Philips Senseo HD6592/00 Switch 2-in-1 Coffee Maker

Απάντηση
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

Philips Senseo HD6592/00 Switch 2-in-1 Coffee Maker

Δημοσίευση από Stavroula »

Το Philips Senseo HD6592/00 είναι καλό για όποιον δεν θέλει να παρασκευάσει 3 λίτρα καφέ ταυτόχρονα :)

Εμφάνιση:

Οπτικά, το Senseo ταιριάζει ξεκάθαρα στις σημερινές κουζίνες, χάρη στα διαφορετικά χρωματικά μοντέλα, υπάρχει σίγουρα το κατάλληλο χρώμα για όλους.

Στην περίπτωσή μου, είναι μαύρο το μηχάνημα, με εξαίρεση τη θερμική κανάτα που είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και επομένως είναι ασημί (η λαβή και το καπάκι είναι μαύρα) και το δοχείο νερού που είναι διάφανο. .

Λειτουργία:

Υπάρχουν 3 τρόποι για να «πάρουμε» καφέ

Δυνατότητα 1: Τοποθετείτε ένα φλιτζάνι κάτω από το μηχάνημα, τοποθετείτε το κατάλληλο μαξιλαράκι στο μηχάνημα και πατάτε το κουμπί στο οποίο φαίνεται ΕΝΑ φλιτζάνι. Λίγη ώρα αργότερα, αφού ζεσταθεί, η μηχανή αρχίζει να «παρασκευάζει» τον καφέ.

Δυνατότητα 2: Τοποθετείτε 2 φλιτζάνια κάτω από το μηχάνημα, τοποθετείτε 2 λοβούς στη μεγάλη υποδοχή και πατάτε το κουμπί με τα δύο φλιτζάνια και παίρνετε 2 φλιτζάνια καφέ ταυτόχρονα.

Επιλογή 3: Νομίζω ότι αυτή η επιλογή είναι εξαιρετική. Μπορείτε να παρασκευάσετε κανονικό καφέ φίλτρου με το διακόπτη Senseo. Εκτός από την ίδια τη μηχανή, χρειάζεστε επίσης καφέ (αλεσμένος καφές) και φίλτρο καφέ τύπου 102. Προσθέστε το φίλτρο καφέ στη θήκη φίλτρου, καφέ της επιθυμητής δύναμης, βάλτε τα όλα μαζί στο θερμός και κάτω από τη μηχανή. Στη συνέχεια γεμίστε το δοχείο νερού με όσο νερό θέλετε καφέ και πατήστε το κουμπί με την κατσαρόλα και η μηχανή ξεκινά τη διαδικασία παρασκευής.

Θετικά:

Με αυτό το μηχάνημα μπορείτε να μετατρέψετε 2 συσκευές σε μία. Επειδή έχουμε την ευκαιρία να παρασκευάσουμε κανονικό καφέ φίλτρου και επιθέματα εδώ.
Το μηχάνημα χρησιμοποιεί ένα LED για να δείξει πότε "θέλει" να αφαλατωθεί και ο καφές είναι πολύ φθηνός σε σύγκριση με μηχανές κάψουλας

Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι ότι δεν χρειάζεται να ανάβετε ή να απενεργοποιείτε το μηχάνημα. Απλώς πατάτε το κουμπί και το μηχάνημα ξεκινά, όταν τελειώσει σβήνει ξανά.

Αρνητικά:

Δυστυχώς, αυτό το θαύμα έχει επίσης κάποιες ιδιορρυθμίες ή "δυσλειτουργίες"

Πρώτα από όλα πρέπει να επικρίνω ότι υπάρχει "ΜΟΝΟ" αυτή η φιάλη θερμός και καμία κανονική γυάλινη φιάλη. Το Thermos flask είναι όλα καλά, αλλά δεν θέλω να περιμένω μέχρι το πρωί για να πιω τον καφέ μου γιατί είναι και μένει πολύ "ζεστός" στο θερμος. Θα ήταν ωραίο να υπήρχε μια κανονική γυάλινη κανάτα για να αγοράσετε ως αξεσουάρ.

Το δεύτερο σημείο αφορά και πάλι τη φιάλη θερμός. Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι ελαφρώς λανθασμένο. Για να βγάλετε πραγματικά όλο τον καφέ από την κατσαρόλα, πρέπει να τον γυρίσετε σχεδόν ανάποδα, διαφορετικά θα μείνει πολύς καφές δυστυχώς στην κατσαρόλα.

Τρίτο και τελευταίο σημείο είναι η δεξαμενή νερού. Αυτό γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό όταν παρασκευάζετε καφέ φίλτρου, επειδή η μηχανή αντλεί νερό κατά την παρασκευή μέχρι να αδειάσει το ντεπόζιτο, λογικά πρέπει να γεμίσετε τη δεξαμενή με την ποσότητα νερού για τον αριθμό των φλιτζανιών που θέλετε. Έτσι... όμως, περίπου 1 εκατοστό νερό παραμένει στη δεξαμενή νερού και λίγο νερό εξατμίζεται επίσης κατά τη διαδικασία παρασκευής. Αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά τη μέτρηση της ποσότητας του νερού

Περίληψη:

+ 2 μηχανές σε ένα
+ οθόνη
+ Απλή λειτουργία
+ Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση με πανεύκολο τρόπο
+ Φθηνά φίλτρα

- Δεν διατίθεται κανονικό γυάλινο δοχείο
- το δοχείο του καφέ πρέπει σχεδόν να αναποδογυριστεί για να βγει όλο το υγρό από μέσα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Καφετιέρες Φίλτρου”