είναι πολύ καλά συναρμολογημένο. Σίγουρα μια αναβάθμιση σε σχέση με αυτήν που είχα στα 20 μου, και αυτό το πράγμα ήταν ένα από τα υψηλότερα μοντέλα. Ο εντοπισμός είναι πραγματικά μια τεράστια βοήθεια. Έπαιρνα ένα ψηλό τρίξιμο (όταν βρήκα το τέταρτο), αλλά δεν μπορούσα να βρω ακριβώς πού ήταν. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία του δείκτη ανακάλυψα ότι ήταν ακριβώς στην άκρη της τρύπας που είχα κάνει. Δεν θα το έβρισκα ποτέ αλλιώς. Είμαι εντυπωσιασμένος με την ποιότητα, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τα αξεσουάρ. Το φτυάρι και η τσάντα είναι πραγματικά υπέροχα για ένα κιτ σαν αυτό.

Ιδανικό για αρχάριους και μεσαίους χρήστες. Νομίζω ότι ανήκω σε τουλάχιστον μία από αυτές τις κατηγορίες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανιχνευτές Χρυσού”