LEFTEK PTZ Camera Outdoor CVI TVI AHD Coax CVBS Analog 4-in-1 2MP Outdoor Security Camera 20X Optical Zoom 60M IR Speed

Απάντηση
Lakis
Δημοσιεύσεις: 281
Εγγραφή: Τρί Μάιος 25, 2021 10:35 am

LEFTEK PTZ Camera Outdoor CVI TVI AHD Coax CVBS Analog 4-in-1 2MP Outdoor Security Camera 20X Optical Zoom 60M IR Speed

Δημοσίευση από Lakis »

Έδωσα σε αυτήν τη μονάδα 5 αστέρια επειδή είναι ένα PTZ που, σε μια αγορά όπου ένα PTZ μπορεί εύκολα να κοστίσει 1000,00 $ ή περισσότερο, μόνο για την κάμερα (πριν από τα τέλη εγκατάστασης), αυτή η μονάδα από τη Leftek είναι κάτω από 200 $.

Εγκατέστησα ένα για έναν πελάτη σήμερα και ήταν πολύ ευχαριστημένοι.

Η εγκατάσταση κόπηκε σχετικά και στεγνώθηκε αφού κατάλαβα τα πρωτόκολλα με τη βοήθεια της Danielle στην υποστήριξη πελατών της Amazon, η οποία ήταν εξαιρετική και ήταν πραγματικά διαθέσιμη αμέσως, ένα απόγευμα Κυριακής, μέσω ζωντανής συνομιλίας όταν έψαχνα για βοήθεια.
Ανέφερα στο chat ότι η μονάδα δεν είχε εγχειρίδιο οδηγιών. Η Danielle με οδήγησε σε αυτόν τον σύνδεσμο για να πάρω ένα: file:///C:/Users/user/Downloads/leftek%20ptz%20instructions.pdf .

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζα με τη ρύθμιση ήταν ότι επέλεξα λάθος πρωτόκολλο (Pelco D) όταν θα έπρεπε να είχα επιλέξει το Pelco C για το DVR που χρησιμοποιούσα (Zosi).

Αφού το έκανα αυτό, πήγα στους αγώνες.

Η κάμερα έχει εξαιρετική ανάλυση (2MP) που παράγει βίντεο καλής ποιότητας αποδεικτικών στοιχείων.

Σίγουρα θα παραγγείλω ξανά αυτήν την κάμερα και θα το πω σε όλους τους πελάτες μου.

Ως πωλητής και εγκαταστάτης συστημάτων καμερών ασφαλείας, έψαχνα για μια καλή οικονομική μάρκα PTZ που μπορώ να προσφέρω στους πελάτες, με μικρότερους προϋπολογισμούς, που χρειάζονται λειτουργικότητα PTZ.

Νομίζω ότι τελικά το βρήκα σε αυτή τη μονάδα από τη Leftek.

Σίγουρα θα το συνιστούσα σε οποιονδήποτε με μικρό προϋπολογισμό κάμερας χρειάζεται λειτουργικότητα PTZ.

Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης παίρνει αυτό που πλήρωσε και μετά μερικά.
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

Δημοσίευση από Stavroula »

Άρχισα να χρησιμοποιώ αυτήν την κάμερα στα συστήματά μου εδώ και περίπου ένα χρόνο. Εγκατεστημένο σε περίπου 9 εκκλησίες. Συνήθως χρησιμοποιείτε τρία σε κάθε σύστημα. Από τις 27 κάμερες, οι 3 ήταν ελαττωματικές και στάλθηκαν πίσω για αντικατάσταση. Αντικαταστάθηκαν χωρίς προβλήματα.

Χρησιμοποιούμε αυτές τις κάμερες στο εσωτερικό κατά τη διάρκεια των εκκλησιαστικών λειτουργιών.

Κατά τη διάρκεια των εγκαταστάσεων έχω παρατηρήσει τις δυνατότητες νυχτερινής όρασης. Αυτές οι κάμερες εμφανίζουν πάντα μια εικόνα όταν τις ενεργοποιώ. Ακόμα κι αν το δωμάτιο που το έβαλα είναι αυτή τη στιγμή εντελώς σκοτεινό. Στο σκοτάδι, γυρίζουν ασπρόμαυρα και χρωματίζονται όταν υπάρχει αρκετό φως. Η ποιότητα εικόνας είναι 1080p. Ιδανικό για live streaming στο Facebook live.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ανίχνευση κίνησης, αλλά δεν έχω λόγο να περιμένω προβλήματα με την ανίχνευση κίνησης.
Για να τα συνοψίσω όλα, έχω χρησιμοποιήσει πολλά από αυτά και συνεχίζω να τα χρησιμοποιώ γιατί ως επί το πλείστον λειτουργούν καλά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Συστήματα CCTV”