ZOSI 16CH 1080P Security Camera System Outdoor with 4TB Hard Drive 16Channel 1080P CCTV Recorder and 16pcs HD 1920TVL

Απάντηση
Lakis
Δημοσιεύσεις: 281
Εγγραφή: Τρί Μάιος 25, 2021 10:35 am

ZOSI 16CH 1080P Security Camera System Outdoor with 4TB Hard Drive 16Channel 1080P CCTV Recorder and 16pcs HD 1920TVL

Δημοσίευση από Lakis »

Εντάξει, αυτό θα είναι λίγο τεχνικό, αλλά θέλω να προσφέρω μια ΕΝΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ανασκόπηση εδώ για το γιατί θα επιστρέψω το σύστημα. Αγόρασα αυτό το σύστημα για να αποκτήσω ένα σύστημα υψηλότερης ανάλυσης για να αντικαταστήσω ένα ενσύρματο σύστημα που έβαλα πριν από περίπου 5 - 6 χρόνια, το οποίο λειτούργησε άψογα εκείνη την περίοδο. εκτός από το ότι πολλές από τις λάμπες LED που περιβάλλουν τον οπτικό φακό για να διευκολύνουν τη νυχτερινή όραση είχαν καεί. Και οι παλιές μου κάμερες ήταν 480P και φυσικά αυτές οι νέες είναι 1080P. Το παλιό μου ενσύρματο σύστημα ήταν μάρκα.....ΓΕΝΙΚΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΟΥΤΙ, χωρίς όνομα, κάπου στα 150$ στο Amazon. Σοβαρά, είναι ανώνυμο.

Για αυτό το νέο σύστημα, ας ξεκινήσουμε:

Τα καλά

Οι νέες κάμερες είναι εξαιρετικά καθαρές και η νυχτερινή όραση είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.

Το κακά

# 1: Ο "κόμβος" του DVR μου βρίσκεται σε μια ντουλάπα, έτσι ώστε τα καλώδια από τις κάμερες να πέφτουν από τη σοφίτα στις υποδοχές στο πίσω μέρος της μονάδας. ΔΕΝ είναι ΚΑΘΟΛΟΥ βολικό για τη σύνδεση μιας οθόνης ή τη χρήση ποντικιού κ.λπ. για τη ρύθμιση. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς μόλις ρυθμιστεί στο δίκτυο, έχω πρόσβαση μέσω ενός προγράμματος περιήγησης για όλες τις δυνατότητες ρύθμισης της κάμερας, όπως περιοχές ανίχνευσης κίνησης, ρυθμίσεις συναγερμού κ.λπ. OOOOPPPPSSS! Αυτό το σύστημα δεν το υποστηρίζει!!! Το 5χρονο σύστημά μου θα μπορούσε να είναι απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω ενός προγράμματος περιήγησης χρησιμοποιώντας την τοπική διεύθυνση 192.168.xx, αλλά αυτή η μονάδα ΔΕΝ έχει ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ;!?!? Πρέπει να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα .exe στον υπολογιστή σας και να το εκτελέσετε, και θα εντοπίσει και θα βρει τη μονάδα σας στο INTRANET, αλλά το πρόγραμμα είναι μια ακρωτηριασμένη εφαρμογή χωρίς καμία απολύτως δυνατότητα εγκατάστασης. ΕΓΩ' Είμαι σοκαρισμένος για αυτό, και δεν περίμενα ποτέ να πάω τόσο πίσω στη λειτουργικότητα. Απλώς δεν μπορώ να χτυπήσω μια οθόνη στο σύστημά μου κάθε φορά που θέλω να αλλάξω τη διαμόρφωση, και αυτό είναι απλώς ανόητο και ανόητο.

