ANNKE 8CH 8 Camera Security System H.265+ DVR Recorder and 8 x 5MP IP67 Weatherproof Outdoor CCTV Cameras

Απάντηση
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

ANNKE 8CH 8 Camera Security System H.265+ DVR Recorder and 8 x 5MP IP67 Weatherproof Outdoor CCTV Cameras

Δημοσίευση από Stavroula »

Η κατασκευή της κάμερας φαίνεται εντάξει, αλλά ελπίζουμε ότι μπορούν να αντέξουν τον άνεμο και τη βροχή. Η εγκατάσταση είναι εύκολη, ωστόσο, μια κάμερα έχει έγχρωμες γραμμές που εμποδίζουν την εικόνα. Επικοινώνησα με την Amazon και είναι σε εξέλιξη μια παραγγελία αντικατάστασης. Μακάρι να ήταν δυνατή η μεγέθυνση του βίντεο στην εφαρμογή τηλεφώνου. Βαθμολογώ αυτό το κιτ στη μέση του δρόμου και ελπίζω ότι η κακή κάμερα είναι απρόβλεπτη. Ω, η νυχτερινή όραση θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη. 100' όπως διαφημίζεται δεν είναι. Περισσότερο σαν ένα μέτριο 50 στην καλύτερη περίπτωση.

Ενημέρωση: Αντέχει καλά στον άνεμο και τη βροχή μέχρι στιγμής. Κατάλαβα την εφαρμογή και μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση. Θα τα βαθμολογούσα με 4,5 στα 5 και θα συνιστούσα την αγορά. Μακάρι το IR να φτάσει πιο μακριά ή αν μπορούσα να βρω έναν ηλιακό φωτισμό IR για να αυξήσω την απόσταση, νομίζω ότι θα λειτουργούσαν εξαιρετικά.
seriani
Δημοσιεύσεις: 237
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 17, 2021 9:41 pm

Δημοσίευση από seriani »

Το σπίτι βρίσκεται σε μια αγροτική περιοχή στη Θεσσαλονίκη, η οποία συνήθως έχει υψηλότερο ποσοστό κλοπής από την πόλη. Το χρονοδιάγραμμα εργασίας στο επάγγελμά μου είναι ευέλικτο και έτσι δεν είχα ποτέ πραγματικά πρόβλημα με μια ασύμμετρη παρουσία για να κρατήσω το μάτι του εγκληματία μακριά, μέχρι την οικειότητα της κοπής του ελαστικού. Σε εκείνο το σημείο αποφάσισα ότι η εξωτερική επιτήρηση πρέπει να είναι η πρώτη μου γραμμή άμυνας για την ασφάλεια του σπιτιού. Το πήρα σοβαρά με το σύστημα DVR Annke 5MP 8 κάμερας 2TB και έχτισα δύο πύργους επιτήρησης στις συμπληρωματικές γωνίες της κατασκευής για να τοποθετήσω τις κάμερες, που ήταν το πιο δύσκολο μέρος του έργου. Η Annke έκανε τα υπόλοιπα επιτυχημένα και εύκολα με γρήγορη σύνδεση τοποθέτησης και συνδέσεων καλωδίων, εκκίνηση με το κλειδί στο χέρι και υποστήριξη απόκρισης, άψογη λειτουργία και συμπιεστική λειτουργικότητα. Με γωνία θέασης 100° συν και ποιότητα υψηλής ευκρίνειας, το βίντεο σε ζωντανή προβολή είναι πεντακάθαρο και η δυνατότητα ζουμ είναι εκπληκτική. Οι προδιαγραφές εικόνας είναι ίδιες για τουλάχιστον 60 πόδια με νυχτερινή όραση, αλλά είμαι σίγουρος ότι η μέγιστη εμβέλεια υπερβαίνει τα 100 πόδια. Η εφαρμογή Annke Vision είναι καταπληκτική και διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για ειδοποιήσεις και λειτουργία DVR. Για την τιμή που πλήρωσα και την αξία του συστήματος δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος με την αγορά. θα ήταν σαν κλοπή για να το πάρεις φθηνότερα. Να είστε πιο ευχαριστημένοι με την αγορά. θα ήταν σαν κλοπή για να το πάρεις φθηνότερα. Να είστε πιο ευχαριστημένοι με την αγορά. θα ήταν σαν κλοπή για να το πάρεις φθηνότερα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Συστήματα CCTV”