Η παραπάνω περίπτωση δεν είναι η βασικότερη δυσλειτουργία, είτε το πιστεύετε είτε όχι…

The BAD #2: HUGE HUGE HUGE >> Εδώ γίνεται πολύ τεχνικό και δεν έχω χάσει χρόνο για να καταλάβω όλες τις λεπτομέρειες του τι συμβαίνει, έχω δει αρκετά ώστε να θέλω να τελειώσω με αυτό το σύστημα ....ΟΚ, αφιερώστε λίγο χρόνο για να μεταβείτε στο Android Playstore και να καλέσετε την εφαρμογή ZOSI στο playstore, ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΧΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΑ, και να διαβάσετε μερικές κριτικές, και μετά επιστρέψτε εδώ και συνεχίστε.... ..Εντάξει, ορίστε…. οι κριτικές της εφαρμογής θα συζητήσουν εκτενώς την απίστευτη καθυστέρηση στην πρόσβαση στις εικόνες χρησιμοποιώντας την εφαρμογή τηλεφώνου. Λοιπόν, νομίζω ότι μπορώ να το εξηγήσω αυτό, και κανείς δεν έχει συνδέσει προφανώς τις τελείες. Στην ΠΑΛΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ μου, με το ΠΑΛΙΟ DVR, όταν έτρεξα την εφαρμογή του τηλεφώνου, ήταν απαραίτητο να προγραμματίσω στην εξωτερική "οικιακή" διεύθυνση IP μου, το υποδίκτυο, τη θύρα κ.λπ. για να χρησιμοποιήσω το DVR από απόσταση. Δεν ήταν ασήμαντο να γίνει, και έπρεπε να ανοίξω τη θύρα 6036 στο δρομολογητή Mikrotik για να περάσω, καθώς το Suddenlink αποκλείει από προεπιλογή ορισμένους πιο τυπικούς αριθμούς θύρας, σκεφτείτε 8080 κ.λπ.

Εντάξει, αλλά όταν έτρεξα την εφαρμογή του τηλεφώνου, έλαβα όλες τις εικόνες μου σε πραγματικό χρόνο μετά από η τυπική καθυστέρηση/καθυστέρηση στο Διαδίκτυο ενός ή δύο δευτερολέπτων, καθώς (αυτό είναι σημαντικό) ΛΑΜΒΑΝΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕΣΩ ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ DVR. Τώρα, όταν ρύθμισα αυτό το ZOSI DVR, έμεινα κάπως έκπληκτος που απλά χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα ανάγνωσης κωδικών QR Android στο τηλέφωνό μου και τραβώντας μια φωτογραφία της μικρής σφραγίδας QR πλέγματος στο DVR, κοίταζα κυριολεκτικά τις εικόνες της κάμερας του σπιτιού μου περίπου 25 δευτερόλεπτα αργότερα. ΠΩΣ ακριβώς έγινε αυτή η σύνδεση τόσο αυτόματα; (Και όχι εδώ το WIFI INTRANET του σπιτιού μου, έκλεισα το WIFI και έβλεπα τις εικόνες μέσω της υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας 4G.) Θα σας πω πώς, λίγο-πολύ -- τη στιγμή που συνέδεσα τον δρομολογητή μου σε αυτό το DVR και το DVR βρήκε το Διαδίκτυό του, "πήρε σπίτι" σε έναν διακομιστή κάπου και είπε στον διακομιστή ότι είναι ο δικός του μοναδικός κωδικός QR, η διεύθυνση IP του βρίσκεται στον ίδιο, εσωτερική ανάθεση DHCP, κ.λπ., έτσι ώστε ο διακομιστής ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, είχε αμέσως δημιουργήσει και καταγράψει ολόκληρη τη διαδρομή.

Έτσι, τώρα, όταν έκανα τη σάρωση QR στο τηλέφωνό μου και η εφαρμογή στο τηλέφωνό μου έστειλε τον κωδικό QR, ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ DVR ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ, πίσω στον διακομιστή στην Κίνα, μπόρεσε αμέσως να κάνει τη συσχέτιση μεταξύ της εφαρμογής MY phone και MY HOME DVR. Κυριολεκτικά δεν έβαλα ποτέ τίποτα σχετικά με τη διεύθυνση της συσκευής. Αν και αυτό κάνει τη ρύθμιση μια πραγματική αύρα, το συμπέρασμά μου εδώ είναι ότι όλες οι εικόνες σε πραγματικό χρόνο που βλέπει κάποιος στο τηλέφωνό του, ταξιδεύουν μέσω αυτού του διακομιστή, κάπου στην ανοικτή θάλασσα. Δεν υπάρχει ποτέ απευθείας σύνδεση στο Διαδίκτυο μεταξύ της εφαρμογής τηλεφώνου και του DVR. Πιστεύω ότι το DVR στέλνει έναν "χτύπο καρδιάς" σε αυτόν τον διακομιστή ίσως μερικές φορές την ημέρα, και σίγουρα όποτε επανέρχεται από απώλεια ρεύματος, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η σύνδεση παραμένει.

Είμαι 100% σίγουρος ότι θα μπορούσα να αποσυνδέσω αυτό το DVR, να το πάρω σε ένα διαφορετικό σπίτι 1000 μίλια μακριά, να το συνδέσω ξανά και χωρίς καθόλου εισαγωγή διεύθυνσης IP, θα έβλεπα τις νέες εικόνες στο τηλέφωνό μου. Λάβετε υπόψη σας ότι αυτό λύνει το πρόβλημα που είχαν τα DVR πρώιμης γενιάς, όπου εάν είχατε μια δυναμική (μεταβαλλόμενη) διεύθυνση IP, η εφαρμογή του τηλεφώνου σας θα έχανε τη σύνδεση με το DVR σας. Αλλά το μειονέκτημα, είναι η απίστευτη καθυστέρηση ταξιδιού και το γεγονός ότι ο διακομιστής της Κίνας βλέπει όλες τις εικόνες σας όλη την ώρα, συμπεριλαμβανομένου ενδεχομένως (πιθανόν) ακόμη και όταν δεν έχετε προσωπική πρόσβαση σε αυτά. Ειλικρινά, δεν με νοιάζει πολύ αν αυτός ο Κινέζος δει την αυλή μου, αλλά με προσβάλλει που δεν εξηγείται η υποδομή εδώ και δεν μπορώ να αντέχω την καθυστέρηση μεταφοράς που είναι 25 φορές χειρότερη από το σύστημά μου πριν από 5 χρόνια.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΕΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Υπάρχει κάποιο σύστημα που πωλείται ακόμα που να αποφεύγει αυτό το χάος;
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

Δημοσίευση από Stavroula »

Το προϊόν χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση του Homestead μου, σε μια πολύ αγροτική ορεινή περιοχή της Δυτικής Ακτής της Αμερικής. Ήταν μια απλή εγκατάσταση και άμεση. Η ποιότητα της εικόνας της κάμερας και ολόκληρο το σύστημα είναι παρθένα. Η νυχτερινή όραση είναι ακραία! Μπορώ να δω πολύ περισσότερο με σαφήνεια από αυτό που περιγράφεται στην τεκμηρίωση/στατιστικά της συσκευής. Πολύ, πολύ λογικές τιμές που θα σας προσφέρουν ήσυχη, είτε όταν βρίσκεστε στην περιοχή είτε εκτός, μέσω ενός γρήγορου, ασφαλούς και βελτιωμένης προσβασιμότητας στο σύστημα DVR ασφαλείας σας. Πιστεύω με σιγουριά ότι δεν θα απογοητευόσασταν, ούτε θα μετανιώσετε με κανέναν τρόπο, με μια αγορά από τη ZOSI.
Ελπίζω η ζωή να συμπεριφέρεται καλά σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Μείνετε ασφαλείς, ασφαλείς και γεμάτοι αυτοπεποίθηση και απολαύστε την ειρηνική διάθεση που έχετε δώσει στον εαυτό σας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Συστήματα CCTV”